donlines Vloženo 5. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2016 Ahoj :-), mám záhadný problém s Maxidotem a ovládáním z volantu a nejen jím. Když mám vypnutá světla, tak všechno funguje na jedničku, ale jakmile je zapnu, tak mi přestane jít ovládání Maxidotu (lze pouze rolovat na aktuální obrazovce a řadit směrem dolu), pravé pádlo na řazení, nesvítí "D" na převodovce, pohasíná rádio. Někdy se mi zdá, že levé rolovací tlačítko poměrně dost hřeje. Na diagnostice nějaká chyba byla, teď už si ji ale nepamatuji a navíc stejně jsem z ní nic konkrétního nikde nevyčetl. Máte někdo nějaký nápad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 19. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2016 Ahoj, měl jsem podobný problém. Při vypnutých světlech bylo vše OK. Jen při rozsvícených světlech mi většinou nefungovala pravá strana ovládání na volantu. Levá strana byla OK. Diagnostika nic neukázala. Vyměnil jsem pravou stranu na volantu a pak bylo vše OK. Byla to záhada, ale tou výměnou to pomohlo a více jsem neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donlines Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 V 19. 12. 2016 at 6:26, xstastnyr@seznam.cz napsal: Ahoj, měl jsem podobný problém. Při vypnutých světlech bylo vše OK. Jen při rozsvícených světlech mi většinou nefungovala pravá strana ovládání na volantu. Levá strana byla OK. Diagnostika nic neukázala. Vyměnil jsem pravou stranu na volantu a pak bylo vše OK. Byla to záhada, ale tou výměnou to pomohlo a více jsem neřešil. Já to ještě nevyřešil :-(. Zatím mě to nijak neomezuje, ale určitě by mě to zajímalo. Člověk by zkoušel i metodu pokus-omyl, kdyby ty ovládací tlačítka na volant nebyla tak drahá (4000 Kč) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 15. leden 2017 Sdílet Vloženo 15. leden 2017 Okolo 500 Kč se prodávají na netu...např. tady - https://www.sbazar.cz/TOPVOLANTY/detail/17032388-multifunkcni-tlacitka-do-volantu-skoda-nove nebo https://www.sbazar.cz/702880099/detail/20402222-multifunkcni-tlacitko-3t0959537bwhs nebo https://auto.bazos.cz/inzerat/70013634/Skoda-Octavia-Superb-II-Yeti-multifunkcni-tlacitka-pro-vol.php ...stačí hledat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 10. Březen 2017 Sdílet Vloženo 10. Březen 2017 (editace) Ne nic:) Editováno: 11. Březen 2017, autor: marthass Špatná otázka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 11. Březen 2017 Sdílet Vloženo 11. Březen 2017 Trip je vpravo dole a doba jízdy se nalistuje. Podívej se do manuálu k autu jak MaxiDot funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix_DC Vloženo 4. Duben 2017 Sdílet Vloženo 4. Duben 2017 Zdravím, předem se omlouvám, pokud to sem přímo nepatří, ale jedná se mi taky o MaxiDOT, mám Octavii II r.v 2008 a rád bych se optal zda, by se zde nenašel nějaký borec (nejlépe z Brna) co by prodal a zároveň nainstaloval MaxiDOT, z faceliftu. Konkrétně bych rád tuto, pokud půjde. Na bazarech jsem se už díval, ale vše je dost z ruky.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislav Bača Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 Trochu mimo misu ludia .. nieje tu medzi vami nejaky expert ktory by mi vedel poradit ako si viem pripojit budiky zo skodovky k PC? Ide mi o to zeby som ich chcel rozhybat cez VCDS. Dostal som sa k jednym starym ktore su vraj defektne no chlapik mi nevedel povedat presne v com a nemam chut si kvoli tomu rozoberat funkcne auto. Diagnosticky kabel samozrejme mam :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 26. Květen 2017 Sdílet Vloženo 26. Květen 2017 napájení a gateway Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lib17 Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 (editace) Zdravím potreboval by som pomoc. Niekedy mi pri otočení kľúča vymaže udáje v počitadle konkrétne "2" a dojazd zníži. Potom postupom času sa už znormalizuje ten dojazd... Viete poradiť čo to môže byť za chybu?? Editováno: 26. Červen 2017, autor: Lib17 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Lib17 Chyba je v tom, že sis nepřečetl návod. Paměť 2 se nuluje po 2 hodinách nečinosti vozu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 26. Červen 2017 Sdílet Vloženo 26. Červen 2017 Luďa>> Ty jsi ten návod četl Paměť 1 se vynuluje po 2hod. a paměť 2 se naopak po 2hod. nevynuluje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Faltus Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Kluci nezkousel nekdo dokodovavat na faceliftu ukazovani jaka rychlost je zarazena? Facelift maxidot by to mel umet udajne vi nekdo neco vic? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xstastnyr Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Maxidot podporuje jen rádce, který ti bude ukazovat jakou rychlost máš zařadit. Informaci o tom, co máš zařazeno snad ani neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Mě to ukazuje jak co mám zařadit tak i co tam je a to podle situace a otáček. Ukazuje to v horním pravém rohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Faltus Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 @Ovce presne to myslim jak to ukazuje co mas zaradit a ktera tam je rychlo ale zdali to nekdo dodelaval oto mi jde co kde mam hledat ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ovce Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Reagoval jsem na příspěvek xstastnur. Jinak jel jsem v dost fl s maxi a všem to ukazovalo jako mě tak ani nevím že to jde dokódovat, myslel jsem že to ukazuje každej maxi takže to ti neporadím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 Rádce je spojen s CR motorovou jednotkou, zařazený stupeň umí zase DSG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcel Faltus Vloženo 23. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2017 @Ovce no mam rok 2010 a neukazuje me to jebom smer kterym jedu a hodiny. Tu rychlost mam ve fabii a docela sem si zvykl tak bych to chtel i tam :-) @ka_r_los manual to taky umi radce ti ukaze jakou rychlost mas zarazeno ne jenom automat. Koukam ze to kazdy ma krom me :-D bude lepsi se optat ve skodovce asi . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fulaing Vloženo 20. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2017 Ahoj všem, rád bych se zeptal. Chtěl bych si nechat vyměnit polodot budíky za maxidot RS ve své O2 2005 BKD. Které budíky mám sehnat (jaké číslo dílu)? Nebo je to jedno a půjdou ke mě napasovat a spárovat jakékoliv budíky z O2 RS TDI předfl? Díky za jakoukoliv odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Půjdou jakékoli, záleží jen na tom, jestli chceš nějaké "vychytávky", které šly nakodovat na předFL budíkách v posledním roce výroby před příchodem FL budíků. Jedná se o možnost nastavení úvodní obrazovky "Welcome to Skoda board" a o kontrolku aktivovaného tempomatu, tohle uměly pouze poslední verze předFL budíků, pokud tyhle 2 věci nepotřebuješ mít, je to úplně jedno. Samozřejmostí, je nutnost nakódování budíků před výměnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 no pro MR 2005 bacha, v roce 2008 se objevují s online přizpůsobením, což ti každý neudělá a na FL budíky musíš vyměnit další věci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Tak to se nejspíš jedná o úplně poslední verzi předFL budíků, nejlépe napsat o jaké číslo se jedná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toknitram Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Víte někdo jak nakódovat na tech budikach pred FL " WELCOME...."? Mám ty posledni před FL. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 4. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 Dokážu nastavit, nelze kódováním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.