Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Nazdar všichni,

mám jednoduchý dotaz, nevíte někdo zda již je nebo zda v brzké době bude dostupný adaptér na Sony-Ericsson K750i?

Tuto informaci mi nebyli schopni dát na zákaznickém centru Škodovky s tím, že se mám obrátit na autorizovaný servis (údajně mají mít aktuálnější informace než zákaznické centrum :p ). Autorizovaný servis mě odkázal zpět na zákaznické centrum s tím, že tuto informaci mají oni.

P.S. v předcházejících diskuzích se několikrát řešila spolehlivost konektivity mezi HF BT a telefony vč. způsobu zobrazení tel.čísel na DOTu. Týden mám MR2008 ( najeto cca.1000 km), doposud se ani jednou samovolně tel. neodpojil, zobrazení na DOTu je ve všech kategoriích (volaná, zmeškaná, přijatá a tel.seznam) ve formátu Příjmení, Jméno pod touto informací tel.číslo (mimo tel.seznamu). Vypadá to, že všechno je OK. Používám S-E K750i.

Ahoj Tonda

Vloženo
Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili.

....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd.

Vloženo
Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili.

....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd.

To znam takhle si to prehazujou

Vloženo

Koukal jsem na web škodovky a zákaznické centrum má jinou funkci a jiný mail, takže jestli jsi tam psal, zksu tohle, psla jsem jim už aspoň 10x a nikdy mě nenechali na holičkách...

Vloženo
Nazdar všichni,

mám jednoduchý dotaz, nevíte někdo zda již je nebo zda v brzké době bude dostupný adaptér na Sony-Ericsson K750i?

Tuto informaci mi nebyli schopni dát na zákaznickém centru Škodovky s tím, že se mám obrátit na autorizovaný servis (údajně mají mít aktuálnější informace než zákaznické centrum :p ). Autorizovaný servis mě odkázal zpět na zákaznické centrum s tím, že tuto informaci mají oni.

P.S. v předcházejících diskuzích se několikrát řešila spolehlivost konektivity mezi HF BT a telefony vč. způsobu zobrazení tel.čísel na DOTu. Týden mám MR2008 ( najeto cca.1000 km), doposud se ani jednou samovolně tel. neodpojil, zobrazení na DOTu je ve všech kategoriích (volaná, zmeškaná, přijatá a tel.seznam) ve formátu Příjmení, Jméno pod touto informací tel.číslo (mimo tel.seznamu). Vypadá to, že všechno je OK. Používám S-E K750i.

Ahoj Tonda

Od ledna 2oo8

ATC6ooo24

Vloženo (editace)

Nevíte někdo jak nakódovat novou HF jednotku MR2008 s Gateway s MR2006, aby nepsala, že je nefunkční??? Na jednotce mám kód 366 a jednotka se chová jako kdyby neviděla Gateway...Předchozí model byl OK. Ještě perlička - jednotka normálně funguje.

Editováno: , autor: ferda25
  • o 3 týdny později...
Vloženo

S adapterama na pi....u . Na vetsinu modernich telefonu nejsou. Upgraduj na K800i na to se da dat adapter z Audi A4 a stoji skoro bura.

Ja mam P1i a uvazuji ze to nejak ohackuju, vykucham to padlo (tu zakladnu pro adapter) a nacpu to do nejakeho SE origo drzaku

• o 2 měsíce později...
Vloženo
Od ledna 2oo8

ATC6ooo24

Ahoj všichni,

nevíte někdo jak je to s dostupností adaptéru na výše uvedný mobil (SE K750i)? Na webu Škodovka je již nově adaptér ATC600027 pro SE K800i ale o ATC600024 ani slovo :aggressive:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...