Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Prestala mi drzet rucni brzda, po rozebrani jsem zjistil ze mi rupla ta pruzinka co je u "cudliku". Na vrakovisti jsem sehnal vnitrek rucni brzdy, ale protoze vypada jak vypada a navic si nejsem jistej ze je na octavku (pruzina vypada stejne) rad bych jen vymenil pruzinu. Ale nejsem si jistej jak se k pruzine setrne dostat. Muze mi nekdo poradit jak pruzinu setrne vymenim? Diky ;-)

post-2805-1193950525_thumb.jpg

vyprdnul bych se na tu preparaci a koupil novou resp. cely ten plastovy vnitrek s pruzinou, dneska jsem ji objednaval a stoji 138,- v autor.ser.skoda.

Bohuzel se uz pry nedela s cernym cudlem tak jsem si ji objednal se stribrnym doufam ze se prdi trefi se spravnym dilem.

Jsem jim ho tam i nesl ukazat a ze jim reknu i cislo a oni ze to cislo stejne neni to cislo co potrebuji :D

Kupoval jsem v dubnu tohoto roku - 1J0 711 323 D 2ZZ, páčka rozpěrací cena 135,-Kč,

je to komplet (cena celkem rozumná), je opravdu s chromovým čudlem, praskla mi

při výměně bowdenů, výměna bez komplikací. :)

• Autor

Kdybych vedel ze je to takhle levny tak sem to koupil novy. Ale ted uz mam tohle tak bych rad pruzinku vymenil. I kdyz koupim novej plastovej vnitrek, porad nevim jak ho dostat ven ... :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.