def Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 vie mi niekto poradiť ako funguje plynový pedál,myslim tim či je tam potenciometer alebo niečo iné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 vie mi niekto poradiť ako funguje plynový pedál,myslim tim či je tam potenciometer alebo niečo iné Niekde v inštalač manualoch je link na knihu FABIA tam je to popísané aj nakreslené .Skús pohladať a možno aj v DP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 nie som sice elektrikar ale v skratke: plynovy pedal je ako potenciometer kde sa snima jeho poloha cize zmena odporu a tato informacia je kablom posielana jednotke ktora uz vie co a ako uz to nie je klasicky plynovy pedal ale E-gas (elektronicky) nie je tam ziadna priama väzba ( lanko + klapka ) uz ti len prudia po kably 0,1,0,1 )))) do je riadiacej jednotky. jednoducho a polopate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
def Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 díky,lebo sa mi zdá že ako keby bol v jednom mieste hluchý,motor v tom mieste vynecháva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 POzor, není tam potenciometr! Mám takový dojem, že to měří přes kapacitu. (potenciometr musí mít mechanický kontakt a to může být problém). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colins Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) POzor, není tam potenciometr! Mám takový dojem, že to měří přes kapacitu. (potenciometr musí mít mechanický kontakt a to může být problém). ty sam si kapacita !!! Editováno: 18. Říjen 2007, autor: colins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 POzor, není tam potenciometr! Mám takový dojem, že to měří přes kapacitu. (potenciometr musí mít mechanický kontakt a to může být problém). ty tam mozno tu kapacitu mas cize kondenzator len pozor ked uberes plyn tak on tu kapacitu ma. tak pozor na to ze ty chces brzdit a auto bude tahat p.s.: ostatni maju potenciometer tu mas rez tym pedalom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 Zdravim a pozdravuji! Vůbec nemám tucha co to tady popisujete, ale nejde ten plyn něják načipovat aby jeho reakce trochu odpovídaly jeho pohybu?!? Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boobika Vloženo 10. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2011 nebude to stejně rychlé jako pedál s lankem. pamatuji se, že se dělal nějaký bazmek, který se zapojil mezi pedál a řj a on pozměňoval hodnoty, které posílal plyn jednotce. při sešlápnutí plynu poslal nejdřív hodnotu 100% a teprve za "chvilku" začal posílat správnou hodnotu polohy. ale já bych si to tam nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 18. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2011 No za zkoušku by to stálo. Teď dám nohu na podlahu a zpět a vono nic... Při jízdě to ještě tak neva ale jakmile chci někde popojet nebo nedejbůůůh parkovat tak to je smrt. :aggressive: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.