veselyt Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Chtěl bych do OI (new přístrojovka) budíky z OI po faceliftu s maxidotem... je tam nějaký problém??? příjde mi že uchycení je absolutně stejný ale jde mi o nějakou kompatibilitu. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2007 Chtěl bych do OI (new přístrojovka) budíky z OI po faceliftu s maxidotem... je tam nějaký problém??? příjde mi že uchycení je absolutně stejný ale jde mi o nějakou kompatibilitu. Díky moc. Kedze nepises aku mas oktavku, tak len takto: ak je to MR01, moze byt este komfortka 2.5 generacie, s tou Ti to nepojde kompletne a budes to musiet prekopat na 3G ak je to MR02 a novsie, tak no problem je tu o tom dost, skus hladat zmenu komfortky na 3 generaciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veselyt Vloženo 10. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Listopad 2007 (editace) Chtěl bych do OI (new přístrojovka) budíky z OI po faceliftu s maxidotem... je tam nějaký problém??? příjde mi že uchycení je absolutně stejný ale jde mi o nějakou kompatibilitu. Díky moc. Kedze nepises aku mas oktavku, tak len takto: ak je to MR01, moze byt este komfortka 2.5 generacie, s tou Ti to nepojde kompletne a budes to musiet prekopat na 3G ak je to MR02 a novsie, tak no problem je tu o tom dost, skus hladat zmenu komfortky na 3 generaciu... takovej odborník nejsem mám octávku s novou přístrojovkou... vyrobená koncem (opravdu konec takže někdy okolo vánoc) roku 99. je to GLX TDI. a když už jsme to tu rozjeli viděl jsem poměrně levně prodávat řadící páku i s manžetou pro O2 a píšou tak že po menší úpravě jde i do O1... co onáší ta "menší úprava" ????? ale ono to bude asi i tak na prd protože ta řadička bude určitě menší a půjde hůř řadit že? v tom případě nevíte někdo kde by se dala sehnat řadička na octávku tdi 99 v čený kůži a chromovým vrškem? jediný kam mě prosím vás neposílejte je dealer... Editováno: 10. Listopad 2007, autor: veselyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viewer Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 Jestli je to rok 99 tak nemáš komfortku 3g, tzn. že se ti na maxidotu nebudou na tom autíčku otevírat dvířka mj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 29. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2007 (editace) Chtěl bych do OI (new přístrojovka) budíky z OI po faceliftu s maxidotem... je tam nějaký problém??? příjde mi že uchycení je absolutně stejný ale jde mi o nějakou kompatibilitu. Díky moc. Kedze nepises aku mas oktavku, tak len takto: ak je to MR01, moze byt este komfortka 2.5 generacie, s tou Ti to nepojde kompletne a budes to musiet prekopat na 3G ak je to MR02 a novsie, tak no problem je tu o tom dost, skus hladat zmenu komfortky na 3 generaciu... takovej odborník nejsem mám octávku s novou přístrojovkou... vyrobená koncem (opravdu konec takže někdy okolo vánoc) roku 99. je to GLX TDI. a když už jsme to tu rozjeli viděl jsem poměrně levně prodávat řadící páku i s manžetou pro O2 a píšou tak že po menší úpravě jde i do O1... co onáší ta "menší úprava" ????? ale ono to bude asi i tak na prd protože ta řadička bude určitě menší a půjde hůř řadit že? v tom případě nevíte někdo kde by se dala sehnat řadička na octávku tdi 99 v čený kůži a chromovým vrškem? jediný kam mě prosím vás neposílejte je dealer... s tou el. a budikama ti neporadim,ale s radickou z OII jestli mas tdi z roku 99 neni problem,uprava je jen v tom ze odlepis puvodni ramecek a prilepis ten stavajici co mas, ja lepil 2x,napred na predfacelift ramecek a po koupi novyho spodku palubky i na face-ramecek,neni to problem na nejaky fotky muzes kouknout sem http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=21522&st=0 jo a razeni neni problem,zadna zmena Editováno: 29. Listopad 2007, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies777 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já bych se chtěl zeptat jk to je s kontrolkou na palivo: a/ budíky bez Maxidotu mají kontrolku, která svítí pořád, když je málo paliva b/ budíky s Maxidotem upozorní jen, když klesne na rezervu nebo při startu Je to tak v pořádku? člověk to kolikrát přehlídne, když mu to tam nesvítí pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já bych se chtěl zeptat jk to je s kontrolkou na palivo:a/ budíky bez Maxidotu mají kontrolku, která svítí pořád, když je málo paliva b/ budíky s Maxidotem upozorní jen, když klesne na rezervu nebo při startu Je to tak v pořádku? člověk to kolikrát přehlídne, když mu to tam nesvítí pořád. Ja mam Maxik a take mne to jen upozorni,kdyz zapnu klicek.Pak to zmizi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Já bych se chtěl zeptat jk to je s kontrolkou na palivo:a/ budíky bez Maxidotu mají kontrolku, která svítí pořád, když je málo paliva b/ budíky s Maxidotem upozorní jen, když klesne na rezervu nebo při startu Je to tak v pořádku? člověk to kolikrát přehlídne, když mu to tam nesvítí pořád. Ano je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Jestli je to rok 99 tak nemáš komfortku 3g, tzn. že se ti na maxidotu nebudou na tom autíčku otevírat dvířka mj. Ano 99 a 2000 je opravdu komfort 2,5generace . Pro plnou funkčnost Maxidotu se musí předělat komplet na 3.generaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Ano 99 a 2000 je opravdu komfort 2,5generace . Pro plnou funkčnost Maxidotu se musí předělat komplet na 3.generaci jak je psáno s maxidotem je to tak ale ještě k 99 se musí dát zámkovka nebo aspon IMMO 3 aby to částečně makalo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 chci se zeptat mam rok 2001 8mesic pude tam dat maxidot a jake jsou vyhody oproti klasice popr.nejake foto dik za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 chci se zeptat mam rok 2001 8mesic pude tam dat maxidot a jake jsou vyhody oproti klasice popr.nejake foto dik za info do toho maxík půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 8. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2007 to je fajn ze tam pujde a co je zapotrebi po zapojeni,a funguji vsechny kontrolky,palivomer teplomer atd.spravne?nebo se to musi nastavit pres diagnostiku dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 to je fajn ze tam pujde a co je zapotrebi po zapojeni,a funguji vsechny kontrolky,palivomer teplomer atd.spravne?nebo se to musi nastavit pres diagnostiku dik Kontrolky, budíky není problém . VAGem se musí přizpůsobit přístrojovka vozidlu Tj. imobilizér a klíče a nakodovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GIORGIO Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 JSEM NOVý Može mi napsat nekdo co je vlastne maxidot?MáM 2000 R.V.O1.MáM I JA MAXIK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Chtěl bych se zeptat co musím udělat abych dal do O1 r.v. 2000 budíky z r.v.2001 jestli když to pripojím tak to bude normalně fungovat?? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Chtěl bych se zeptat co musím udělat abych dal do O1 r.v. 2000 budíky z r.v.2001 jestli když to pripojím tak to bude normalně fungovat?? Dík Zase je to porad o tom samem, pokud mas facelift 8-2000 MR01 tak jo pokud old tak ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Zase je to porad o tom samem, pokud mas facelift 8-2000 MR01 tak jo pokud old tak ne... Ale on chce bez maxidotu to by mohlo jí ne? Teda asi se to bude musit ještě nějak nakodovat nebo něco takého. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Břeťa Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ale on chce bez maxidotu to by mohlo jí ne? Teda asi se to bude musit ještě nějak nakodovat nebo něco takého. Ano bez maxidotu ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.