Listopad 26, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou .
Listopad 26, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu..
Listopad 26, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh
Listopad 26, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku .
Listopad 26, 200717 r Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit. No tak podle mne je to spíš konkurent Fábie, navíc nemá pohon všech kol a vypadá oproti Scoutu hrozně
Listopad 26, 200717 r Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit. No tak podle mne je to spíš konkurent Fábie, navíc nemá pohon všech kol a vypadá oproti Scoutu hrozně Skajo, ber to s nadhledem, BB strašně plaší!
Listopad 26, 200717 r vidíš? půjdou! hh Jasně, já s ním vážně počítám a čekám na něj už nějaký ten pátek. Doufám, že to bude cool autíko, na takový libový poježdění bych ho bral hned, přecijenom občas chce člověk odhodit kufr, spoustu prostoru a chce si jen tak zablbnout, takže já říkám kombinaci RS + Yeti = ANO
Listopad 26, 200717 r ...a já teďka sním hrocha...maminka mi jednoho dá...a tys mi nevěřil Tak to ti nevěřím ani já .
Listopad 26, 200717 r to by jeden blil Ivane.. Dyť já bliju.. hele jako to snad nemyslíte vážně, že se Vám ten FII paskvil líbí... si nemůžu pomoct a hodně se snažím ale nová fabka kombajn je tragedie..
Listopad 26, 200717 r mě se líbí F II. Combi Scout! řekl jsem, že vypadá líp jak klasická F II. ale jako O II. to není že? hihi
Listopad 27, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html
Listopad 27, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html Štěpo , krásný auto . Kdybych si vybral RSo tak jedině v modré .
Listopad 27, 200717 r bože BB, všem chválíš jenom mě haníš! fňuk No vždyť ty máš nejkrásnějšího Scouta na světě , ale až po mně.
Listopad 27, 200717 r ne, ne, nevěřím ti!!! teď mě chceš jenom ukonejšit!!! :D Fakt , já nikdy nekecám .
Listopad 28, 200717 r jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html Štěpo , krásný auto . Kdybych si vybral RSo tak jedině v modré . Díky...ale teď v zimě to musím pořád čistit, to je hrůza...
Listopad 28, 200717 r Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh
Listopad 29, 200717 r Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat...
Listopad 29, 200717 r Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.