Listopad 11, 200717 r Autor no jo 10 a furt lítá padá, takže ještě přibude do večera:) chceš fotku? No na fotkách mi nevadí, venku je to horší :kol-128:
Listopad 11, 200717 r Supeeer ... chudack cvrcek je obaleny snehem ... ale zase se daji zatacky jezdit pekne po dverich ... na letnakach bych ani nevyjel z gareze
Listopad 11, 200717 r Přidávám se ke gratulaci všem Martinům - vše nejlepší, ale ten sníh ste si mohli nechat víte kde... Turnov byl teďka pěkně zasekanej, malinkej kopeček a ty co maj letní sou v háji.. nějakej trabant se snažil vyhrabat na náměstí a moc mu to nešlo bohužel sem neměl u sebe foťák
Listopad 11, 200717 r mam chudinku fábku taky pod sněhem at si zviká Tak na tohle si nezvyknu nikdy náápodobně
Listopad 11, 200717 r mam chudinku fábku taky pod sněhem at si zviká Tak na tohle si nezvyknu nikdy náápodobně musela uvolnit místo rapííííídku
Listopad 11, 200717 r maca: tak to naprosto chááááápu rapídek je srdcovka přesně tak,fábka narozdíl od rapida má pozink
Listopad 11, 200717 r maca: tak to naprosto chááááápu rapídek je srdcovka přesně tak,fábka narozdíl od rapida má pozink ani ten pozink ale není věčnej...
Listopad 11, 200717 r maca: tak to naprosto chááááápu rapídek je srdcovka přesně tak,fábka narozdíl od rapida má pozink ani ten pozink ale není věčnej... určo nehnije jako rapid,kterej ho nemá i když kdo ví za 20 let jak fábky budou vypadat....
Listopad 11, 200717 r Sněhové zpravodajství, u nás zvýšen stav sněhu na 20 čísel, a to nekecám..šmoulinu mám zatím v garáži, ale jedu dnes pryč, takže dostane taky šoky To Dakie: máš naprosout pravdu. pozink nnení věčnej, a na fabine se to nechá vypozorovat taky...náchylná místa se ukážou s rzí po zimě!! a to bych to ani moc nečekal od pozinku. ale je to tak
Listopad 11, 200717 r Autor Sněhové zpravodajství, u nás zvýšen stav sněhu na 20 čísel, a to nekecám..šmoulinu mám zatím v garáži, ale jedu dnes pryč, takže dostane taky šoky To Dakie: máš naprosout pravdu. pozink nnení věčnej, a na fabine se to nechá vypozorovat taky...náchylná místa se ukážou s rzí po zimě!! a to bych to ani moc nečekal od pozinku. ale je to tak No tak to snad ani za týden nejezdi, ať ten sníh nevemeš s sebou... :kol-48:
Listopad 11, 200717 r Sněhové zpravodajství, u nás zvýšen stav sněhu na 20 čísel, a to nekecám..šmoulinu mám zatím v garáži, ale jedu dnes pryč, takže dostane taky šoky To Dakie: máš naprosout pravdu. pozink nnení věčnej, a na fabine se to nechá vypozorovat taky...náchylná místa se ukážou s rzí po zimě!! a to bych to ani moc nečekal od pozinku. ale je to tak No tak to snad ani za týden nejezdi, ať ten sníh nevemeš s sebou... :kol-48: Nemám jezdit jo? fňuk
Listopad 11, 200717 r no není natom žádný autí, ale jen to bílé, to vám musí stačit :ble nemám rád sníííííh!! Upraveno Listopad 11, 200717 r od Dakie
Listopad 11, 200717 r no není natom žádný autí, ale jen to bílé, to vám musí stačit :ble nemám rád sníííííh!! tak jeď do prahy, viz janina
Listopad 11, 200717 r Autor Tak u nás už není ani vločka .... zatím sou mi veci, tam nejak topíte ne?? To víš zespoda nám to vyhřejvá metro :D
Listopad 11, 200717 r Tak u nás už není ani vločka .... zatím sou mi veci, tam nejak topíte ne?? To víš zespoda nám to vyhřejvá metro :D jo táág, prot tam je furt tak blbě plno
Listopad 11, 200717 r Autor no ale moc hezky tam taky nemáte konečně přestalo sněžit a začalo pršet nemáme, ale zato nemuže počasí
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.