najmis Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 a ještě by chtěl asi abychom mu je koupili a poslali a nejlépe ještě utřeli prdelku, třeba neví co je to Seat nějak jsem poslední dobou na takové osoby vysazenej, asi zkušenosti s přijímáním nových lidí na práci, mobil, auto, notebook, pětadvacet výplata a když dojde na problém tak neví a neumí si ani zavázat kaničky u bot Nemáš tam volnýho fleka...?bych za 25 byl vděčným zaměstnancem... i do Jaráku by se mi vyplatilo dojíždět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tak zitra jdu taky objednat tyhle silentbloky, doufam ze vydrzi, posledni origo mi vydrzeli asi pul roku :-( Tak doufam, ze tyhle budou v pohode. Jen jeste dotaz, povymene silentbloku je potreba udelat geometrii, nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Tak zitra jdu taky objednat tyhle silentbloky, doufam ze vydrzi, posledni origo mi vydrzeli asi pul roku :-( Tak doufam, ze tyhle budou v pohode.Jen jeste dotaz, povymene silentbloku je potreba udelat geometrii, nebo ne ? Každopádně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 9. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2007 Každopádně. No to mam zase radost teda :-) Ale diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 s tím se musí počítat... cca 750-900kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 Nemáš tam volnýho fleka...?bych za 25 byl vděčným zaměstnancem... i do Jaráku by se mi vyplatilo dojíždět... montovat výtahy?, teď děláme v Trauči rekonstrukce v panelákách, Papírenská, Pampelišková, v lednu Rozmarýnova, Kryblická - tak to můžeš okouknout do čeho by jsi šel a je to buď trochu mechanika a více elektrika nebo zámečničina s montáží skoro všeho železného na výtahu, mzda úkolem za kusy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 s tím se musí počítat... cca 750-900kč no jo, co se da delat, udelat to musim, uz sem je objednal, zitra budou a geometrii nastesti dela laserovou znamej, tak zo snad bude OK. Akorat jak sem koukal k nim do PC, tak ty silentbloky se davaji i na ostatni seaty, tusim na Cordoby a Toleda nektery, tak doufam, ze sem objednal dobre, iobjednaval sem podle cisla na prvnim obrazku tady v treadu - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To jsou ty správný Honzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 To jsou ty správný Honzo Dekuju, to jsem rad :-) Doufam, ze tyhle vydrzej, pac kdyz sem videl ty stavajici, zdesil sem se, on tam vlastne zadnej neni :-) A kolo lita dopraedu, dozadu, strasne. Jeste doplnujici dotaz, muze se neco stat, kdyz ted v podstate bez tech silentbloku budu jezdit ? Potrebuju zitra jet cca 50 km, jinak s tim nejezdim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nic se nestane, budeš měnit sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 10. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 nic se nestane, budeš měnit sám? Sam ne, to bude prace kamarada, na tohle ja nejsem :-) Jeste tak cokoli s elektrikou, ale tohle ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Sam ne, to bude prace kamarada, na tohle ja nejsem :-) Jeste tak cokoli s elektrikou, ale tohle ne mám k dispozici lisování , jsem chtěl udělat dobrej skutek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 mám k dispozici lisování , jsem chtěl udělat dobrej skutek dekuji dekuji :-) Snad to zvladnem s kamaradem, nedela to poprvy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Presne tak, uz je menil me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Presne tak, uz je menil me Ale prdlajz :-) Nejedu k Dusanovy pane, mam jeste jeden servis, navic k Dusanovy sotva sjedu a vzdycky si neco odru :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 11. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2007 Ale prdlajz :-) Nejedu k Dusanovy pane, mam jeste jeden servis, navic k Dusanovy sotva sjedu a vzdycky si neco odru :-))) Tak sem byl prave u nas v Autonu a privezl sem si jeden, pani vcera byla sikovna a objednala jen jeden, no tak doufam, ze bude do zitrka, pac vecer sme to chteli menit, to je spolehnuti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 prosím jak je objednáváte? pod číslem 6LL407183 je nemají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Ale maji :-) Jen musis rict, ze to neni na Skodovku, ale na Seata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 já volal přímo do seatu a všudě mě říkají že toto číslo je divné 6LL407183 zda nemá byt místo jednoho L třeba 0 nebo 1. na jakou cupru to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 já volal přímo do seatu a všudě mě říkají že toto číslo je divné 6LL407183 zda nemá byt místo jednoho L třeba 0 nebo 1. na jakou cupru to je? já nevím co chceš slyšet, všichni ti sem opakovaně píšou, že číslo je správné a ty pořád pochybuješ, nebude lepší hledat chybu u prodejce, takže po stopadesátý se dávám fotku a sakra se už naučte hledat, dokonce je na to vyvěšené téma - bouchání přední nápravy, jak malí děti a ještě utírat prdelky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Když ti jsi tu Jardo proslul těma ubrouskama na prdelky, víš? Majký: Byl jsi v SEATU? Jak je tu x-krát psáno, tak ŠKODA servis ti to nenajde, tudíž neobjedná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Když ti jsi tu Jardo proslul těma ubrouskama na prdelky, víš? to byl Bobík , jsem v poho, ale čtení jsem měl v první třídě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Vy oba ste přes ubrousky A čtení jen v první? Tos tomu moc nedal teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak je mam od rana na aute s super, kolo se ani nehne, auto drzi, proste pohoda, takze sem spokojenej, jeste ze tu tohle forum je :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Že to je sakra znát, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.