rolbař Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 dělá se to jen centrálně pro obě paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Chci se jen optat....když dotáhnu O II ze zahraničí....třeba D....bude samo Max písat německy....jakej je problém ho naučit česky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 páčkou si nastavíš češtinu - no problema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 jde to lehce stejně jak u O I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Díky....já měl před tím Fabku..teda mám..našrot.... http://fabia-joy.wz.cz/posledni.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 tak to je dost drsnej náraz je skoro neuvěřitelné, že se nikomu nic nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 No to bylo drsný....takže už sháním O II cobi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 NE... dokonalejší odpověď jsem neslyšel )) Co se týče nového panelu... (s maxem) jde to "vimplementovat" do autoa, které má 40 000 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2008 Sdílet Vloženo 12. Červen 2008 Tom: tím myslíš jako nainstalovat ho tam nebo co? Trochu nechápu co myslíš tím slovem.. Staré budíky za ty s maxíkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 Tom: tím myslíš jako nainstalovat ho tam nebo co?Trochu nechápu co myslíš tím slovem.. Staré budíky za ty s maxíkem? Upřesním se, mám auto se 40 000a chtěl bych do toho dát nový panel "RS" s maxidotem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Červen 2008 Sdílet Vloženo 13. Červen 2008 žádný problém..proč by to nemělo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 A můžete mi prosím říci jak nastavit tu češtinu páčkou? Mám O2 z DE a samo, že mluví německy. Někde tady na fóru jsem četl, že to jde jen přes kabel!!! Díkec :worthy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Já ji mám taky z DE a trvalo to pár minut..klidně to vezmi pokus omyl..češtinu poznáš a v němčině, která tam teď asi je, se neztratíš..vždycky můžeš vyskočit zpátky. Když podržíš tlačítko..skočíš do menu a pak už hledej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom Muaddib Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Já se jen ptal. díky za INFO Editováno: 19. Červen 2008, autor: Jirik.DC Odstraněna citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubrt Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Zdravím. Když mám MR08 a chci Maxidot musím koupit budíky na MR08 nebo je to jedno?Nějak se ztrácím v informacích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Zkus se ještě poptat třeba u Honzy72..ten to, tuším, přímo dělá. P.S. A necituj bezprostředně předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Magic flex Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 (editace) Editováno: 1. Prosinec 2009, autor: Magic flex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waikiki Vloženo 19. Červen 2008 Sdílet Vloženo 19. Červen 2008 Je to o tom,že pokud máš najeto více km tak je odchylka vždy větší. Resp. rozdíl ve spotřebovaném palivu. Když najedeš 100 km a bude odchylka 0.1 litru na 100 km je to jen 0,1l. Pokud ujedeš 10 000 km tak při stejné odchylce ti to udělá 10 litrů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShaREmAn Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 No jelikož mi teď z nějakého neznámého důvodu začalo praskat sklo na budících, jel jsem s tím do servisu. Samozřejmě si myslí, že jsem do toho nějak vrtal (nevrtal) a teď si prý hrozně korespondují s boleslaví. Nicméně předpokládám, že mi to vymění, tak jsem jim navrhl, že by mi tam mohli dát zrovna MaxiDot a že bych ten rozdíl jenom doplatil. Takovou hrůzu v hlase servisáka jsem ještě neslyšel. Prvně to tak prý vůbec nejde udělat z důvodu reklamace (ok) ale navíc, MaxiDot je možné namontovat pouze ve výrobě a do toho by oni vůbec nešli, protože by se to muselo určitě nějak pájet atd. No...už jsem od nich chtěl udělat i parkovák, ale ten prý nejde napojit na stream (ověřoval jsem si to u nich 3x) - teď ho tedy mám doma a brzy si ho nechám namontovat jedním ochotným a schopným členem octavia clubu. Proč to vlastně všechno píšu - vcelku dost mě štve neschopnost servisů. Jaktože takovéto vychytávky je schopný udělat jen nadšenec a samouk? Za to bych jim všem sebral licenci servisů. Jak si potom můžu být jistý, že když jim to dám na garančku, tak mi to ještě víc nesprasí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 23. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2008 (editace) No jelikož mi teď z nějakého neznámého důvodu začalo praskat sklo na budících, jel jsem s tím do servisu. Samozřejmě si myslí, že jsem do toho nějak vrtal (nevrtal) a teď si prý hrozně korespondují s boleslaví. Nicméně předpokládám, že mi to vymění, tak jsem jim navrhl, že by mi tam mohli dát zrovna MaxiDot a že bych ten rozdíl jenom doplatil. Takovou hrůzu v hlase servisáka jsem ještě neslyšel. Prvně to tak prý vůbec nejde udělat z důvodu reklamace (ok) ale navíc, MaxiDot je možné namontovat pouze ve výrobě a do toho by oni vůbec nešli, protože by se to muselo určitě nějak pájet atd. No...už jsem od nich chtěl udělat i parkovák, ale ten prý nejde napojit na stream (ověřoval jsem si to u nich 3x) - teď ho tedy mám doma a brzy si ho nechám namontovat jedním ochotným a schopným členem octavia clubu. Proč to vlastně všechno píšu - vcelku dost mě štve neschopnost servisů. Jaktože takovéto vychytávky je schopný udělat jen nadšenec a samouk? Za to bych jim všem sebral licenci servisů. Jak si potom můžu být jistý, že když jim to dám na garančku, tak mi to ještě víc nesprasí? Na ten MaxiDot jsem se taky ptal, a zrovna kladnou odpověď jsem nedostal. Prý že se musí sundat celá palubka či co. Ale podle servisní knížky se prý jenom sklopí volant, sunda ta ozdobná lišta, povolí nějaké šrouby, budíky se vysunou, odpojí a hotovo. Montáž se provede opačným způsobem + nakodování. Tak nevím jestli se jim do toho nechce nebo nemůžou. Podle mě je to úplna "banalita" oproti například parkovaciho asistentu nebo HF, kdy se rozebere celé auto. Jo do toho by šli celkem ochotně. Editováno: 23. Červenec 2008, autor: Petin.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Podle servisní knížky těžko Jinak zkus necitovat bezprostředně předchozí příspěvek. Porušuješ tím pravidla a fórum se pak stává silně nepřehledným.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Já si je nechal v Brně namontovat normálním servisem a plná spokojenost (až kupodivu a výsledná taxa mě dokonce nepovalila na zem..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 24. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2008 Omlouvám se Jiříkovi i ostatním. Tou servisní knížkou jsem myslel Dílenskou příručku, část elektrická zařízení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petin.. Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Nazdárek poradil by někdo servis na severní moravě , který by byl schopny to namontovat. Díííky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 5. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2008 Petin: skus Cosbyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.