Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nazdar všichni,

mám jednoduchý dotaz, nevíte někdo zda již je nebo zda v brzké době bude dostupný adaptér na Sony-Ericsson K750i?

Tuto informaci mi nebyli schopni dát na zákaznickém centru Škodovky s tím, že se mám obrátit na autorizovaný servis (údajně mají mít aktuálnější informace než zákaznické centrum :p ). Autorizovaný servis mě odkázal zpět na zákaznické centrum s tím, že tuto informaci mají oni.

P.S. v předcházejících diskuzích se několikrát řešila spolehlivost konektivity mezi HF BT a telefony vč. způsobu zobrazení tel.čísel na DOTu. Týden mám MR2008 ( najeto cca.1000 km), doposud se ani jednou samovolně tel. neodpojil, zobrazení na DOTu je ve všech kategoriích (volaná, zmeškaná, přijatá a tel.seznam) ve formátu Příjmení, Jméno pod touto informací tel.číslo (mimo tel.seznamu). Vypadá to, že všechno je OK. Používám S-E K750i.

Ahoj Tonda

Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili.

• Autor
Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili.

....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd.

A nevite nekdo kolik stoji nova RJ bluetooth MR2008?

....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd.

To znam takhle si to prehazujou

[To znam takhle si to prehazujou

Já jsem většinou napsal a obdržel jsem rychlou odpověď. Nejpozději do druhého dne.

Koukal jsem na web škodovky a zákaznické centrum má jinou funkci a jiný mail, takže jestli jsi tam psal, zksu tohle, psla jsem jim už aspoň 10x a nikdy mě nenechali na holičkách...

Nazdar všichni,

mám jednoduchý dotaz, nevíte někdo zda již je nebo zda v brzké době bude dostupný adaptér na Sony-Ericsson K750i?

Tuto informaci mi nebyli schopni dát na zákaznickém centru Škodovky s tím, že se mám obrátit na autorizovaný servis (údajně mají mít aktuálnější informace než zákaznické centrum :p ). Autorizovaný servis mě odkázal zpět na zákaznické centrum s tím, že tuto informaci mají oni.

P.S. v předcházejících diskuzích se několikrát řešila spolehlivost konektivity mezi HF BT a telefony vč. způsobu zobrazení tel.čísel na DOTu. Týden mám MR2008 ( najeto cca.1000 km), doposud se ani jednou samovolně tel. neodpojil, zobrazení na DOTu je ve všech kategoriích (volaná, zmeškaná, přijatá a tel.seznam) ve formátu Příjmení, Jméno pod touto informací tel.číslo (mimo tel.seznamu). Vypadá to, že všechno je OK. Používám S-E K750i.

Ahoj Tonda

Od ledna 2oo8

ATC6ooo24

Nevíte někdo jak nakódovat novou HF jednotku MR2008 s Gateway s MR2006, aby nepsala, že je nefunkční??? Na jednotce mám kód 366 a jednotka se chová jako kdyby neviděla Gateway...Předchozí model byl OK. Ještě perlička - jednotka normálně funguje.

Upraveno od ferda25

• 3 týdny později...

S adapterama na pi....u . Na vetsinu modernich telefonu nejsou. Upgraduj na K800i na to se da dat adapter z Audi A4 a stoji skoro bura.

Ja mam P1i a uvazuji ze to nejak ohackuju, vykucham to padlo (tu zakladnu pro adapter) a nacpu to do nejakeho SE origo drzaku

• 2 měsíce později...
  • Autor
Od ledna 2oo8

ATC6ooo24

Ahoj všichni,

nevíte někdo jak je to s dostupností adaptéru na výše uvedný mobil (SE K750i)? Na webu Škodovka je již nově adaptér ATC600027 pro SE K800i ale o ATC600024 ani slovo :aggressive:

Malo by to byt jedno kedze oba modely maju fast port v priblizne rovnakej polohe, ale mal by to niekto testnut. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.