Luke288 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 lidi ze salonu Skoda si chteji ve sluzebnim aute menit volant????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Rádi by, ale když podle nich to nejde Tak docela čekají jak dopadnu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 bych je tak poslal do řiti, přijel bych, ukázal jak to jde a odjel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 No vždyť taky to tak proběhne, co s nima jinýho.. A to ještě jen když budu mít cestu kolem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 To poznám, aj my tu máme takých expertov, čo na všetko povedia, že sa to nedá. A aby to znelo lepšie, použijú magické slovíčko CAN-BUS a elektronika. Používajú to ako čínsky múr. Ale čo chceš po ľuďoch, ktorí sa napr. so mnou hádali, že mám pod kapotou 1,4 MPI (ešte na Fabii). Hoci som im povedal, že som si štítok prelepil. Jediný argument bolo otvorenie kapoty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 To poznám, aj my tu máme takých expertov, čo na všetko povedia, že sa to nedá. A aby to znelo lepšie, použijú magické slovíčko CAN-BUS a elektronika. Používajú to ako čínsky múr.Ale čo chceš po ľuďoch, ktorí sa napr. so mnou hádali, že mám pod kapotou 1,4 MPI (ešte na Fabii). Hoci som im povedal, že som si štítok prelepil. Jediný argument bolo otvorenie kapoty. A i potom se určitě ještě chvilku hádali U nás mně zas snad půlhodiny přesvědčovali o té schránce pod řidiče..že je stejná jako vpravo a že tam půjde, když to přišlo ze škodovky Ale že to objednali blbě, to už nějak zapomněli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 tak jsi to mel chtit ukazat, jak to tam pasuje, aby se kluci predvedli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 tak jsi to mel chtit ukazat, jak to tam pasuje, aby se kluci predvedli ¨To jo, hodinu by to tam rvali, zmršili by sedačku i schránku a pak by řekli, že to bylo na moje riziko, protože oni říkali hned že to nejde a chtěli by pětikilo za hodinu práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 16. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2006 Presne tak. To by nemalo zmysel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 Já když měnil přístroje s MaxiDotem a nevěděl jsem že to i s prací udělá Alesio tak jsem se ptal v servisu na montáž (výměnu) tvrdili mi že se musí demontovat volant, že se musí "laborovat" s elektronikou a že je to na den práce......Ve skutečnosti to byla hodinová záležitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 A po tom dni na tom stráveném nakonec řeknou, že to stejně nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 A po tom dni na tom stráveném nakonec řeknou, že to stejně nejde Přesně tak, ...nebo si řeknou nehorázný peníze za práci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 20. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2006 A po tom dni na tom stráveném nakonec řeknou, že to stejně nejde Přesně tak, ...nebo si řeknou nehorázný peníze za práci! Co DéCéčko a schránka, už jsi tam byl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 A po tom dni na tom stráveném nakonec řeknou, že to stejně nejde Přesně tak, ...nebo si řeknou nehorázný peníze za práci! Co DéCéčko a schránka, už jsi tam byl? Volal jsem tam že se zastavím v týdnu a že mi jde o schránku pod sedadlo řidiče, říkali že není problém, že se domluvíme až přijedu tak jsem zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 21. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2006 (editace) Teď budou dělat chytré.. Ale měl jsi je vidět před tím měsícem.. Editováno: 21. Listopad 2006, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hmm, mě dokonce v Tukasu ve Štěrboholech řekli, že jestli si tam dám MaxiDot a namontuje to někdo jinej než autorizovanej servis, můžu přijít o záruku, záruku mobility, atd... za montáž + maxíka si řekli 18 500,- po dvou dnech zjišťování jestli to vůbec jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 KLuci v Praze to umí Martin RS zrovna včera mi to dělal na mý koktulce a bylo to hotové asi tak za 10 - 15 min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Březen 2007 Sdílet Vloženo 26. Březen 2007 Hmm, mě dokonce v Tukasu ve Štěrboholech řekli, že jestli si tam dám MaxiDot a namontuje to někdo jinej než autorizovanej servis, můžu přijít o záruku, záruku mobility, atd... za montáž + maxíka si řekli 18 500,- po dvou dnech zjišťování jestli to vůbec jde. Nebudeš mít záruku jen na budíky a související příslušenství..se zárukou mobility to nemá co dělat..ta je vázaná na pravidelné servisní prohlídky dle předepsaných intervalů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Hmm, mě dokonce v Tukasu ve Štěrboholech řekli, že jestli si tam dám MaxiDot a namontuje to někdo jinej než autorizovanej servis, můžu přijít o záruku, záruku mobility, atd... za montáž + maxíka si řekli 18 500,- po dvou dnech zjišťování jestli to vůbec jde. Nebudeš mít záruku jen na budíky a související příslušenství..se zárukou mobility to nemá co dělat..ta je vázaná na pravidelné servisní prohlídky dle předepsaných intervalů Přesně tak, je to přeci jenom výměna dílčího originálního komponentu, takže se zárukou monility a zárukou na ostatní díly by to logicky nemělo být nic společnýho, a ty jejich ceny jsou fakt "lidový"!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal N Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Mám na to stejnej názor....jenom mě děsí jak k tomu ti dealeři přistupujou. Jednak by si člověk řekl, že auta budou prodávat lidi, které to baví a tak nějak o tom něco vědí a jednak by z toho mohli mít solidní kšeft....fakt nechápu, že v dnešní době se může soukromá firma chovat jako státní úředník... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 27. Březen 2007 Sdílet Vloženo 27. Březen 2007 Přesně tak, ale neztrácej optimismus, jsou i vyjímky!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 Mám na to stejnej názor....jenom mě děsí jak k tomu ti dealeři přistupujou. Jednak by si člověk řekl, že auta budou prodávat lidi, které to baví a tak nějak o tom něco vědí a jednak by z toho mohli mít solidní kšeft....fakt nechápu, že v dnešní době se může soukromá firma chovat jako státní úředník... Tebe na jejich přístupu něco překvapuje? Musíš je brát, jací jsou (hlavně s rezervou) a pak se s nima dá i mluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 To Brumla a Jirik.Dc: a právě proto jezdím do ústeckýho OKIMu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Březen 2007 Sdílet Vloženo 28. Březen 2007 To Brumla a Jirik.Dc: a právě proto jezdím do ústeckýho OKIMu :-) Tam jezdí víc lidí z okolí nic nového Jen říkám, že je beru s rezervou a docela dobře to funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hasan Vloženo 4. Duben 2007 Sdílet Vloženo 4. Duben 2007 To Brumla a Jirik.Dc: a právě proto jezdím do ústeckýho OKIMu :-) Ahojky, toho OKIMa, muzes doporucit??? Mam RS budiky do OII a schanim nekoho kdo mi je tam da. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.