Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova :D hh

No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... :p:p

Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána.

hahaha... dobře Bburago!!! teď jsem se fakt zasmál!!! hustý! :D :D :D do bublinky... rofl

Vloženo (editace)
Štěpo, jestli to nechceš čistit, tak si kup takovou tu balící fólii, obal cely auto a vždycky jednou týdně to strhni a udělej znova :D hh

No...hned zítra si jdu koupit folii...ty tvý nápady bys si měl nechat patentovat... :p:p

Ale raději bych to dal do bublinky , protože až to pošleš někam do příkopu tak to nebude taková rána.

hahaha... dobře Bburago!!! teď jsem se fakt zasmál!!! hustý! :D :D :D do bublinky... rofl

Vy dva rejpálci...já bych řekl, že jediný místo, kam Scout patří, je ne cesta...ale nějakej táborovej stan... má to ale výhodu, Scoutovi stačí stan, my ostatní musíme mít garáž:p

Editováno: , autor: Stepa
Vloženo
Bburago, co na to říkáš? já říkám: hodně slabý! :D :D :Dlol

No prostě je to chudák, proč myslíš že tam má tu letní fotku . Protože jeho RS stojí v garáži a má horečku . Čeká totiž až se oteplý tak na 20 stupňů. A potom prý pojede ven z garáže.

Vloženo

Tady je moje troška do mlýna, v týdnu vám nafotím Trinaxe (Colombuse nebo RNS nebo jak se to jmenuje) s HF od Skody auto, aby jste videli jak to pekne funfuje :). Tohle je ze Sardinie, tam se scout mel moc dobre vsude prasny cesty.... A mel najeto 3k5 ted ma uz 13k. Kola jsou na fotce vysunuty o 20 mm ven, jen zadni. Pri zatizeni to, ale nedelalo dobrotu, tak idealni je 15mm. To tam mam ted. Na leto mam vyhlidnuty kole co jsou dole....

post-7656-1197231966_thumb.jpgpost-7656-1197232053_thumb.jpg

post-7656-1197232173_thumb.jpgpost-7656-1197232770_thumb.jpg

Vloženo
Tady je moje troška do mlýna, v týdnu vám nafotím Trinaxe (Colombuse nebo RNS nebo jak se to jmenuje) s HF od Skody auto, aby jste videli jak to pekne funfuje :). Tohle je ze Sardinie, tam se scout mel moc dobre vsude prasny cesty.... A mel najeto 3k5 ted ma uz 13k. Kola jsou na fotce vysunuty o 20 mm ven, jen zadni. Pri zatizeni to, ale nedelalo dobrotu, tak idealni je 15mm. To tam mam ted. Na leto mam vyhlidnuty kole co jsou dole....

post-7656-1197231966_thumb.jpgpost-7656-1197232053_thumb.jpg

post-7656-1197232173_thumb.jpgpost-7656-1197232770_thumb.jpg

Jó stříbrná je klasika. Jinak přeji hodně šťastných kilometrů. Taky řeším kola na léto .

Vloženo
Jó stříbrná je klasika. Jinak přeji hodně šťastných kilometrů. Taky řeším kola na léto .

stříbrná je tuctovka, věř mi! lollollol hh... nééé... stříbrná byla horkej favorit! ;) jinak zase, takový kola na Scouta.. to se mi nelíbí! :(

Vloženo
Jo , stříbrná je taková univerzální . Ale je to fakt krásná barva , to tvý capuccino je taky pěkný.

no postupnou eleminaci mi zůstaly 3 barvy... stříbrná, cappuccino a šedá satin... nakonec vyhrálo cappuccino ... a jsem moc spokojenej... vypadá to dlouho čistý ! :D hh

jinak to mám jako prase teďka... asi to umeju v týdnu! ;)

• o 4 týdny později...
Vloženo

A byla to cervena corida, nebo metla? Vaham mezi scoutem v briliantu nebo te cervene metle, ale nenasel jsem nikde poradnou fotku te cervene, nemate nekdo v archivu?

Vloženo

tady jeden červenej... ;) mohl jsem ho mít, ale zaváhal jsem... byl za 729 000,- najeto něco málo přes 5 k... v plný palbě... ale bylo to FSI... což by mi teda fakt nevadilo! ;)

post-12946-1199370429_thumb.jpg

Vloženo
to je corrida. Ale je to :palec2: :palec2:

jako to auto prostě vypadá dobře! :) až mě to překvapilo, když jsem ho viděl live... hodně dlouho jsem o té barvě přemýšlel... ale nakonec vyhrála cappuccino ... přecijenom je decentnější! :)

Vloženo

Ta červená Corrida vypadá opravdu hafo luxusně, na Scouta je pěkně křiklavá a velmi zdůrazňuje jeho charakter a dává vyniknout plastovým doplňkům. Celkově to auto působí "dravě" a na sluníčku se nádherně rozzáří :)

Vloženo

Dnes som sedel po prvy x v Scoutu. Bola to parada ale zdal sa mi trosku hlucny. Neviem mozno je to blbost, sedel som tam 1x. Aku ma Scout TDI spotrebu. Tak podla vasich skuseností. Ale ináč vážne ale vážne o ňom rozmýšľam. Ale iba CORRIDA a TDI.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...