Publikováno Říjen 18, 200717 r Zdravim všechny co mi mohou poradit. Mám otazky čim se liší barevné varianty u předface palubek a tapec . Pokud je spodek palubky svetle sedy a vrsek tmave. A pokud je vrsek palubky černý a spodek šedý (rv98). tak by mě zajímalo jestli je šedý spodek u obou variant stejný nebo se odstínově liší. možná je to hloupý dotaz ale zrovna nemam možnost srovnání.
Říjen 19, 200717 r Zdravim všechny co mi mohou poradit. Mám otazky čim se liší barevné varianty u předface palubek a tapec . Pokud je spodek palubky svetle sedy a vrsek tmave. A pokud je vrsek palubky černý a spodek šedý (rv98). tak by mě zajímalo jestli je šedý spodek u obou variant stejný nebo se odstínově liší. možná je to hloupý dotaz ale zrovna nemam možnost srovnání. Myslím, že je stejný.
Říjen 20, 200717 r Autor Tak dik , me vzdycky podle tech fotek prislo ze ta starsi varianta mela ten spodek svetlejsi . Ale zas kazda fotka byle jinak ladena tak jsem v tom mel zmatek . DIk za odpovedi .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.