misom Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 (editace) Tak ktoré? Ja osobne mam radsej cierne pivo, ale ked neni vypije sa aj svetle. Guinness, Bazant, Granat Editováno: 6. Listopad 2007, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Chybí Ti tam Šariš jane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Chybí Ti tam Šariš jane... šariš je samoser spíš chybí Bráník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 no a jeste hnusnej Klaster a dobry Svijany ) jinak Staropramen 12ka, Prazdroj a Stella Artois - hmmmmmmmmmmmmmmm hned mam chut na paar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 šariš je samoser spíš chybí Bráník Vážená paní Zagorová, dovolím si Vám v tomto tvrzení oponovat, první týden v září jsem strávil ve Slovenském ráji v obci Dedinky na břehu vodní nádrže Palcmanská Maša a týden jsem tam každý večer s chutí konzumoval právě zlatavý mok značky Šariš v úhrnném množstí cca 8-10 kousků za večer a žádné potíže s nesprávnou funkcí trávícího traktu jsem nezaregistroval. Bráník jest též velmi chutný, říkám mu Zemanův blatník, jestli víte paní Zagorová, prečo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 taky jsem mel jeste nekde v Rokytnici myslim ze krakonose bo co to bylo ale to sem nedal -_- -_- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Plzen, Svijany, Corona !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Plzen, Svijany, Corona !!! Ano ano, souhlas, silná trojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 litovel 11 Plzen, Svijany, Corona !!! Ano ano, souhlas, silná trojka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Prazdroj a ještě můžu Ostravar Radegast se nedá v poslední době pít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 JEDNOZNAČNĚ PLNOTUČNÁ PLZEŇ 12° a na 2. místo bych dal SVIJANY a Svijanský máz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Tak to byl určitě Hostan (octan) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 JEDNOZNAČNĚ PLNOTUČNÁ PLZEŇ 12° a na 2. místo bych dal SVIJANY a Svijanský máz Plnotučná Plzeň ???? Myslíš tu slavnou 12cku co má jen o trochu víc alkoholu než Budvarská 10ka. Jedině BUDVAAAAAAAAAAAAAAAR to je opravdu 12cka Jináč nefunguje mi hlasování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jestli jde něco pít ta je to jedině a jedině PRAZDROJ 12ka a pak Gambrinus 10ka pak dlouho nic a pak je opět Prazdroj a Gambrinus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 RadeG , Štelovana a Plzen ,jednou jsem mel na morave konkretne ve Vranove nad Dyji ,jedno jejich vyhlasene,ale menuzu si vzpomenout na nazev..... Tak to byl určitě Hostan (octan) jj presne!! ten byl fakt dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ještě tam chybí Bernard. Ale pivo moc nepiju a ani se v tom nevyznám, ale chutnal mi řezaný Bernard, Velvet, Černá hora. jinak nealko Radegast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 JEDNOZNAČNĚ PLNOTUČNÁ PLZEŇ 12° a na 2. místo bych dal SVIJANY a Svijanský máz Plnotučná Plzeň ???? Myslíš tu slavnou 12cku co má jen o trochu víc alkoholu než Budvarská 10ka. Jedině BUDVAAAAAAAAAAAAAAAR to je opravdu 12cka Jináč nefunguje mi hlasování. Ano, už to vídíííííím Nacionální smýšlení Českobudějovičáků (ale je to pěkné město Tak, tak, 12° je prostě nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Jestli jde něco pít ta je to jedině a jedině PRAZDROJ 12ka a pak Gambrinus 10ka pak dlouho nic a pak je opět Prazdroj a Gambrinus no jestli pijes gabinu 10 tak nevis co je Stella nebo Svijany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Svijany vím, ale tak to nějak neřeším, ta desítka byla plácnutí jako č. 2,protože piju pouze 12ku Prazdroj...... nic lepšího není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Svijany vím, ale tak to nějak neřeším, ta desítka byla plácnutí jako č. 2,protože piju pouze 12ku Prazdroj...... nic lepšího není Tak, tak, Prazdroj (Plzeň 12°) je NEJLEPŠÍ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Přiznám se,že piju všechno,co teče,ale nejčastěji je to Plzeň,Gamrinus,Budvar.No a Stellinka taky není špatná.Jinak pobívám dost často v CH a byl jsem docela překvapenej,když jsem v obchoďáku našel asi 4 značky českýho piva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 Svijany vím, ale tak to nějak neřeším, ta desítka byla plácnutí jako č. 2,protože piju pouze 12ku Prazdroj...... nic lepšího není Tak, tak, Prazdroj (Plzeň 12°) je NEJLEPŠÍ! Moje řeč, Moje krevní skupina.... PRAZDROJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2007 ještě tam chybí Bernard. Ale pivo moc nepiju a ani se v tom nevyznám, ale chutnal mi řezaný Bernard, Velvet, Černá hora. jinak nealko Radegast Ten mi tam chybí taky... ...nádherně hořký pivo, až jsem na něj dostal chuť... Jinak záleží hodně na hospodě. Co si pamatuju z Brna, tak v dvaceti hospodách bylo Starobrno břečka s podobnou chutí piva a v jedný to bylo vynikající pivo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 7. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2007 Chybí Ti tam Šariš jane... šariš je samoser spíš chybí Bráník Braník točí naši v hospě, tak až budeš mít cestu kolem Kopřivnice, jsi zvaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.