Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit. No tak podle mne je to spíš konkurent Fábie, navíc nemá pohon všech kol a vypadá oproti Scoutu hrozně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Pozor !!!Peugeot už taky začíná zbrojit. No tak podle mne je to spíš konkurent Fábie, navíc nemá pohon všech kol a vypadá oproti Scoutu hrozně Skajo, ber to s nadhledem, BB strašně plaší! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 vidíš? půjdou! hh Jasně, já s ním vážně počítám a čekám na něj už nějaký ten pátek. Doufám, že to bude cool autíko, na takový libový poježdění bych ho bral hned, přecijenom občas chce člověk odhodit kufr, spoustu prostoru a chce si jen tak zablbnout, takže já říkám kombinaci RS + Yeti = ANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 no a já si ke Scoutíkovi pořídím Joystra! taky není špatná kombinace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ...a já teďka sním hrocha...maminka mi jednoho dá...a tys mi nevěřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ...a já teďka sním hrocha...maminka mi jednoho dá...a tys mi nevěřil Tak to ti nevěřím ani já . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ... to sou hlody! hroch... rofl du dneska do kolen... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 to by jeden blil Ivane.. Dyť já bliju.. hele jako to snad nemyslíte vážně, že se Vám ten FII paskvil líbí... si nemůžu pomoct a hodně se snažím ale nová fabka kombajn je tragedie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mě se líbí F II. Combi Scout! řekl jsem, že vypadá líp jak klasická F II. ale jako O II. to není že? hihi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jen kdyby byla v provedení 4x4 tak by to byl hit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jako to už jsem tu psal! hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html Štěpo , krásný auto . Kdybych si vybral RSo tak jedině v modré . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 bože BB, všem chválíš jenom mě haníš! fňuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 bože BB, všem chválíš jenom mě haníš! fňuk No vždyť ty máš nejkrásnějšího Scouta na světě , ale až po mně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 ne, ne, nevěřím ti!!! teď mě chceš jenom ukonejšit!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 ne, ne, nevěřím ti!!! teď mě chceš jenom ukonejšit!!! :D Fakt , já nikdy nekecám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 jo to bude taky nářez... Yeti je taky zajímavej... sem zvědavej, kolik bude stát, protože jestli to bude rozumný, tak by to mohla být pro RSáky alternativa na zimu! hh Prosím tě RSáci ti do toho nepůjdou . Když mi ho potom koupíte, klidně do toho půjdu.. vidíš? půjdou! hh A co je Štěpa RSák já nevím za koho se vydává ani nemá ve své vizitce fotku . Jasně, že jo...musím sem nahrát pár fotek, ale jinak mám všechno o mém RS zde: http://moje.auto.cz/M-U-/rychly-sip-1.html Štěpo , krásný auto . Kdybych si vybral RSo tak jedině v modré . Díky...ale teď v zimě to musím pořád čistit, to je hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 28. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.