Publikováno Listopad 5, 200717 r Koukal jsem do servisky a tak nejak jsem nenarazil na to, co udelat pri servisu Fabky RS pri 120000km ? Vymenim olej a filtr, to je jasny, ale co jeste ? :-) Diky za rady
Listopad 6, 200717 r Já měnil ve 120ti: olej, olejový filtr, rozvody, vzduchový filtr, palivový filtr, pylový/prachový filtr EDIT: ostatně jako při každé B prohlídce. Mimo vzduchového a pylového - ty měním každých 15tis. Upraveno Listopad 6, 200717 r od MELLO
Listopad 6, 200717 r Autor Palivovy filtr a rozvody sem delal ve 100000km, takze ted to vidim jen na olej s filtrem jako vzdy, vycistim vzduchac a dam novej pilovej :-) Jen jeste dotaz, jak s brzdovou kapalinou ? Tusim ze mam stale jeste origo Já měnil ve 120ti: olej, olejový filtr, rozvody, vzduchový filtr, palivový filtr, pylový/prachový filtr EDIT: ostatně jako při každé B prohlídce. Mimo vzduchového a pylového - ty měním každých 15tis.
Listopad 6, 200717 r Jo a kup si taky nejaky poradny repraky, ty tvoje cingrlatka od vietnamcu, to je ostuda
Listopad 9, 200717 r Autor Jo a kup si taky nejaky poradny repraky, ty tvoje cingrlatka od vietnamcu, to je ostuda No tak tebe sem tu zrovna potřeboval :-) Slibotechno lol
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.