Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Už jste to někdo řešil? Podařilo se mně sehnat "virtuální CD měnič" s USB přípojkou:

post-3116-1193158615_thumb.jpg

post-3116-1193158627_thumb.jpg

post-3116-1193158641_thumb.jpg

post-3116-1193158661_thumb.jpg

post-3116-1193158679_thumb.jpg

Jak to funguje ...a kolik pak to stálo ??? :dj:

• 4 týdny později...
  • Autor
Zdarec.

Řešilo se to tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;#entry572779 A jak seš spokojenej s kwalitou ???Mě osobně to dost zklamalo.Ale sem na začátku testování.Tak dej prosím vědět tvé poznatky.Díky Diesel

Jsem hodně spokojen - 2GB fleška a muziky hromada. Dobrej je náhodnej výběr a kvalita je zcela OK. Co tě na tom zklamalo?

PS: Jak se nastaví upozornění na novou zprávu?

Koukal jsem na to a je to určený pro koncernová rádia. Myslíte, že by to šlo připojit k Blaupunkt Travelpilot E1?? :help:

post-5417-1195477066_thumb.jpg

post-5417-1195477094_thumb.jpg

no spis je na rade kolik to stalo , pac jestli kolem dvou tisic to uz je lepsi nove radio ne ? :t

• Autor
Koukal jsem na to a je to určený pro koncernová rádia. Myslíte, že by to šlo připojit k Blaupunkt Travelpilot E1?? :help:

Tak zavolej do firmy AUNIKA Kladno - tam jsem to koupil. Tel.:312 688 888 nebo E-mail: aunika@aunika.com Ahoj

Jo a cena kolem 3000Kč...

Tak zavolej do firmy AUNIKA Kladno - tam jsem to koupil. Tel.:312 688 888 nebo E-mail: aunika@aunika.com Ahoj

Jo a cena kolem 3000Kč...

Díky, určitě to zkusím ;)

• Autor

Připojit asi jo - teď koukám na ty zadní konektory a řekl bych, že jsou úplně stejné jako na Gammě co mám já... Jen se tam nacvaknul konektor na konektor k CD měniči + připojit kostru a už hraješ...

post-3116-1195578085_thumb.jpg

no spis by chtelo nekoho kdo by to zacal vyrabet podle navodu na skodaoctavia . )

Upraveno od creck

no spis by chtelo nekoho kdo by to zacal vyrabet podle navodu na skodaoctavia . )

On je na to někde návod?

On je na to někde návod?

http://www.skodaoctavia.cz/muzikanavody/AuxProSymphony.htm

ale neptej se me jak to udelat :D jinak uz bych to mel

je to vlastne to same , akorat musis k tomu pripojit jeste nejaky MP3 prehravac a ne hned flashku

Upraveno od creck

• 8 měsíců později...

Kluci pristi tyden mne jde Supik na mensi hifi upravu vcetne Jecka a USB + mensi prekvapeni dam potom vedet.... ;)

• 2 roky později...

Ahoj lidi,

měl bych otázku k přehrávání MP3 na rádiu Symphony s Mp3, respektive z changeru. Předpokládám, že když vypálím cd plné MP3 souborů (ne hudební cd na které se vejde cca 20 skladeb), ale prostě datové cd s mp3 soubory, tak mi to changer přehraje. Ale jak to bude, když vypálím na cd adresáře s těmito soubory? Dočetl jsem se, že podporuje až 8 úrovní adresářů, ale nevím jak se mezi těmito adresáři pohybovat. Měl jsem vypálené cd s několika adresáři plnými mp3 a pak ještě nějaké mp3 zvlášť (ne ve složce) a ty skladby mimo složky mi to přehraje, ale nedostanu se už do složek. Nevíte někdo jak toto funguje?

Díky moc

• 2 týdny později...

koukám na ten dobrý obchod,maj tam 4 druhy,jen mez nima nevidím rozdíl,maximálně v ceně.......? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.