vorlajz Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána. hahaha... dobře Bburago!!! teď jsem se fakt zasmál!!! hustý! :D do bublinky... rofl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova hh No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána. hahaha... dobře Bburago!!! teď jsem se fakt zasmál!!! hustý! :D do bublinky... rofl Vy dva rejpálci...já bych řekl, že jediný místo, kam Scout patří, je ne cesta...ale nějakej táborovej stan... má to ale výhodu, Scoutovi stačí stan, my ostatní musíme mít garáž Editováno: 29. Listopad 2007, autor: Stepa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Bburago, co na to říkáš? já říkám: hodně slabý! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Bburago, co na to říkáš? já říkám: hodně slabý! :D No prostě je to chudák, proč myslíš že tam má tu letní fotku . Protože jeho RS stojí v garáži a má horečku . Čeká totiž až se oteplý tak na 20 stupňů. A potom prý pojede ven z garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Našel jsem srovnání mezi Scoutem a BMW X3 , ale je to v němčině. http://ww2.autoscout24.de/magazine/mz_newc...x?article=57969 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 Našel jsem srovnání mezi Scoutem a BMW X3 , ale je to v němčině. http://ww2.autoscout24.de/magazine/mz_newc...x?article=57969 nechceš to přeložit? ja nemět německy, herr commandant! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 nechceš to přeložit? ja nemět německy, herr commandant! Za prvé to by bylo na dlouho a tak dobře zase německy neumím. Takže se snaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alesh001 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tady je moje troška do mlýna, v týdnu vám nafotím Trinaxe (Colombuse nebo RNS nebo jak se to jmenuje) s HF od Skody auto, aby jste videli jak to pekne funfuje . Tohle je ze Sardinie, tam se scout mel moc dobre vsude prasny cesty.... A mel najeto 3k5 ted ma uz 13k. Kola jsou na fotce vysunuty o 20 mm ven, jen zadni. Pri zatizeni to, ale nedelalo dobrotu, tak idealni je 15mm. To tam mam ted. Na leto mam vyhlidnuty kole co jsou dole.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tady je moje troška do mlýna, v týdnu vám nafotím Trinaxe (Colombuse nebo RNS nebo jak se to jmenuje) s HF od Skody auto, aby jste videli jak to pekne funfuje . Tohle je ze Sardinie, tam se scout mel moc dobre vsude prasny cesty.... A mel najeto 3k5 ted ma uz 13k. Kola jsou na fotce vysunuty o 20 mm ven, jen zadni. Pri zatizeni to, ale nedelalo dobrotu, tak idealni je 15mm. To tam mam ted. Na leto mam vyhlidnuty kole co jsou dole.... Jó stříbrná je klasika. Jinak přeji hodně šťastných kilometrů. Taky řeším kola na léto . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jó stříbrná je klasika. Jinak přeji hodně šťastných kilometrů. Taky řeším kola na léto . stříbrná je tuctovka, věř mi! hh... nééé... stříbrná byla horkej favorit! jinak zase, takový kola na Scouta.. to se mi nelíbí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jo , stříbrná je taková univerzální . Ale je to fakt krásná barva , to tvý capuccino je taky pěkný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Jo , stříbrná je taková univerzální . Ale je to fakt krásná barva , to tvý capuccino je taky pěkný. no postupnou eleminaci mi zůstaly 3 barvy... stříbrná, cappuccino a šedá satin... nakonec vyhrálo cappuccino ... a jsem moc spokojenej... vypadá to dlouho čistý ! hh jinak to mám jako prase teďka... asi to umeju v týdnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ja uvažujem o výmene mojej OII lift. 77 kW za Scoutika. A zatial som videl iba jednu farbu ktoru by som na ňom chcel mať. A to je červená Corrida. To auto potom vyzera fakt bombovo. Tu je jeden odkaz http://www.tipcars.com/applications/magazi...?id_clanek=2642 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepa Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 Ja uvažujem o výmene mojej OII lift. 77 kW za Scoutika. A zatial som videl iba jednu farbu ktoru by som na ňom chcel mať. A to je červená Corrida. To auto potom vyzera fakt bombovo. Tu je jeden odkazhttp://www.tipcars.com/applications/magazi...?id_clanek=2642 To je asi jediná barva, která se mi na Scoutíkovi nelíbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 To je asi jediná barva, která se mi na Scoutíkovi nelíbí... čo človek to názor. Pre mňa je to jednička Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 2. leden 2008 Sdílet Vloženo 2. leden 2008 viděl jsem červenýho Scouta live a musím říct, že je to "dravec" ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lepra Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 A byla to cervena corida, nebo metla? Vaham mezi scoutem v briliantu nebo te cervene metle, ale nenasel jsem nikde poradnou fotku te cervene, nemate nekdo v archivu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tady jeden červenej... mohl jsem ho mít, ale zaváhal jsem... byl za 729 000,- najeto něco málo přes 5 k... v plný palbě... ale bylo to FSI... což by mi teda fakt nevadilo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lepra Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tohle je ta metla? me se to zda jak ta corida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 to je corrida. Ale je to :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 to je corrida. Ale je to :palec2: jako to auto prostě vypadá dobře! až mě to překvapilo, když jsem ho viděl live... hodně dlouho jsem o té barvě přemýšlel... ale nakonec vyhrála cappuccino ... přecijenom je decentnější! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Ta červená Corrida vypadá opravdu hafo luxusně, na Scouta je pěkně křiklavá a velmi zdůrazňuje jeho charakter a dává vyniknout plastovým doplňkům. Celkově to auto působí "dravě" a na sluníčku se nádherně rozzáří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Dnes som sedel po prvy x v Scoutu. Bola to parada ale zdal sa mi trosku hlucny. Neviem mozno je to blbost, sedel som tam 1x. Aku ma Scout TDI spotrebu. Tak podla vasich skuseností. Ale ináč vážne ale vážne o ňom rozmýšľam. Ale iba CORRIDA a TDI. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 to se ti nezdálo, TDI prostě hlučný je! ok, ok... už mlčím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.