Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! ;) hh :p

Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou .

jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! ;) hh :p

Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. :p

vidíš? půjdou! :D hh

A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku .

Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit.

No tak podle mne je to spíš konkurent Fábie, navíc nemá pohon všech kol a vypadá oproti Scoutu hrozně lol

Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit.

No tak podle mne je to spíš konkurent Fábie, navíc nemá pohon všech kol a vypadá oproti Scoutu hrozně lol

Skajo, ber to s nadhledem, BB strašně plaší! :Dlol

Jasně, já s ním vážně počítám a čekám na něj už nějaký ten pátek. Doufám, že to bude cool autíko, na takový libový poježdění bych ho bral hned, přecijenom občas chce člověk odhodit kufr, spoustu prostoru a chce si jen tak zablbnout, takže já říkám kombinaci RS + Yeti = ANO

no a já si ke Scoutíkovi pořídím Joystra! ;) taky není špatná kombinace! ;)

...a já teďka sním hrocha...maminka mi jednoho dá...a tys mi nevěřil :p

...a já teďka sním hrocha...maminka mi jednoho dá...a tys mi nevěřil :p

Tak to ti nevěřím ani já .

lol... to sou hlody! :D hroch... rofl du dneska do kolen... :D :D :D

to by jeden blil Ivane.. Dyť já bliju.. hele jako to snad nemyslíte vážně, že se Vám ten FII paskvil líbí... si nemůžu pomoct a hodně se snažím ale nová fabka kombajn je tragedie..

mě se líbí F II. Combi Scout! :) řekl jsem, že vypadá líp jak klasická F II. ;) ale jako O II. to není že? :D hihi :palec2:

Jen kdyby byla v provedení 4x4 tak by to byl hit

jako to už jsem tu psal! ;) hh :p

Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html

Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html

Štěpo , krásný auto . Kdybych si vybral RSo tak jedině v modré .

bože BB, všem chválíš jenom mě haníš! :( fňuk

bože BB, všem chválíš jenom mě haníš! :( fňuk

No vždyť ty máš nejkrásnějšího Scouta na světě , ale až po mně.

ne, ne, nevěřím ti!!! teď mě chceš jenom ukonejšit!!! :prc::prc::prc::D :D :D

ne, ne, nevěřím ti!!! teď mě chceš jenom ukonejšit!!! :prc::prc::prc::D :D :D

Fakt , já nikdy nekecám .

Štěpo , krásný auto . Kdybych si vybral RSo tak jedině v modré .

Díky...ale teď v zimě to musím pořád čistit, to je hrůza... :feve:

Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova :D hh

Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova :D hh

No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... :p:p

No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... :p:p

Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.