MELLO Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Chlapi vy mi dáváte. Už jsem tak natěšený, že jakmile mi napraskne jeden z těch nových, jdou tam okamžitě cuprácké. Ale přece jen tak bezdůvodně se mi to nechce=zase geometrie.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Že to je sakra znát, co? No, fakt sem to necekal, ale je to znat, je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jen Martin tvrdí, že skoro nic nepozná, ale tam je to daný tím výkonem, to ani cupra nepomůžou MELLO: My sme to řikali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Jen Martin tvrdí, že skoro nic nepozná, ale tam je to daný tím výkonem, to ani cupra nepomůžou MELLO: My sme to řikali No jo, ale Martin, to je prece jina kategorie :-) to mi smrtelníci na těch 250 potvor nestačíme lol lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Zase mu nekřivdi, řikal myslim 400 koní že tam má, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Zase mu nekřivdi, řikal myslim 400 koní že tam má, ne? No jo, sem na to zapomel, pardon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 (editace) já nevím co chceš slyšet, všichni ti sem opakovaně píšou, že číslo je správné a ty pořád pochybuješ, nebude lepší hledat chybu u prodejce,takže po stopadesátý se dávám fotku a sakra se už naučte hledat, dokonce je na to vyvěšené téma - bouchání přední nápravy, jak malí děti a ještě utírat prdelky hele kámo já volal na kontakty: AutoJarov Sklad náhradních dílů - VW, Seat, Audi 251 002 206 a do Auto-Exner skladík jak na Jarově tak u Exnera byl upozorněn že tento díl je na Seata Cupru. Jinak hledat dokážu. Každý mě řekl že toto číslo nemohou dohledat tak se ptám OK. Editováno: 14. Prosinec 2007, autor: Majký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Tak existuje ten díl a číslo nebo ne? V pondělí zjistím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2007 Na Jarově jsem je kupoval, absolutně bez problému. Nevim co je špatně, asi něco na straně volajícího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Fuj, ty čpinavý hnáty na tý fotce P2M: U me to bylo nejspis tim, ze jsem ty puvodni mel relativne v pohode - rikal mechos Jinak - ve ctvrtek jsem si jeste kratce dopisoval s Cimbu a po te konverzaci uz tam mam 285,36578942 kone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 tak tedy dík, pojedu tam to bude lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Fuj, ty čpinavý hnáty na tý fotce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 Fuj, ty čpinavý hnáty na tý fotce P2M: U me to bylo nejspis tim, ze jsem ty puvodni mel relativne v pohode - rikal mechos Jinak - ve ctvrtek jsem si jeste kratce dopisoval s Cimbu a po te konverzaci uz tam mam 285,36578942 kone Tak oni už umí čipovat i po mailu? Dobrá zpráva, tak to tan dokonce nemusím ani jezdit. Peníze převedu z účtu a pošlou mi aktivační mail a já ho autu přečtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 kluci tak co teda stou geometrii? meni se nastaveni nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2007 kluci tak co teda stou geometrii? meni se nastaveni nebo ne? Podle mě když dáš ty silentbloky z cupry, tak nastavení geo zůstává stejné, jak jinak bys to chtěl seřizovat? Ono i když jsou tvrdší, tak v základní poloze v klidu se nic nemění, jen výkyvy během jízdy budou menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 mi kamos rikal ze skoda servisu ze se nastavujou myslim 6stupnu odklon a ze si mysli ze s plnyma se nastavuje min, ja jsme nekde cetl ze se nastavi 0 tak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 mi kamos rikal ze skoda servisu ze se nastavujou myslim 6stupnu odklon a ze si mysli ze s plnyma se nastavuje min, ja jsme nekde cetl ze se nastavi 0 tak nevim Až na to, že na Fabce odklon štelovat nejde, jen sbíhavost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Až na to, že na Fabce odklon štelovat nejde, jen sbíhavost. jj je to jak pise MELLO, ale geometrie by se stejne mela udelat, pokud vim, tak se sundava naprava, nebo aspon jeji cast a aspon ja sem potom mel rozhozeny rizeni, takze se to muselo udelat. Jinak k tomu objednani, nemel by byt sebemensi problem, koukal sem pri objednavani a pani to hned na prvni pokus vyskocilo v PC, takze no problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Až na to, že na Fabce odklon štelovat nejde, jen sbíhavost. tak to nevim vtomhle se nevyznam, asi se sekl, ale vim ze tady nekde na zacatku to nekdo psal ze by se to melo jinak nastavit ta geometrie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 tak to nevim vtomhle se nevyznam, asi se sekl, ale vim ze tady nekde na zacatku to nekdo psal ze by se to melo jinak nastavit ta geometrie řekl bych, že ji nikdo jinak nenastavoval, alespoň většina, a nikdo s tím nemá problém, ani já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 16. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2007 Přesně tak. dobre dobre:) jen ze jsme neco o tom cetl ale kdyz je to vyzkousene tak vam budu verit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Zdravim, tak mému šnekovi už se taky "hýbou" kola, silenbloky čvachtaj....jak je to tedy s následným nastavením geometrie - nastavuje se na normální fabiacký hodnoty nebo se nějaká hodnota mění když jsou tvrdší? Chtěl bych si je vyměnit sám, ale nemám čím celý auto zvednout. Myslíte, že by se to dalo zvládnout jen pomocí heveru -lehnout pod auto vyndat ten hliníkový "bazmek" - vylisovat starý- nalisovat nový (stahováky mám) - nandat "bazmek" v leže pod autem do ramene - a tradááá na geometrii? (Bylo by dobré abych to stihl za víkend ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Zdravim,tak mému šnekovi už se taky "hýbou" kola, silenbloky čvachtaj....jak je to tedy s následným nastavením geometrie - nastavuje se na normální fabiacký hodnoty nebo se nějaká hodnota mění když jsou tvrdší? Chtěl bych si je vyměnit sám, ale nemám čím celý auto zvednout. Myslíte, že by se to dalo zvládnout jen pomocí heveru -lehnout pod auto vyndat ten hliníkový "bazmek" - vylisovat starý- nalisovat nový (stahováky mám) - nandat "bazmek" v leže pod autem do ramene - a tradááá na geometrii? (Bylo by dobré abych to stihl za víkend ) Asi dalo, ale já bych se do takové pakárny nepouštěl jenom na hevírku. A hodnoty geo resp. jediná která se dánastavit t.j. sbíhavost se podle mě rozhodně nemění. Navíc jak, když jsou dané v programu hodnoty pro FRS a tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 17. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2007 Asi dalo, ale já bych se do takové pakárny nepouštěl jenom na hevírku. A hodnoty geo resp. jediná která se dánastavit t.j. sbíhavost se podle mě rozhodně nemění. Navíc jak, když jsou dané v programu hodnoty pro FRS a tečka. proč nee...?stačí hever a nějakej špalík pro jistotu... ;)trocha nářadí a chut do práce.. Jen pak rameno nacpat do nového silentbloku je trochu posilovna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.