burek Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 me pipne rezerva a jezdim az se mi na dojezdu ukaze 0km potom hledam benzinku a modlim se aby mi to na krizovatce nezdechlo.jinak po pipnuti najedu urco tech 70km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 19. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2008 tak mne to zvykne zasvietit pri dojazde 90km a ked som ich aj odjazdil a palubny mi ukazoval 0km tak som natankoval 56litrov moj rekord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2008 Jenom abych to uvedl na pravou míru, dotlačil jsem to k té nejdražší benzínce ve městě - takže klasika, za 200,- a jedem někam za normální cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 dnes som tankoval 56l ked mi to prvy krat piplo a zasvietila pumpa presiel som este 105km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuzzyi Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Vyjel jsem několikrát až k nule. Palubák ukazoval nulu a najej jsem lehkou nohou 80km Myslim že jsem pak natankoval 54l Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 Tak dneska mi pípla rezerva, na PP byl dojezd 80km a já sem s tim najel ještě 110km lehká noha a u benzínky jsem vzal plnou a vešlo se mi tam 52L............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 spici ono vojde ti tam viac ked pouzijes odvzdusnovak ktory mas pri usti nadrze na lavej strane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turbokar Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 (editace) jednou jsem jel až nadoraz, cca 85 km po pípnutí došlo palivo, motor zdechl, dolil jsem palivo, několikrát otočil klíčkem, aby se natlakoval palivový systém, nastartoval a jel dál, tak nevím jak je to s tím zavzdušněním. Editováno: 23. Říjen 2008, autor: turbokar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 benzin nafta ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsrsrs Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 turbokar to ma v podpise pod prispevkom typ auta tak asi benzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 23. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2008 tak u benálu to nezavzdušníš tuším .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ppetr Vloženo 18. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2008 Tak dneska mi pípla rezerva, na PP byl dojezd 80km a já sem s tim najel ještě 110km lehká noha a u benzínky jsem vzal plnou a vešlo se mi tam 52L............ SLX ještě dojezd neukazuje, po pípnutí tam podle mě bude asi víc než 7 litrů. Ve své nevědomosti jsem celkem v klídku najížděl 100 - 150 km. Poté tankování úplně doplna a max. těch 65-66l. Jak jsem četl někde na začátku, mělo by tam vejít 71. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Taky mi palubak neukazuje dojezd ( škoda poduk by to někdo uměl navolit uvítám ale stejně bych nikdy na rezervu nejel vic jak 30km. Příjde mi zbytečné jezdit na tu sedlou šlichtu u dna nádrže a zavzdušňovat si systém. Do pípnutí najedu 900km a pak tankuju kolem 45l, max 47. Víc mě to nikdy nepustilo. Končím prvním vypnutím pistole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ppetr Vloženo 19. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2008 Já to pěchuju úplně naknap kvůli takovému falešnému pocitu, že netankuju často. Díky té rezervě stačí jednou za 10 dní, jinak by to byl každý pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gudmac Vloženo 11. leden 2012 Sdílet Vloženo 11. leden 2012 Pánové prosím o radu. Mám Octávku kombi r.v. 2001 1,9 TDI 66 kWh, podle manuálu by měla mít objem nádrže 55 l. Pokaždé když jsem chtěl natankovat plnou, tak pistole cvakne a už nejde tankovat, ale nádrž plná asi není, ručička ukazuje jeden dílek před plnou a pokaždé tam dotankuju přibližně 40 - 45 l + nějaká rezerva (většinou tankuju když to pípne a PC ukáže dojezd 70 km), čili do 55 l je ještě daleko. Jinými slovy nedaří se mi natankovat plnou nádrž. Nevíte, čím to může být a co mám udělat. Mám zkusit tankovat ikdyž ta pistole už vypíná ? Nerad bych lél naftu na zem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Under Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Když to "pípne", nějakých 6 litrů tam ještě být může...takže 45+6=51l. Ty zbývající cca 4 litry se dá dolít tak, že tu naftu necháš ustát - třeba 1-2minuty a pak tankuješ dál. Záleží na té rezervě, která tam zbyde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Pánové když tu tak čtu jak pořád tankujete do plné.... Není vám líto tahat ty kila navíc? To je jak když bych si sebou na kolo vzal 5 dvoulitrových PETlahví. Mám systém-jak to pípne dám za 500Kč.Akorát za těch 500Kč mi ta ručička už nezastaví na půlce jako před lety Ikdyž můj názor je nepodstatný.Nejedu tak 3-4 tis ročně. Vy co najezdíte desetitisíce asi nemáte náladu pořád stavět u pumpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Tak to je názor. Já najezdím tak 3 až 5 a půl tisíc měsíčně. To bych se po pětistovce utankoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 To je ale představa tolik toho najezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Pro někoho to může být denně na cestách a pro někoho 3-4 dálkové jízdy za měsíc. Je to relativní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. leden 2012 Sdílet Vloženo 12. leden 2012 Tak já znám pár lidí co toho taky málo najezdí a pořád musí mít 3/4 nádrže... Jakmile se ručka dostane k 1/2 tak tankujou. Proto jsem to psal.Nač tahat litry navíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andour Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 (editace) jednou jsem jel až nadoraz, cca 85 km po pípnutí došlo palivo, motor zdechl, dolil jsem palivo, několikrát otočil klíčkem, aby se natlakoval palivový systém, nastartoval a jel dál, tak nevím jak je to s tím zavzdušněním. Mám stejný motor 1,8T 20V, r.v.2000. Nemůžu se pořád dopočítat velikosti nádrže...Když mi píplo hladové oko, vynuloval jsem denní počítadlo a najel jsem 60km k pumpě. Podle palivoměru jsem byl pod červeným polem na nule. Natankoval jsem co to šlo, a výsledek byl 48litrů!!!! tzn. že mi v nádrži zbývalo ještě 7litrů=!!!??? Nechápu... Díky za info Editováno: 12. Říjen 2012, autor: Andour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Co chceš počítat? Nádrž má 55 litrů a z toho je 7 litrů rezrvy. Palivoměr je měřící přístroj s třídou přesnosti tak 10-15% Co od něj očekáváš, že bude měřit na mililitry? Jednou pípne při 15 litrech, podruhé při deseti, podle toho jak je zrovna přelitý benzín/nafta v nádrži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 12. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2012 Wojnare, máš Boží trpělivost! To víš já už jsem starej dědek a když se koukám na Krampola a nebo čtu tady, tak je mi z toho smutno! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andour Vloženo 15. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2012 Co chceš počítat? Nádrž má 55 litrů a z toho je 7 litrů rezrvy. Palivoměr je měřící přístroj s třídou přesnosti tak 10-15% Co od něj očekáváš, že bude měřit na mililitry? Jednou pípne při 15 litrech, podruhé při deseti, podle toho jak je zrovna přelitý benzín/nafta v nádrži. Teda nevím jak u tebe, ale mě hladové oko pípá pořád cca stejně. Prostě se mi nezdá, že by pípalo, když v nádrži zbývá 13L benzínu - to je všechno. Všichni tu píšete, že se na nádrž má ujet cca 100km, já bych to měl 150km? Teď neberu dlouhé trasy se zahřítým motorem. Vím, že řešením by byla zkouška vyjetí do mrtě, ale to se mi dělat nechce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.