Vaša Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 proš by nešlo immo ? spíš mu nepude signalizace airbagů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 myslím bagy a píšu immo... ta "předvánoční pohoda" mi už asi leze na mozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Dobrý den, jsem tu nový a chci si koupit budíky s maxidotem na octavii r.v. 1/2000. Tudiž myslím že mám komfortku 2,5 (do dnes nevím co to znamená) a +- vím co vyměnit.Chci se zeptat, pokud bych koupil budíky bez pinu, jestli by byl někdo z vás ochotný mi ho zjistit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 zjistit není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 A kde by mi to zjistili? A ještě se chci zeptat kde najdu v autě komfortku. Podle jejího čísla bych měl zjistit o jakou třídu se jedná ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Zistia ti to napr. v skoda servis-e ale na 80% a draho,ak to zistia,skus poprosit niekoho kdo ma vag-tacho napr.Vasa ten tomu rozumie velmi dobre,tiez mi pomohol Komfortku najdes pod volantom,po odsrubovani plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 pokud přijdeš do škodovky se samotnýma budíkama tak ti podle mě nic nezjistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Takže jsem tak kde předtím, rači koupit budíky z pinem za 5000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 odkud jsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Budíky mám i s pinem.Nové a určitě né za 5000.Když tak písni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 Panove omlouvam se ale nevím co znamena SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 odkud jsi ? Jsem ze slezka ( Třinec) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 tak to je daleko, to už kdyby bylo nejhůj tak poslat poštou jinak budíky za 5t je nesmysl. RS s gti ručkami vyjdou na cca 4 a TDi jsou dady v bazaru levnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Já Štramberk-to máš kousek.Můžu ti buď dát new budíky nebo zjistit pin z jiných. Jinak SZ-soukromá zpráva nebo napiš na mail-- cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Zatím vám všem moc děkuji, kdyžtak se vám ozvu až budu dávat maxika do auta, stejne budu potřebovat poradit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor82 Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 Chlapi, ještě jednou se chci zeptat (doufém že mě za to neukamenujete), jak je to s tou elektrikou na ten Maxidot musí se upravit (přepinovat) nebo se tam skradka jen zastrčí a je to.Tak aby fungovaly kontrolky.Mam octavku 1,9 TDI r.v. 1/2000. Já vím že je to tu napsáno , ale jeden píše že musí a druhý píše že ne tak teda fakt nevím.Aby mi klíče zustaly tak jsem si koupil Transponder 3g. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karelkopp Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Zdravim předem se omlouvam ale mam otázku nevite nekdo o nejakem navodu jak udělat přestavbu maleho pp co je pod otackomerem na maxidot jinak mam octavu 1.9 TDI r.v.98 a jeste jestli tam budu mit uz i dojezd? předem všem děkuji za odpověďi S pozdravem karelkop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Zdar pánové, nemá náhodou někdo někde vypsané vše co ukazuje maxidot.....? Kdyby byly i fotky, nebylo byto špatné... Dále jsem se chtěl zeptat, zda-li maxidot na 2.5 gen. ukazuje vše stejně jak maxidot na 3.gen. Osobně si myslím že to ukazuje vše stejně, ale nejsem si jist, proto se ptám. Předem vám všem děkuji za odpovědi. Pavek.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Nikdo neví chlapi.......není nějaký manuál třeba od škody.....? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi002 Vloženo 31. leden 2009 Sdílet Vloženo 31. leden 2009 Zdravim, jen se chci zeptat budu mit oktavku dotazenou z nemec a ma navinu i maxidot.Potreboval bych alespon do toho maxika aby byl v cestine nevite kdo to dela kde a zakolik okloli prahy??Dekuji Semi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 1. Únor 2009 Sdílet Vloženo 1. Únor 2009 Dělá se to přes kabel VAG, trvá to přibližně 2 minuty, jen se v panelu přístrojů změní kódování jazyka. Já kabel mám, ale když jsem ho neměl tak mi i paměť závad vyčetli zadarmo, dál i když jsem potřeboval PIN do autorádia tak mi ho Pardubicích v servise zjistili zadarmo, tak třeba v Praze najdeš servis který ti to udělá taky zadarmo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavek.1 Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) Potřeboval bych od vás radu profíci, provedl jsem s Vašou montáž Maxidotu 2.5 gen. na mou octavii. Mám tu ale jeden problémek, nemůžu se dostat do hlavní nabídky, prostě držím šipku pravé páčky a pořád nic. Když jsme tam dali s Vašou na zkoušku maxidot 3gen. tak to šlo. Takže nevím kde je zakopaný pes.... Vaša taky neví........ Nevíte někdo čím to může být, nemá někdo maxidot 2.5 gen.....? :help: dík Pavek.1 Editováno: 13. Únor 2009, autor: pavek.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 ja mam maxe na 2.5 gen a vse funguje jak ma....dam sipku dolu a jsem v nabidce...zkus drzet sipku dolu a zaroven reset...kdysi jsem to tak delal nez jsem se naucil mackat jenom sipku dolu treba to pomuze...jinak netusim...jen me to nepipa kdyz necham rozle svetla a neukazuje me to otevrene dvere...zkus to predelat na 3g nekde jsem tu videl tusim cosby ze prodaval komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 jsi si jistej že máš 2,5 generaci ? ALH motor se dával stejně jako 3. generace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.