CZbrandy Vloženo 22. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2006 Ahoj vsem, koupil jsem si maxidot budiky do sve O2 77kw TDI eleganceted resim kdo mi je tam namontuje a nakoduje, nevite o schopnem servise nebo nekom kdo to s prehledem umi? Budiky jsou nove, vcetne kodu diky kescz vim o schopnem jedinci ve Frydku Mistku nebo Havirove. Jedna se o znackove servisy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kescz Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Diky, zatim jen nabidky z daleka. Neumite to nekde v Praze nebo okoli? Odmena vas nemine :-) diky kescz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZbrandy Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Diky, zatim jen nabidky z daleka.Neumite to nekde v Praze nebo okoli? Odmena vas nemine :-) diky kescz myslim ze AlesioP ti muze pomoct ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Diky, zatim jen nabidky z daleka.Neumite to nekde v Praze nebo okoli? Odmena vas nemine :-) diky kescz Ještě nedávno bych ti někoho v Praze mohl doporučit, dneska už bych se na to vy*ral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Prečo by si sa na to ....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Diky, zatim jen nabidky z daleka.Neumite to nekde v Praze nebo okoli? Odmena vas nemine :-) diky kescz myslim ze AlesioP ti muze pomoct ... Přesně tak, z Prahy to je do Boleslavi kousek a za necelou hodinku to budeš mít hotový, jen bacha na kódování rádia, což už jsem jednou psal v sekci o přístrojovce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 7. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2006 Dělal mě to AlesioP. Bezproblémů a rychle. Bral sem od něj i ty budíky. Domluv se ním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 Jestli je k tomu i kód auta (pin imobilizéru stávajícího vozu) není to problém. Ten pin by měl být v takovém tom bílím štítku na klíčích, je to 4-místné číslo a je potřeba ho setřít, jak stírací los :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Dělal mě to AlesioP. Bezproblémů a rychle. Bral sem od něj i ty budíky. Domluv se ním.... Přesně tak jsem to řešil i já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Dobrá volba uvidíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Dobrá volba uvidíme se Ty ses Alesiuv clovek??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 Chtelo by to u Alesia domluvit alespon 10% slevu pro lidi OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 10. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2006 To nevím, neznám tu přezdívku :-D Jen tak usuzuju, podle toho, co čtu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 To nevím, neznám tu přezdívku :-DJen tak usuzuju, podle toho, co čtu ;-) Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 obcas mi prijde, ze skoro pulka lidi z fora jsou alesiovo lide... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 obcas mi prijde, ze skoro pulka lidi z fora jsou alesiovo lide... Že by měl tolik zaměstnanců? Spíš je to o tom, že se s ním hodně lidí asi mělo možnost setkat nebo od něj něco koupilo, což se dá vzhledem k tomu, že dělá do škodovek a tady jde o škodovácké fórum, docela předpokládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Ja sa k Alesiovi hlásim tiež! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Ja sa k Alesiovi hlásim tiež! Přesně tak, není to o tom, že jsme nějací jeho lidi nebo ne..prostě nebýt jeho, tak nemám ani tempomat, ani maxidot, ani multikulti volant..no a ani bych nepřemýšlel o HF, protože platit to všechno škodovce, to by byla katastrofa. Navíc podle škodovky to ani nejde měnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 zajimavy, me vsechno menila Skodovka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 zajimavy, me vsechno menila Skodovka... Jojo, servis od servisu se to liší ....(ale je to o lidech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 zajimavy, me vsechno menila Skodovka... Jojo, servis od servisu se to liší ....(ale je to o lidech) Šťastný to člověk, já se tam ptal na volant..nejde, na maxidot..nejde, a kastlík pod sedačku řidiče jsem si musel objednat na svoje riziko, protože podle nich to samozřejmě co? No přece nejde.... Takže já jsem s ním spokojený, nic víc, nic míň.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 (editace) Šťastný to člověk? ja myslel, žes to od Alesia bral hlavně z cenových důvodů, v tomhle ohledu jsem spíš nešťastný člověk... jinak by mě zajímalo, do kterýho servisu jezdíš, protože tam jsou asi samí debilové... Editováno: 11. Listopad 2006, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Šťastný to člověk? ja myslel, žes to od Alesia bral hlavně z cenových důvodů, v tomhle ohledu jsem spíš nešťastný člověk...jinak by mě zajímalo, do kterýho servisu jezdíš, protože tam jsou asi samí debilové... Tím šťastný to člověk..jsem myslel spíš štěstí na přístup, než na peníze.. Když jsem sui tam objednal schránku pod sedačku řidiče, přišla mi pod sedačku vpravo a ještě mně přesvědčovali, že pod řidiče půjde, že je to ona. A o výměně volantu už ani nemluvím..to prý vůbec nejde.. Ptal jsem se na alarm, který nabízí škodovka na svém webu a nikdo o něm nic neví.. Naznačili mi, že bych si ho musel objednat, aby přišel i s nějakým manuálem..pak mi k tomu něco řeknou, jinak mi řekli jen info z webu..dost málo. Jo, jsou to kousci Editováno: 12. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 je pravda, ze oni o nabidce z webu snad ani nevi. takhle jsem se jich tam ptal na ten origo sportovní podvozek co se na skoda webu nabizi a koukali na me jak telata. všichni i šéf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Taky perlička, pořád do mně hučeli, že ten multi volant tam nejde a teď právě včetně šéfa čekají, jak to rozchodím, protože si to chtějí dát do služebáku.. Nejlepší na tom je ale ta ochota něco nového zjišťovat, když jsem se ptal na ten alarm..vždyť by to pro ně byl docela slušný kšeft, ale oni se ani nesnaží něco navíc zjistit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.