foromen Vloženo 24. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2007 (editace) Tak jsem vznesl dotaz na prodejce, že bych měl zájem dodatečně doplastovat Romču, a to bez plastů na dveře, protože tam mám ten nápis. Prodejce se vyvalil a že mi zavolá, až něco zjistí. Volal asi za 2 hodiny s tím, že to lze objednat jako náhradní díly, tedy přední a zadní nárazník, lemy blatníků a prahy. Cena těchto dílů údajně je 26,500 Kč. Montáž asi 3,000,-Kč, tedy vyšlo by to na skoro 30,000,- kaček. A to jen v případě, že se nebude muset dávat nový přední nárazník. Tyhle plasty se dávají prý na stávající plasty, zadní nárazník je bez problémů, ale přední prý kvůli tvaru mlhovek je trochu problémový. Každopádně mě to trochu překvapilo, počítal jsem z trochu nižší cenou. Editováno: 24. Říjen 2007, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 No to je teda nářez za plasty to by mně zajímalo jaká je asi výrobní cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 mnoo cemu se divite? vzdyd cena scouta je cca o tech 30 000 vetsi nez obyc rumika, takze to odpovida. Cimz nerikam, ze to neni zlodejna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2007 foromen: Ak by to predajca objednal ako skladovú objednávku so zníženou prioritou rozvozu, mohlo by to byť o dosť lacnejšie (od 20 do 50%)! Akurát by na to trebalo čakať niekoľko týždňov... Holt je to o prístupe predajcu, no. Skús šťastie u iného! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 26. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Říjen 2007 foromen: Ak by to predajca objednal ako skladovú objednávku so zníženou prioritou rozvozu, mohlo by to byť o dosť lacnejšie (od 20 do 50%)! Akurát by na to trebalo čakať niekoľko týždňov... Holt je to o prístupe predajcu, no. Skús šťastie u iného! Jo díky za tip. Stejně to bylo spíš myšleno pouze orientačně. Ale nic nedám za to, když se zeptám i na tuhle možnost. Jsem zvědavej, jak se bude tvářit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 ale scout ma taky daleko vic vybavy nez jen ty plasty proti style, na to nezapominej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tlumenak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 No to je teda nářez za plasty to by mně zajímalo jaká je asi výrobní cena. cena je 1500 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 a neznate vyrobce tech scout plastu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanley.t Vloženo 28. Únor 2009 Sdílet Vloženo 28. Únor 2009 (editace) mne by zajimaly zase jen plasty zadních dveří. Jsem druhý maj. a nekdo trochu škrabl z.dveře. Laku není nic, ale je to vidět hlavně po umytí.Byl by to sice takový hybrid,ale davat to kytovat a lakovat se mi nechce. Editováno: 28. Únor 2009, autor: Blacky pravidla rikaji - necituj posledni prispevek CTI PRAVIDLA !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdeny.46 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 koukam, ze zatim nikdo na nic neprisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 24. Září 2009 Sdílet Vloženo 24. Září 2009 taky jsem si to chtěl oplastovat, ale stálo by mě to jen pár korun. vždyď ty plasty maj i u autokelly a za hubyčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 za hubičku? já jim koukal na shop, mají cenu jen u lemů blatníků SCOUT a to je 1300 za jeden...kolik pak bude stát ten zbytek?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Taky jsem koukal a ceny se moc neliší od Škodovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 8. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2009 přesně...a dát za to min 20k CZK, to nejsem magor, tak za pět tisíc bych přemýšlel, ale takhle ani náhodou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
extreme4u Vloženo 14. Únor 2010 Sdílet Vloženo 14. Únor 2010 Mě by zajímala cena všech 4 ks lemů blatníků na FII. Teda jaký je kvalitativní a cenový rozdíl mezi originálem a druhovýrobou (např. v Auto Kelly, apod.). Jestli se už po tom např. někdo sháněl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 24. Únor 2010 Sdílet Vloženo 24. Únor 2010 Ty lemy na které se ptáš kolego stojej 2100 kč u milotecu ale jinak to co se prodává u auutokelly atd nebo dokonce od škodovky pochází od milotecu sami mi to potvrdili majlem že dodávaj některé doplnˇky pro ně takže je jedno kde je koupíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kandys Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Plastové díly jsou dražší než ty plechové. I když nechápu proč, plast je levnější než plech. Škoda Auto hold pod nátlakem VW zavedla takovou politiku. Já osobně bych auto nechal bez těch plastů, líbí se mi klasickej Roomter než ten Scout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinsticky Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Jojo moje řeč lepší nechat auto tak jak je a jezdit auto má sloužit člověku a né on jemu , s těmi lemy mám jednu špatnou zkušenost měl jsem je na feldě (r.v.99) a byly tam akorát tak k zlosti a při prodeji mi ještě srazili cenu ale tím nechci nikoho odrazovat od jejich nákupu atˇ si každý nalepí na auto co chce B) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otec Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 Dobry den. Pre majitelov Scout-ov. Tiez sa Vam olupuje farba z plastových dielov? Je na tieto diely, resp. ich nater zaruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 pozri toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 24. Duben 2011 Sdílet Vloženo 24. Duben 2011 a co to má společné se scout plastama?? je to náhražka rádoby plastů scaut a je to hrozný jako stará felicie s plastama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuprt Vloženo 8. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2011 Dobry den. Pre majitelov Scout-ov. Tiez sa Vam olupuje farba z plastových dielov? Je na tieto diely, resp. ich nater zaruka? Mě se odlepila barva z bočního dílu nárazdníku. Byl jsem dost překvapenej, odlouplo se to tak krásně, že to vypadalo jak kdyby to byla folie a ne barva. Jinak vyreklamováno. Původně jsem si myslel, že bych si roomstra scouta koupil. Zajímal by mě taky názor lidí co mají scout. Jak jsou spokojeni s těmito plasty. Mě osobně nepřipadají moc kvalitní a prý se rádi snadno poškrábou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Neví někdo čím nebo jakým lepidlem jsou přilepené ty plasty na scoutu díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal9 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 Oriogoš je na to lepidlo bílý. Po čase zešedivý. Jinak po bouračce lepily origošem a moc to nedrželo. Po reklamaci zalepily černým lepidlem na okna a to drží víc . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas513 Vloženo 6. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2013 máš typ jaké lepidlo na okna nebo spíše jakého výrobce .... díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.