Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To že si nelze nechat do auta registrovaného u nás nechat namontovat, či lépe řečeno přestavět na pohon LPG v jiném státě a pak to nechat zapsat na registru vozidel je mi jasné, ale z toho co tu právě čtu vychází, že to nelze udělat ani bez toho přepisu v evidenci vozidel. To opravdu firma provádějící přestavby vozidel na LPG u nás nemůže tento systém namontovat třeba do auta registrovaného v Německu? Neřeším teď to razítko v techničáku.

malto, než si namontuješ do F III 1.0 LPG tak to hodně zvaž... já s tím autem jezdil několik dní a teda můžu říct že to jede jak stopětka... a ještě k tomu to předělat na LPG.. no potěš koště.. já bych si to rozmyslel a nejlépe to někde vyzkoušel, pokud to má někdo předělané... ono  Tsi nejezdí o moc dráž a je to aspon svezení někde jinde..

Já jsem s několika Citigy jel a vždy teda 55kw a novýma a vždy jak ta Š105. Dlouho jsem nejel s takovym lenochem. Jak se to trošku rozjezdí, už je to OK.

F III je ale o proti citigu těžší, nevím sice o kolik ,ale pár desítek kg to bude... nevím, já měl na týden krátkou F III 55kw nebo kolik to má, prostě ten silnější motor a nechtěl bych to ani zadarmo.. a nový to kupovat za 300t, to teda ani nahodou... navíc škodofka plošně zdražuje, takže kdoví kolik ten křáp bude stát za rok..

... ale chlapi, já nepotřebuji kupovat závodničku, auto bude mít hlavně pracovní charakter, tedy potřebuji se dostat z místa A do místa B (50km) za solidní peníz ... kdo zná, (Jirka třeba jo), státovku Svitavy-Brno a ten provoz tam, tak ví, že tam toho moc v tom provozu nenazávodí, neb je pořád plná čára a když už je na pár úsecích přerušovaná, tak provoz v protisměru stejně nedovolí se jakkoli rozrušovat. Takže dokud ještě mám možnost koupi nového motoru předělatelného na LPG, tak to prostě udělám, až nebude, začnu jezdit na BA. Ale pochopte, že pro mě nemá cenu kupovat nějakou starou šunku, byť se silnějším motorem a najetýma X desítkama tisíc km s nejistou historií vozu, když jen do práce najedu ročně 20t km.

Tak to Ti Citigo bude "úplně" stačit.

... no, zapomněl jsem říci ... jezdíme (většinou) 4 chlapi :D

před 2 hodinami, JirkaBrno napsal:

F III je ale o proti citigu těžší, nevím sice o kolik ,ale pár desítek kg to bude... nevím, já měl na týden krátkou F III 55kw nebo kolik to má, prostě ten silnější motor a nechtěl bych to ani zadarmo.. a nový to kupovat za 300t, to teda ani nahodou... navíc škodofka plošně zdražuje, takže kdoví kolik ten křáp bude stát za rok..

tak jsem se díval 929kg vs. 1055 kg (krátká)

před 24 minutami, PavkaKorčagin napsal:

Tak to Ti Citigo bude "úplně" stačit.

no možná si příležitostně zajdu do saloonu, nastavím si řidičovu sedačku na sebe a půjdu to zrekogniskovat dozadu, jestli bych se tam ještě vešel ... a pokud ano, máš pravdu pro daný účel by vlastně stačilo

no.. to se ti na te 60tce u Závisti v tom kopcu bude užasně zrychlovat )))))

před 23 minutami, Malta napsal:

... ale chlapi, já nepotřebuji kupovat závodničku, auto bude mít hlavně pracovní charakter, tedy potřebuji se dostat z místa A do místa B (50km) za solidní peníz ... kdo zná, (Jirka třeba jo), státovku Svitavy-Brno a ten provoz tam, tak ví, že tam toho moc v tom provozu nenazávodí, neb je pořád plná čára a když už je na pár úsecích přerušovaná, tak provoz v protisměru stejně nedovolí se jakkoli rozrušovat. Takže dokud ještě mám možnost koupi nového motoru předělatelného na LPG, tak to prostě udělám, až nebude, začnu jezdit na BA. Ale pochopte, že pro mě nemá cenu kupovat nějakou starou šunku, byť se silnějším motorem a najetýma X desítkama tisíc km s nejistou historií vozu, když jen do práce najedu ročně 20t km.

Když chceš něco, aby jsi se dostal z místa A do místa B tak si kup třeba nějakýho velkýho amerického Suburbana, je to sice 6.5l objem, ale má tak velkou korbu, že když ji přejdeš, jseš z bodu A na bodu B:D 

a za prvních 5km projedu to co s citigo za celou cestu že lol

Vepředu je Citigo dobrý, kufr na danou kategorii veliký, ale vzadu je to horší. Jednou jsme jeli ve čtyřech a já mám 177 cm a vadilo mi, že když chci koukat ven bočním oknem, musím se sehnout, vadil mi horní rám. Jednalo se o 5DV.

chlapi vzadu většinou spí, takže se nepotřebujou dívat lol ... ale stejně to prubnu, mám 180cm

Mám 184cm a sám za sebe si v CITIGU pohodlně sednu. Ve FÁBII se mi to až tak moc pohodlně nepovedlo. (Na zadní sedačce mám vyzkoušenýho i 2-ou metrovýho baskeťáka). Poměrně dost často jezdím ve třech, nákup na celý týden a jako čtvrtý, jezdí krosna. (i kocour v přepravce se vejde). 140 km tam a to samý zpátky. Spotřeba je ustálená na průměru 4,8 l. "ASR". 16000km, 3,5 roku, druhé auto do rodiny.

Upraveno od PavkaKorčagin

tož to zní nadějně :) ... je fakt že citigo jsem až tak nezavrhoval, takže koneckonců proč ne ... a jestli se do něj vleze 54 litrová nádrž, tak s takovou průměrkou by to byl bombový dojezd a ještě bych ušetřil na pořizovací ceně ;)

Malto ty uvažuješ o krátké Fábii nebo combi?Já ještě jistě nevím jestli bude Citigo,nebo Fábia,ale jestli Fábia,tak jedině combi.Teda jestli něco vůbec bude. Mělo by to být třetí auto do rodiny,manželka by ho používala do práce,denně 57 km a jako taková taška,ale asi až na jaře.

hosi, ale cenovy rozdil mezi citigem a fabia combi bude aspon kilo.... mozna bych se podival po nejakem rocnim voze, nebo tak... novota, to bude paleta jak krava.. kdyz si vzpomenu, ze jsem dostal pred 5ti rokama za 269000 combika s 1.4 ambiente plus-klima, metla, litaky, hagusy, chrom paket, mago, mlhovky, dalkac central  atd atd.. tak dneska je to tak 380 papiru.. za to si dovedu predtavit uplne jine auto nez fabii

Jsou to čtyři roky co jsem CITIGO vybíral. Světle béžová metaliza, ASR, 55kW, Elegance, 15" Aurigi, zimní pneu včetně disků a pokliček, zatmavená okna, navigace, a nějaké pakety, bez tempomatu, vyhřívání sedadel a bez střešního okna. Bratru za 300000,-- Kč. V současnosti je totéž o 10% více.

Citigo je na tom stejně jako Fábule.

PS. Ale to jsem už OT.

Upraveno od PavkaKorčagin

v katalogových cenách je to třeba u Ambition/55kw rozdíl 20 litrů

Výstřižek.JPGVýstřižek1.JPG

což je LPG s nějakým doplatkem

Dušane, určitě krátkou, Combi, ač se mi líbí, už nepotřebuji, byla by to zase další váha navíc

Jirko Citigo fresch, 5 dver cena 235 tis,na uvěr mínus dalších 20, Fabii combi  pořídíš asi o 50 tis dráž,ale s tím litrovým motorem nede moc doplnit.Boužel jsem Škodovkář,a ani nevím co bych za podobný peníz koupil u konkurence a hlavně aby to bylo předělatelné na Lpg.Jestli Fabču,tak jen combi.Rozdíl 10000kč se v nákupce ztratí.

Upraveno od dusan.k

to máš těžké Pavle, pravda sice řešíme spíše auta, ceny, ale furt je to ve vztahu k následnému předělání na LPG

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.