Publikováno Listopad 11, 200717 r Mám dotaz začíná zima cablačka jaké doporučujete dát nové stěrače nebo nové gumičky když už ty původní nestírají a spíš matlají přední sklo.....poradte s výberem.....zda kupovat origo Škoda..nebo jiné........
Listopad 11, 200717 r Zatim davam jen nove gumicky a po 70tis km v pohode. Listy vymenim az bude potreba. Davam grafitove z globusu za 40Kc/ 2ks, vydrzi to co original. ....takze moc ne
Listopad 11, 200717 r no nevienm, ja budem mat uz stvrtu sezonu povodne od vyroby (aj ke uz to nieje to co byvalo, ale s vydrzou som max spokojny)
Listopad 12, 200717 r Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele.
Listopad 12, 200717 r Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo.
Listopad 12, 200717 r Ja menim vzdy cela raminka, nikdy ne jenom gumicku. A menim vzdy, kdyz na steracich vidim, ze stiraji na ho*no
Listopad 12, 200717 r Stěrač jsem dával vždy nové origo před zimou a na jaře potom gumičky a teď mám aerotwiny...jenom silně váhám, jestli je dát na jaře znovu, nebo se vrátit k origo. s Bošákama jsem nad míru spokoje, už je mám na autě rok a pořád stírají na 1*
Listopad 12, 200717 r jj toho jsem si taky všimnul, ale začaly vrzat až teď. Vloni zima bez vrzání. Léto pohoda a až cca před 14 dnama začaly povrzávat. Ale stírají v pohodě. Tak volume do prava
Listopad 12, 200717 r Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec.
Listopad 12, 200717 r Myslim, ze uz jsme to resili asi 5x Ty pouzivas ty zazracne tekute sterace, ktere bych si ja uz na auto po druhe nedal, takze malo stiras a vydrzi ti dele. tak tak ... ale aj tak si myslim ze stiarce rychlejsie starnu vekom ako opotrebovanim. skratka stvrdnu casom ci ich pouzivate ci nie
Listopad 12, 200717 r Pred dvoma mesiacmi som kúpil origo škoda stierače /Bosch / za 550 Sk a zatial som spokojný / klop,klop/
Listopad 13, 200717 r Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii
Listopad 14, 200717 r Ešteže nemám 2megové auto! Igor keď začne zle stierať alebo vrzgať tak ho zahodím zavesím nový a mam na čas pokoj a vôbec sa tým netrápim.
Listopad 14, 200717 r Hm, neviem, či som moc náročný, ale tieto hyperlacné stierače som vždy zahodil po pár dňoch a kúpil originál. Babka vravievali "lacné mäso psi žerú"... Tých 500 Sk za poriadne stierače raz do roka ma nezabije. Vždy sa ale z chuti bavím, keď vidím ľudí v autách za 2mega, ako sa trápia s vymieňaním gumičiek, ktoré nakúpili v Lidli za 15 Sk v akcii Nejlepší jsou originál,vydržej více,než ty koupený,jak se říká za babku
Listopad 14, 200717 r Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. tys zazimoval auto
Listopad 14, 200717 r Stěrač co vrže na mém autě nemá právo na život. Zvlášť když mám teď nejtišší zimáky vůbec. tys zazimoval auto Ne, koupil GY UG7
Listopad 20, 200717 r když už jste u toho vrzání, vržou vám teď v zimě nějaké plasty či pružiny atd? Mě to minulý týden docela začalo vrzat vše pěkně. Mám kombi. V jiném autě jsem to ještě nezažil, tak se jen ptám
Listopad 24, 200717 r Vrzají všechny auta, ať už za půl, nebo za 3 mega, pouze se to liší v míře vrzání, to podle mrazu a typu kastle (kombi a kabria asi nejvíc, limo nejmíň). A sem to nepatří, je na to téma v sekci interiér tady
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.