Hari Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Zdravím ! Před pár minutami se mi za jízdy objevilo na maxíku hlášení "Abgas verkstatt" , zapískalo to a od té doby mi trvale svítí kontrolka diagnostiky elektoniky motoru. Auto jede, ale zítra potřebuji jet cca 300km. Poradí někdo co s tím ????? Můžu s tím jet nebo ne ?????, Ono by to vůbec asi chtělo hodit na VAG, ale do Škodovky se mi nechce; už jsem jim párkrát zaplatil za to že nic nezjistili.... Není někdo z okolí Rakovníka nebo Kladna a ne byl by schopen a ochoten tu diagnostiku udělat ???? Octa I combi, 96kW, r.v.2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quicksilver Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Abgas jsou spaliny, ale verkstatt, to nevim, hledal jsem to ve slovníku a nic Nebylo tam něco jinýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to kdyby si mohl navolit CZ tak si aj přečte chyby v motorovce a nebude to řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan123 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to kdyby si mohl navolit CZ tak si aj přečte chyby v motorovce a nebude to řešit Nebylo tam náhodou "Werkstatt" =dílna, servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 proč si to nedáš do češtiny??Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to kdyby si mohl navolit CZ tak si aj přečte chyby v motorovce a nebude to řešit Nebylo tam náhodou "Werkstatt" =dílna, servis. Ja genau das ist richtig!Werkstatt-servis! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hari Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Takže popořadě: Určitě tam bylo Werkstatt - jen jsem to blbě opsal. On problém není ani tak v překladu, a v tom, co tím bylo míněno.... Myslel jsem jestli už jste se s tím někdo nesetkal a neřešil to. Jinak čeština by byla super ( auto je dovoz z Německa ), ale kde to mám zadat ( Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to) ???????. Zběžně jsem to prohlédl- na víc nebyl čas, odpojil jsem baterii, zapojil a zatím ( jen na zkoušku jsem ujel cca 10km ) se to znovu neobjevilo. Uvidím zítra na delší štrece. Nicméně pokud by někdo v popsaném regionu ( Rakovník, Kladno, Praha ) mohl udělat tu diagnostiku, byl bych moc rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxx.79 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Takže popořadě: Určitě tam bylo Werkstatt - jen jsem to blbě opsal. On problém není ani tak v překladu, a v tom, co tím bylo míněno.... Myslel jsem jestli už jste se s tím někdo nesetkal a neřešil to. Jinak čeština by byla super ( auto je dovoz z Německa ), ale kde to mám zadat ( Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to) ???????. Zběžně jsem to prohlédl- na víc nebyl čas, odpojil jsem baterii, zapojil a zatím ( jen na zkoušku jsem ujel cca 10km ) se to znovu neobjevilo. Uvidím zítra na delší štrece. Nicméně pokud by někdo v popsaném regionu ( Rakovník, Kladno, Praha ) mohl udělat tu diagnostiku, byl bych moc rád. zajed ke klukum na cerveny mlyn a nebo do pavlikova. Dobra zkusenost a solini jednani, za mesic jim tam budu davat auti na pravidelny servis (na mlejn). Jo a to prehozeni do cestiny by ti na mlynku taky mohly udelat, kluci jsou sikovny ale prace maji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 nevedel by rovnou nekdo o sikovnejch klucich Decina? Pac se mi to taky nechce davat pravidelne do skodovky, penez moc a kvalita??? NVM NVM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudolfo Vloženo 9. leden 2008 Sdílet Vloženo 9. leden 2008 mne sa táto hláška tak isto ukázala včera na dote...COSBY ty si písal, že vieš ako na to? ...zatiaľ nikto nepovedal ako túto závadu s výfukovými plynmi treba riešiť...máte niekto skúsenosť?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr74 Vloženo 21. Září 2008 Sdílet Vloženo 21. Září 2008 Německy neumím, ale myslím si, že překlad do čj by znamenal emise do dílny. Měl jsem tuto hlášku, na maxíku a rozvícená kontrolka el. motoru. Dělalo to občas. Zajel jsem na diagnostiku a bylo vadné čidlo teploty vody. Vyměněno, od té doby o.k. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 22. Září 2008 Sdílet Vloženo 22. Září 2008 Takže popořadě: Určitě tam bylo Werkstatt - jen jsem to blbě opsal. On problém není ani tak v překladu, a v tom, co tím bylo míněno.... Myslel jsem jestli už jste se s tím někdo nesetkal a neřešil to. Jinak čeština by byla super ( auto je dovoz z Německa ), ale kde to mám zadat ( Přizpůsobení,kanál04,dej tam 8 a je to) ???????. Zběžně jsem to prohlédl- na víc nebyl čas, odpojil jsem baterii, zapojil a zatím ( jen na zkoušku jsem ujel cca 10km ) se to znovu neobjevilo. Uvidím zítra na delší štrece. Nicméně pokud by někdo v popsaném regionu ( Rakovník, Kladno, Praha ) mohl udělat tu diagnostiku, byl bych moc rád. zadat pomocí VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.