ton1 Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Nazdar všichni, mám jednoduchý dotaz, nevíte někdo zda již je nebo zda v brzké době bude dostupný adaptér na Sony-Ericsson K750i? Tuto informaci mi nebyli schopni dát na zákaznickém centru Škodovky s tím, že se mám obrátit na autorizovaný servis (údajně mají mít aktuálnější informace než zákaznické centrum ). Autorizovaný servis mě odkázal zpět na zákaznické centrum s tím, že tuto informaci mají oni. P.S. v předcházejících diskuzích se několikrát řešila spolehlivost konektivity mezi HF BT a telefony vč. způsobu zobrazení tel.čísel na DOTu. Týden mám MR2008 ( najeto cca.1000 km), doposud se ani jednou samovolně tel. neodpojil, zobrazení na DOTu je ve všech kategoriích (volaná, zmeškaná, přijatá a tel.seznam) ve formátu Příjmení, Jméno pod touto informací tel.číslo (mimo tel.seznamu). Vypadá to, že všechno je OK. Používám S-E K750i. Ahoj Tonda Citovat
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili. Citovat
ton1 Vloženo 11. Listopad 2007 Autor Vloženo 11. Listopad 2007 Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili. ....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd. Citovat
Doli Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 A nevite nekdo kolik stoji nova RJ bluetooth MR2008? Citovat
kvaki Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili. ....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd. To znam takhle si to prehazujou Citovat
Bburago Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 [To znam takhle si to prehazujou Já jsem většinou napsal a obdržel jsem rychlou odpověď. Nejpozději do druhého dne. Citovat
mischicka Vloženo 11. Listopad 2007 Vloženo 11. Listopad 2007 Napiš přímo do škodovky, na mail info@skoda-auto.cz , tam Ti myslím odpoví, mě taky vždy dobře a rychle poradili. ....takhel jsem to přesně udělal, v návaznosti na to mi zavolali, abych se obrátil na autorizovaný servis......atd. Koukal jsem na web škodovky a zákaznické centrum má jinou funkci a jiný mail, takže jestli jsi tam psal, zksu tohle, psla jsem jim už aspoň 10x a nikdy mě nenechali na holičkách... Citovat
Milda Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 Nazdar všichni,mám jednoduchý dotaz, nevíte někdo zda již je nebo zda v brzké době bude dostupný adaptér na Sony-Ericsson K750i? Tuto informaci mi nebyli schopni dát na zákaznickém centru Škodovky s tím, že se mám obrátit na autorizovaný servis (údajně mají mít aktuálnější informace než zákaznické centrum ). Autorizovaný servis mě odkázal zpět na zákaznické centrum s tím, že tuto informaci mají oni. P.S. v předcházejících diskuzích se několikrát řešila spolehlivost konektivity mezi HF BT a telefony vč. způsobu zobrazení tel.čísel na DOTu. Týden mám MR2008 ( najeto cca.1000 km), doposud se ani jednou samovolně tel. neodpojil, zobrazení na DOTu je ve všech kategoriích (volaná, zmeškaná, přijatá a tel.seznam) ve formátu Příjmení, Jméno pod touto informací tel.číslo (mimo tel.seznamu). Vypadá to, že všechno je OK. Používám S-E K750i. Ahoj Tonda Od ledna 2oo8 ATC6ooo24 Citovat
ferda25 Vloženo 14. Listopad 2007 Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) Nevíte někdo jak nakódovat novou HF jednotku MR2008 s Gateway s MR2006, aby nepsala, že je nefunkční??? Na jednotce mám kód 366 a jednotka se chová jako kdyby neviděla Gateway...Předchozí model byl OK. Ještě perlička - jednotka normálně funguje. Editováno: 14. Listopad 2007, autor: ferda25 Citovat
Pavel_R. Vloženo 2. Prosinec 2007 Vloženo 2. Prosinec 2007 S adapterama na pi....u . Na vetsinu modernich telefonu nejsou. Upgraduj na K800i na to se da dat adapter z Audi A4 a stoji skoro bura. Ja mam P1i a uvazuji ze to nejak ohackuju, vykucham to padlo (tu zakladnu pro adapter) a nacpu to do nejakeho SE origo drzaku Citovat
ton1 Vloženo 22. Únor 2008 Autor Vloženo 22. Únor 2008 Od ledna 2oo8ATC6ooo24 Ahoj všichni, nevíte někdo jak je to s dostupností adaptéru na výše uvedný mobil (SE K750i)? Na webu Škodovka je již nově adaptér ATC600027 pro SE K800i ale o ATC600024 ani slovo Citovat
Thief1 Vloženo 23. Únor 2008 Vloženo 23. Únor 2008 Malo by to byt jedno kedze oba modely maju fast port v priblizne rovnakej polohe, ale mal by to niekto testnut. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.