Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... :)

Daj to do bazaru...

Odešel mi do vecnych lovist vyhrev sedacky na OI RS tak shanim dejte vedet kde pokud mozno co nejlevnejim nebo jestli se doma cirou nahodou nekomu nevali... :)

ale co přesně odešlo???samotná dečka ????může to dělat i jednotka a nebo ovladač....

• Autor

ale co přesně odešlo???samotná dečka ????může to dělat i jednotka a nebo ovladač....

samotna decka - sedak jenom

• 2 týdny později...

myslím že dečka se dá opravit pokud je jen přepálená!

tady si to kup http://www.shop.skodaoctavia.cz/O1interier.htm

• 3 týdny později...

Prosím op radu,kde se nachází řídící jednotka na výhřev sedadel a jak vypadá či co je naní napsáno.Stejně by mně zajímala jednotka na centrální zamykání či jednotka jak ji nazýváte komfortka.Také by mně zajímalo,jestli tempomat má také samostatnou jednotku a jak ji poznám.

Předem moc děkuji za rady.Asi to všichni znáte,aproto Vám moje otázky přopadají směšné,ale nějak začít musím.Děkuji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.