patrikcevela Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 vymenit displej. cca 50 EUR investicia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecko Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 Zdravim pani. Mam zopar otazok k vymene klasickych budikov za maxidot. Mam O1 r.v.2004 1.9 TDI 66kW, konfortnu jednotku 1C0 959 799 A, aktualne budiky 1U0 920 811J, takze auto by malo byt 3.gen. 1. Je mozne pouzit budiky z 1.9 TDI 81kW? 2. Je mozne pouzit budiky z anglicana? Ak ano, da sa prehodit pozadie z tych mojich povodnych, bude pasovat stupnica? 3. Da sa vycitat pin s tych anglickych ak ich pripojim na moje auto? 4. Ak by som uz rozmyslal do buducna nad original navigaciou DX, tak aky typ? A,B,C? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2013 1. ano 2.ano 3.ano 4. všechny typy budou fungovat, A po 3-drátu, B a C s tmcboxem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pecko Vloženo 11. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2013 Pozeral som rozne po nete a dopatral som sa k cislam budikov s maxidotom 1U0 920 841 J alebo aj na konci s pismenami F a K, ze by mi mali pasovat pre moj motor (ALH). Patral som spravne, resp. vedel by si mi napisat cisla budikov, ktore mi pojdu? Dik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 3. Únor 2014 Sdílet Vloženo 3. Únor 2014 Ahoj Kluci,sedím a ctu si tady o maxidotu.. mam supika 2003,1.9tdi a bez maxidotu... chci dodelat,ale nwm co a jak je mi jasne,ze musim koupit budiky s maxidotem a co dal?dokoupit ŘJ,kabelaz?četl jsem neco o pinu? kdo bude tak hodnej a napise me to jak pro blbce co vsechno musim udelat a jak zapojit?popripadne nabidnout ty budiky? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 sehnat budíky namontovat přizpůsobit immo nakodovat/nastavit servis apod. hotovo je potřeba PIN auta a PIN nových budíků (kdo ví co dělá umí zjistit) všechny klíče co se používají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miklisek Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 A jak je to s Rapidem a dodělávkou MAXIka? Někde jsem četl, že zprovoznění a odkódování jde dnes už jen přes databázi ve Vlkohradu...... A ŠA mě na dotaz klasicky alibisticky odpověděla, že auto není homologované s MAXIDOTEM, tak to nejde. A servis nedoporučoval hrabat se v autě po dobu záruky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 to říkají o OII FL taky a u měto jde Rpida jsem ještě neměl možnost zkusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 Ahoj kluci,tak ve stredu si jedu pro budiky vcetne maxidotu na supa... tak schanim cloveka co me to sprovozni pan ma jen budiky... bez pinu a ani nwm jak ziskat pin na aute... dik lada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 9. Únor 2014 Sdílet Vloženo 9. Únor 2014 můžu ti to udělat v Humpolci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 v Prostějově můžu zprovoznit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladislavpraha Vloženo 10. Únor 2014 Sdílet Vloženo 10. Únor 2014 Ahoj kluci,jste hodny ale pan co me prodava ty budiky tak me nabidnul i zapojeni u jeho znameho co to dela a vcetne vseho chce 4tis.. takze super... ale dekuji pak prilozim fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 25. Únor 2014 Sdílet Vloženo 25. Únor 2014 uz sa asi nedozviem ci mu to fungovalo ze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Sdi Vejřík Vloženo 6. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2014 po tom co mu to nešlo se raději zastřelil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaro434 Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Trosku ozivim tema, prosim poradte mi cislo budikov maxidot necan na Octavia 1 benzin, neviem to vôbec nikde najst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 18. Únor 2017 Sdílet Vloženo 18. Únor 2017 Oživim mrtvolu. Našel by se někdo v okolí Prahy nebo směrem na Č. Budějovice kdo má ještě možnost vyměnit maxidot u jedničkový Octavie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plynař Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Tady bys mohl uspět http://www.maxi-k.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Březen 2017 Sdílet Vloženo 5. Březen 2017 Praze je Rolbař, jižní čechy Ferda, ten je tuším ze Strakonic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexxxxxik Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Ahoj, zdravím. Moje otázka se ne tak úplně týká dodělaní maxidotu, ale nechci zakládat nové téma. Jedná se o Oct 1 Combi, rok 2002, elegance, budíky s maxidotem, radio s navigací Škoda Navi (Blaupunkt), atd.... Problém je ten že byl měněn dosluhující maxidot za nový, pouze display po výměně vše v pohodě až do teď kdy se zbláznil malý levý display s hodinama a to tak že ,,minuty stále rotují dokola někdy rychleji někdy pomaleji pořád dokola 0-59,, Na kroutítko nereaguje, v pořádku cvaká, není zaseklé, po rozdělaní a proměření ani elektronicky nevede samo o sobe, při stisknutí samo sebou vedou mikro spínače tak jak mají. Napadla mě porucha nějakého krystalu co řídí hodiny nebo nevím. Zajímá mě jaké jsou možnosti opravy či se s tím někdo nesetkal. A jestli je jedinná možnost výměna celých budíku nebo oprava třeba nějak softwerově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JarynR Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Nemá někdo náhradní LCD minidot nebo aspoň nějaké výrobní číslo toho LCD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtwenty Vloženo 9. Září 2017 Sdílet Vloženo 9. Září 2017 Poradí mi někdo co mám špatně? Po montáži budíků s MAXIDotem mi při přepnutí páčky na dlouhodobou spotřebu zhasne display. Když zmáčknu tlačítko znova, rozsvítí se zpátky display, ale dlouhodobá pamět se samozřejmě neukazuje. Vyzkoušel jsem několik páček i jiný budíky. Nepomohlo nic, výsledek stejný. Zapojení jsem kontroloval, kabely propískal. Všechno se zdá být v pořádku. Už si nevím rady. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wíťa Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 A to máš O1? To co popisuješ tak takhle to má audi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Benda Vloženo 2. Září 2018 Sdílet Vloženo 2. Září 2018 (editace) Zdravím všechny, potřebuji poradit ohledně výměny budíků za maxidot. Postupoval jsem podle návodu co tady dával zdesim ale pořád se mi nedaří odblokovat imobilizer. Všecko se zdálo být v pohodě po nahrání pinu do kanálu 50 mi i zhasla kontrolka immo,ale když jsem znova vypl a zapl zapalování tak iimo zase svítí. Když vyčtu pin z nových budíků pomocí vag eeprom programer zobrazí se mi pin ze starých budíků, je to správně? A tímto pinem se i loguji do nových budíků. Ale když chci zadat pin na kanálu 50 dám test, vyhodí mi to error a na budíku mi napíše místo ukazatele trip km nápis fail. Editováno: 2. Září 2018, autor: Lukáš Benda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.