Přejít na obsah

Zimni pneu.  

102 hlasů

Nemáte oprávnění k hlasování v této anketě nebo k výsledkům hlasování. Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Vloženo
....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem....

koukám máme všichni času dost :D

když ono to té octěnce s těma alu tááááááák sluší!!!!!!!!!! :D

ale zítra na to asi vletím pokud bude příznivější teplota!

Vloženo
....me se teda moc nechce, porad doufam, ze se jeste otepli, ale dnes uz u nas taky padal snih s destem....

koukám máme všichni času dost :D

když ono to té octěnce s těma alu tááááááák sluší!!!!!!!!!! :D

ale zítra na to asi vletím pokud bude příznivější teplota!

RE: no mam na zimu 16" alu, (musim kuli brzdam), ale porad si myslim ze je brzo, vzdy sem menil az v listopadu...

Vloženo
Včera odpoledne jsem přezul a nedá se na to koukat, ale co už... ;)

Hmmm...mám podobné pocity...ještě že mám černou barvu která s těma černýma diskama tak nějak zapadne...ale neřešim v zimě krásu ale funkčnost.Ze 17 na 15 to je citelný rozdil na pohodlnou jizdu.

Vloženo
eště neé

počkám na zimu a trochu sněhu

Ale snad nejde jen o snih,ne?Prej stači když ti klesnou teploty pod 7 stupnu a ta letni pneu nemá takovou přilnavost jako ta zimní.A dalši věc je asi ta že ji tim ničiš,ne?Aspon to je všude napsany.Tak já nevím!

Vloženo

Teď už to počasí může kdykoli člověka zaskočit, ale přezuto nemám. Furt se mi nechtělo a teď to budu dělat když leze za nehty ;)

Nějaké foto a to je již odtátá více jak polovina sněhu...

post-3209-1192874036_thumb.jpg

post-3209-1192874059_thumb.jpg

Vloženo
Já už přezul dnes.Jsem z Hradce Králové a včera tady odpoledne chumelilo.Teploty už jsou opravdu na zimní pneu.

Taky se mi moc nechtělo.

Zdravím Hradečáka.Včera chumelilo asi jen deset minut na Slezském předm.ale opravdu je lepší být připravený na zimu.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...