Gerrik Vloženo 31. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Prosím o radu, chci si dát do auta tajný vypínač, odpojit tím palivové čerpadlo. Vím, že k čerpadlu vede víc kabelu, prosím o radu, kterej kabel mám přerušit? myslím barvu. Nemůžu s tím poškodit řj nebo čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 31. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2007 Jo, a ještě jsem slyšel o přerušení kablíku ke snímači otáček, co vy na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čau stříhni čerpadlo v pojistkovce první konektor AA modrej slabej drát :-) (někde aspon 10cm od svorkovnice) Zajda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čau stříhni čerpadlo v pojistkovce první konektor AA modrej slabej drát :-) (někde aspon 10cm od svorkovnice) Zajda jde něco podobného udělat na OI ? nemáš nějaký návod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 1. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čau stříhni čerpadlo v pojistkovce první konektor AA modrej slabej drát :-) (někde aspon 10cm od svorkovnice) Zajda jde něco podobného udělat na OI ? nemáš nějaký návod ? Určitě to jde, brácha to na OI měl. Ale nechával to na servis, není moc zručný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čau stříhni čerpadlo v pojistkovce první konektor AA modrej slabej drát :-) (někde aspon 10cm od svorkovnice) Zajda jde něco podobného udělat na OI ? nemáš nějaký návod ? Určitě to jde, brácha to na OI měl. Ale nechával to na servis, není moc zručný no vono všechno jde ale musí se vědět co a jak , hlavne aby ti to pak nerozsvecelo kontrolky a nehořelo a podobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 čau stříhni čerpadlo v pojistkovce první konektor AA modrej slabej drát :-) (někde aspon 10cm od svorkovnice) Zajda jde něco podobného udělat na OI ? nemáš nějaký návod ? no jelikož nejsem ještě profesional , ale uživatel tak ještě veci ladím, nekde strihnu napajení a nekde kostru řj. a jinde zas čerpadlo, ale všechno mam odzkoušený , takže napiš co je to za motor , rok a pak budem řešit dál co a jak kde a taky přes jakej vypínač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hanibal king Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdarec..... mám octavii 1.9 tdi 4x4, r.v. 2000. Měl bys nějakej návod na ten tajnej vypínač? Díky moc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zajda Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Zdarec..... mám octavii 1.9 tdi 4x4, r.v. 2000. Měl bys nějakej návod na ten tajnej vypínač? Díky moc...... Máš PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kops Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 čau stříhni čerpadlo v pojistkovce první konektor AA modrej slabej drát :-) (někde aspon 10cm od svorkovnice) Zajda jde něco podobného udělat na OI ? nemáš nějaký návod ? no jelikož nejsem ještě profesional , ale uživatel tak ještě veci ladím, nekde strihnu napajení a nekde kostru řj. a jinde zas čerpadlo, ale všechno mam odzkoušený , takže napiš co je to za motor , rok a pak budem řešit dál co a jak kde a taky přes jakej vypínač 1,6 55 kW r.v.98 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metlok66 Vloženo 1. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tiež mám teraz 1,6 55KW,bodlo by mať tajný vypínač. Na 1,3 som ho nemal a pred mesiacom mi ju ukradli, ale ten vypinac by mi asi nepomohol. Feldičku naloźili asi navyjakom,ostali mi po nej len dva vygumovane pasy na betone. Tak poraďte čo prerušiť,ako funguje to odpojenie snímaća otáčok??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerrik Vloženo 1. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2007 Tak proti navijáku ti žádné zabezpečení nepomůže, leda tak Sherlog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco66612 Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Chcem sa spytat, ci sa to oplati robit na feldu, kradnu sa moc? Nasa je pekna strieborna 98. folie a kridlo. Odporucate mi to dat spravit alebo sa mi to neoplati? Kolko to stoji v servise? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Prosím o radu, chci si dát do auta tajný vypínač, odpojit tím palivové čerpadlo. Vím, že k čerpadlu vede víc kabelu, prosím o radu, kterej kabel mám přerušit? myslím barvu. Nemůžu s tím poškodit řj nebo čerpadlo? Vykašli se na tajny vypinač a dej tam raději pořádny zabezpečení...a pamatuj že když se někdo rozhodne auto ukrást tak ti ho prostě ukradne a nějaký tajný vypínač ho zbrzdí o dvacet sekund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 7. Březen 2008 Sdílet Vloženo 7. Březen 2008 Vykašli se na tajny vypinač a dej tam raději pořádny zabezpečení...a pamatuj že když se někdo rozhodne auto ukrást tak ti ho prostě ukradne a nějaký tajný vypínač ho zbrzdí o dvacet sekund podle me, nasr*t na alarmy, jedine tajnej vypinac, kdyz vis, jak co odpojit a jak. Ve meste ti bude houkat alarm a kazdy v dnesni dobe na to kasle,co to houka. navic na alarm je dobra finta, kopnes do auta, rozhouka se,prijde majitel, vypnet o...udela to petkrat za noc a myslim,ze na postej to uz vypne uplne....... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hastrman Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) Ja jsem na felde i jinych autech vzdy prestrihnul drat od cerpadla, ale vzadu pod sedadly, a od tam tahnul draty pod kobercem k vypinaci , a vzdy to bylo ok, bez problemu. Jo, a muj nazor je ten, ze tajny vypinac je 100 nasobne lepsi, nez alarm, pokud je teda dobre schovany vypinac, a neni na palubovce :-)) Editováno: 8. Březen 2008, autor: hastrman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja68 Vloženo 3. Květen 2008 Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ja jsem na felde i jinych autech vzdy prestrihnul drat od cerpadla, ale vzadu pod sedadly, a od tam tahnul draty pod kobercem k vypinaci , a vzdy to bylo ok, bez problemu.Jo, a muj nazor je ten, ze tajny vypinac je 100 nasobne lepsi, nez alarm, pokud je teda dobre schovany vypinac, a neni na palubovce :-)) ja mam vypinac uz 5let a jeto bezva,je to za pakatel a porad lepsi nez alarm.Soused dal pekny prasule za alarm a uz feldu nema a to ji nemel nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
victory Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 No máte pravdu, éra alarmů už je pryč. Dnes když auto bliká a troubí, tak je to spíš otravné, než aby lidi koulali jestli se něco někde krade. K těm tajnem vypínačům. Poradte mi někdo kam ho schovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 16. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2010 záleží co máš za motor...u nafty třeba napájení řj, ubenzinu třeba napájení čerpadla. stačí ti vypinač drátky a znalosti, pokud to nemáš tak to přenech někomu zkušenějšímu. radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smajda Vloženo 17. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2010 máš SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.