dolezelk Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 je tam holt malo mista od te doby co me ta garaz vyhorela, tak jeste vsechno, co bych potreboval nemam. Chybi mi jeste jedny supliky, stena na naradi a jedna skrin. Pak uz tam bude o 5% vetsi poradak a to CD dam do skrine . Jak si na ty fotce z mobilu vubec poznal dverni jednotku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 (editace) já abych nepoznal dveřní jednotku řekl bych že je z předních dveří (stranu už ale nepoznám ) Editováno: 18. Červen 2008, autor: Vaša Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 leve predni dvere. Musim priznat, ze ja bych si na tyhle sileny fotce z mobilu nepoznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 takze to funguje i pri jizde. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tim padem je spotreba VYRESENA. Pri ceste do prace to ukazovalo cca to stejny jako driv se staryma budikama. Moje obvykla spotreba do prace 12l/100km (( Holt tomu davam. Takze ted uz jenom prevod z testovaci desky na plosnak a mam to hotovy komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 KUWA KING Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Smekám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 18. Červen 2008 Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 hm parada! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Takze faze 1 hotova. Finalni funkcni prototyp: a druha strana: Takze ted mam objednany vyvojovy kit pro AT90CAN128 od Atmelu a zacnu vyrabet interface, ktery nahradi ten Nemecky. Takze bude jeden interface, ktery prevede analogovy signal spotreby na CAN. (prapadne muze interface umet i vic veci, treba psat na horni polovinu maxidotu ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 SUPER PRÁCE pane, smekám. Dokázal by si udělat převodník CAN, aby do něj šel signá spotřeby, rychlosti a otáček s tím, že ven by to šlo už v CANu? Bylo by to super pro motory AEE, které nemají vůbec CAN, tím pádem se nedají chytit ani otáčky přes něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 (editace) myslim ze jo Ted si hodlam stavet CAN-Hacker, ktery umi poslouchat na CANu. Tim jsem schopen zjistit co mam vlastne posilat. Planuju, ze prevodnik mezi analog a CAN udelam univerzalni, takze bude mozne si zvolit, co ma posilat (jenom spotrebu, otacky, zhaveni u dieselu, atd.) Tim padem se to bude dat pouzit ve vsech pripadech. Dal by mel adapter umet poskytnou climatronicu signal o delce iddle time v analogu a mozna par dalsich veci Az pokrocim ozvu se. Editováno: 26. Červen 2008, autor: dolezelk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 26. Červen 2008 Sdílet Vloženo 26. Červen 2008 Seš opravdu dobrej na AGU si mě napiš do pořadníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 Jestli to bude fungovat i s motorem AGN, tak bych měl taky zájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 28. Červen 2008 Sdílet Vloženo 28. Červen 2008 s AGN by to melo urcite fungovat. Jinak sem si postavil CAN-USB interface, napojil jsem se na motorovej CAN. Zatim sem zjistil jak se posila spotreba a Otacky. Kde je zakodovana externi teplota a mnozstvi paliva. spotreba je na ID 480 byte 2 a 3 uz vim i co tam poslat. Jeste zjistit jak posilat zhaveni dieselu, G266 , rychlost (asi 1A0) a ktrej z tech message je signal iddle time pro Climatronic. Kdybyste nekdo vedel, kde se daji takove informace sehnat, delsim mi prosim vedet, celkem by me to urychlilo praci. Jeste jsem si can hacker pripojil na HEX-USB+CAN a trosku s nim "pokecal" po CANU:)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Jeste jsem se pripojil na komfort Celkem dost dokumentace jsem k tomu nasel, takze se pokusim, zda-li by na to slo primo psat Mohlo by to byt zajimavy. Uz se me podarilo nasimulovat pripojenou navigaci, ale zatim nevim jak psat na display. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herbik Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 Mozna bys mi mohl pomoct, vypada to, ze vis co delas... JA mam motor ASV a me ukazuje spotreba asi o 1.8 litru min. Da se s tim neco udelat... jednoduse? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 10. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2008 mas maxidot nebo normalni budiky s PP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herbik Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 maxika - ted zrovinka predelano na 3G z 2,5G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 maxika - ted zrovinka predelano na 3G z 2,5G. Me po upravach ukazuje za taky min nez je skutecnost, pokud bys to mel v serii tak by ukazoval presne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 To je zaujimave, co to pri originalnej montazi nejako inak nakodovavaju, alebo prisposobuju? Bol pouzity maxik na rovnaku motorizaciu, alebo je prisposobeny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 14. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2008 jediny co se da nakodovat je distance pulse. Tim jedinym by to melo jit opravit. Pokud ne , tak uz snad jedine pres nejakej CAN bridge, kterej by primo upravoval signaly na CANu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Herbik Vloženo 19. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2008 Puvodne byl stejny problem i na 2.5G komfortu. Jedine co jsme zjistili, tak asi byla menena RJ motoru, protoze tam bylo najeto 76tis. a na pristrojich bylo 135tis... Da se podivat na prizpusobeni RJ motoru a ovlivnit tim prumernou spotrebu? Kdyz to sleduju v prubehu casu, tak je priblizne o 1.8 litru nizsi. Napadne vas neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 1. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2008 tak mam odzkousenej druhou verzi prototypu. Pres vykend navrhnu finalni plosnak a v pondeli dam do vyroby, takze privni adaptery by meli byt k dispozici za cca 14 dni. Pridal jsem tam i moznost rucne nastavit korekci spotreby, protoze se to muze lehce lisit podle auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Když já už se nemohu dočkat!!! Tohle mne na celé přestavbě štvalo nejvíc, kdybych to věděl předem tak na nějaké RS budíky s Maxíkem kašlu a teď konečně je tady šance !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuVIrs Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 Když já už se nemohu dočkat!!! Tohle mne na celé přestavbě štvalo nejvíc, kdybych to věděl předem tak na nějaké RS budíky s Maxíkem kašlu a teď konečně je tady šance !!!! svíta naděje i pro mě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dolezelk Vloženo 24. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2008 pristi tyden bude hotovej plosnak. normalne to melo byt 10.8, ale dovoleny ve firme , co mi vyrabi plosnaky to silene zdrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.