Jeff Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 (editace) Btw rozluštil jste někdo, kdo vyrábí ráfky pro FRS??? Je tam jediný logo, něco jakoby "SSTT", nebo "SSTTi", přípandě "SSTTI", ale nikde na netu nic takovýho není. Jo a jsou "Made in Germany"... Ohledne toho ET v TP se nemas za co omlouvat, ja jsem to pouze predpokladal a tak nejak mne to prislo logicke. Na FRS alu co mam ja je vyrobce Poland. Editováno: 18. Říjen 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Btw rozluštil jste někdo, kdo vyrábí ráfky pro FRS??? Je tam jediný logo, něco jakoby "SSTT", nebo "SSTTi", přípandě "SSTTI", ale nikde na netu nic takovýho není. Jo a jsou "Made in Germany"... Ohledne toho ET v TP se nemas za co omlouvat, ja jsem to pouze predpokladal a tak nejak mne to prislo logicke. Na FRS alu co mam ja je vyrobce Poland. No to je zajímavý teda s tím Polskem Co máš za logo na dalším paprsku ve směru hod ručiček? Tam mám já to "STTněco". Ráno to blejsknu pořádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Ja mam 2xpoland a 2xGermany. Taky mix. HEH A je v tom SAKRA rozdiel. Sice nie kvalitativny ale pocitovy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Sákra, ste mě teda docela dostali, protože mám vlastně ty kola na Fabce neoficiálně a to sem myslel, že je mám poctviě zapsaný až hodim zimáky, mrknu na to a taky mrknu co tam mám za výrobce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Btw rozluštil jste někdo, kdo vyrábí ráfky pro FRS??? Je tam jediný logo, něco jakoby "SSTT", nebo "SSTTi", přípandě "SSTTI", ale nikde na netu nic takovýho není. Jo a jsou "Made in Germany"... Ohledne toho ET v TP se nemas za co omlouvat, ja jsem to pouze predpokladal a tak nejak mne to prislo logicke. Na FRS alu co mam ja je vyrobce Poland. No to je zajímavý teda s tím Polskem Co máš za logo na dalším paprsku ve směru hod ručiček? Tam mám já to "STTněco". Ráno to blejsknu pořádně. Kola jsem fotil loni, tak mam jen tuto fotku, kde nejsou moc videt detaily. Ted mam kola jeste na aute a lozit pod neho a fotit je ted teda nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Btw rozluštil jste někdo, kdo vyrábí ráfky pro FRS??? Je tam jediný logo, něco jakoby "SSTT", nebo "SSTTi", přípandě "SSTTI", ale nikde na netu nic takovýho není. Jo a jsou "Made in Germany"... Ohledne toho ET v TP se nemas za co omlouvat, ja jsem to pouze predpokladal a tak nejak mne to prislo logicke. Na FRS alu co mam ja je vyrobce Poland. No to je zajímavý teda s tím Polskem Co máš za logo na dalším paprsku ve směru hod ručiček? Tam mám já to "STTněco". Ráno to blejsknu pořádně. Kola jsem fotil loni, tak mam jen tuto fotku, kde nejsou moc videt detaily. Ted mam kola jeste na aute a lozit pod neho a fotit je ted teda nebudu koukám, že je to stejná značka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 detail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 nebudu teda s dvojakym ETckom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 to Jeff: mozes sem hodit vacsiu fotku svojho auta s RS alu? Mozes aj tu, co mas v avatari, len aby bola vacsia. to all: kto sa pochvali so svojou Fabkou postavenou na alu O1 Spider? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 22. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2007 to Jeff: mozes sem hodit vacsiu fotku svojho auta s RS alu? Mozes aj tu, co mas v avatari, len aby bola vacsia.to all: kto sa pochvali so svojou Fabkou postavenou na alu O1 Spider? Tu je nejaka fotecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 naaaadhera. diiiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 nemátě někdo zkušenosti se 17" z Octavie RS? Mam dobrou nabídku na 17" i s pneu - 225/45 R17, vim že budou vyšší, ale nevim jestli mi na Fabii budou někde škrtat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 23. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2007 (editace) nemátě někdo zkušenosti se 17" z Octavie RS? Mam dobrou nabídku na 17" i s pneu - 225/45 R17, vim že budou vyšší, ale nevim jestli mi na Fabii budou někde škrtat Osobne bych takovy rozmer pneu nedaval, radeji 205/40R17. Ono to skrat pri normalni jizde asi nebude, ale kdyz auto nalozis nebo pojedes treba po polni silnici, tak budes hoblovat. Obzvlast na seriovem podvozku. Videl jsem Fabku na 16" kolech, pneu z Okty a nevypadalo to vubec pekne. Takove balony a pri nalozeni skrtal. A jeste bude tachometr ukazovat jene hodnoty. Editováno: 23. Říjen 2007, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 nemátě někdo zkušenosti se 17" z Octavie RS? Mam dobrou nabídku na 17" i s pneu - 225/45 R17, vim že budou vyšší, ale nevim jestli mi na Fabii budou někde škrtat zkoušel sem si kola z Octana 8x17 ET35 s pneu 225/45 a škrtalo mi to jak vepředu o podběh tak i z boku když sem kola vytočil do plného rejdu.. Ty pneu mají moc vysoký profil... Jeff: tak sem koukal na ty moje RS kola a je tam opravdu ET37 jinak vyrobeno mám v Německu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 (editace) Ahoj, chci se zeptat, chci si pořídit na mojí Fabii větší kola, konkrétně 16". Mám vyhlídnuté klasické FRS, nebo Octávské Spider 16". Můj dotaz se týka těch Spiderů na stránkách Škoda-auto jsem si je našel, ale uvádějí k nim rozměr pneu 205/55! Já musím dát 45, myslíte, že to bude mít vliv, nebo nějakým způsobem defekt na ALU? Spidery Presne toto jsem resil pred rokem. Chtel jsem Spidery, ale pak se naskytla koupe 16"FRS, tak jsem sel do nich, zacaly se mne libit vice nez Spidery. Pneu 205/45 muzes dat naprosto bez problemu jak na Spidery, tak na FRS. Krome rozdilu v dizajnu je tu jeste mala drobnost v ET: FRS maji ET37 a Spidery ET42, tudiz FRS budou vice "vycuhovat z podbehu". promiň, ale FRS kola mají taky ET42 Mám teď taky doma novou sadu FRS (made in poland) Všechny mají ET37 !! to Dakie: to se máš, já mám pšonský kola Editováno: 25. Říjen 2007, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janjoy Vloženo 27. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2007 tak díky za rady, radši to ani zkoušet nebudu ;-) Se zkusim někde poohlídnout po origo na fábii RS :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 tak díky za rady, radši to ani zkoušet nebudu ;-) Se zkusim někde poohlídnout po origo na fábii RS :-) tak není problém koupit samotný disky a gumy zvlášť.. ale gumy na R17 doporučuju s menším profilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radec Vloženo 29. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2007 205/40/R17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 4. Duben 2008 Sdílet Vloženo 4. Duben 2008 Ahoj kucí, mám FRS kola a jelikož předešlý majitel byl asi necita, tak na dvou místech jsou trochu rejplá a potřeboval bych je opravit - láknout. Ale nevím, jaký odstín střibrné použít. Našel jsem doma origo škodováckej střibrnej lak s číslem 9103/L910 a zdá se mi o odstín tmavší. Nemáte náhodou někdo tucha, jaký kód střibrné barvy je ten správný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 zkus anryho, myslím, že má někoho, kdo je lakuje origo lakama v naprosto správných odstínech - anryho najdeš třeba tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesel Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 zkus anryho, myslím, že má někoho, kdo je lakuje origo lakama v naprosto správných odstínech - anryho najdeš třeba tady P2M: díky za kontakt , už jsem Anrymu napsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 25. Květen 2008 Sdílet Vloženo 25. Květen 2008 chalani jaky je maximalne povoleny rozmer na fabku? mozu sa tam dat aj r16? bude to v poho? nebude potom tachometer ukazovat zlu rychlost? chcem kupit dake disky na svoje auto a rozmyslam ci 15 alebo 16nastky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=11434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
storm48 Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 Takže Maverick pravdu dí , omluva putuje k Jeffovi (i když sem si tam nechal to 1% )Na druhou stranu je tam v dalších záznamech 6.5Jx16H2 ET42... hej chlape kolik te stal ten zapis do technicaku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 29. Květen 2008 Sdílet Vloženo 29. Květen 2008 storm48: 50kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.