Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz začíná zima cablačka jaké doporučujete dát nové stěrače nebo nové gumičky když už ty původní nestírají a spíš matlají přední sklo.....poradte s výberem.....zda kupovat origo Škoda..nebo jiné........

Zatim davam jen nove gumicky a po 70tis km v pohode. Listy vymenim az bude potreba. Davam grafitove z globusu za 40Kc/ 2ks, vydrzi to co original. ....takze moc ne :D

no nevienm, ja budem mat uz stvrtu sezonu povodne od vyroby (aj ke uz to nieje to co byvalo, ale s vydrzou som max spokojny)

Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x :)

Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele.

Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo.

Ja menim vzdy cela raminka, nikdy ne jenom gumicku. A menim vzdy, kdyz na steracich vidim, ze stiraji na ho*no ;)-_-

Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo.

s Bošákama jsem nad míru spokoje, už je mám na autě rok a pořád stírají na 1*

Tak mě stírají taky perfektně, ale vržou k***y jedny... :feve:

jj toho jsem si taky všimnul, ale začaly vrzat až teď. Vloni zima bez vrzání. Léto pohoda a až cca před 14 dnama začaly povrzávat. Ale stírají v pohodě. Tak volume do prava ;)

Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. kol10 Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. :)

Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x :)

Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele.

tak tak ...

ale aj tak si myslim ze stiarce rychlejsie starnu vekom ako opotrebovanim.

skratka stvrdnu casom ci ich pouzivate ci nie

Pred dvoma mesiacmi som kúpil origo škoda stierače /Bosch / za 550 Sk a zatial som spokojný / klop,klop/

Keď začnú vrzať vela tak kúpim nové naposledy BILLA 69sk a spokojnosť

A keby dačo jednu sadu nosím pri rezerve takže mám jedny stále poruke! :p

Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii :D

Ešteže nemám 2megové auto! ;)

Igor keď začne zle stierať alebo vrzgať tak ho zahodím zavesím nový a mam na čas pokoj a vôbec sa tým netrápim.

Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii :D

Nejlepší jsou originál,vydržej více,než ty koupený,jak se říká za babku

Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. kol10 Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. :)

tys zazimoval auto :D

tys zazimoval auto :D

Ne, koupil GY UG7 lol

když už jste u toho vrzání, vržou vám teď v zimě nějaké plasty či pružiny atd? Mě to minulý týden docela začalo vrzat vše pěkně. Mám kombi. V jiném autě jsem to ještě nezažil, tak se jen ptám

Vrzají všechny auta, ať už za půl, nebo za 3 mega, pouze se to liší v míře vrzání, to podle mrazu a typu kastle (kombi a kabria asi nejvíc, limo nejmíň). ;)

A sem to nepatří, je na to téma v sekci interiér tady ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.