Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cafte Fabkaci mam problem s obrysov. (parkovacky) svetlama na lavej strany auta. Ostaly my svietit aj po vypnutom svetle a aj po vytiahnutia klucika zo spinacky. Rano som dosiel do prace a na parkovisku som musel demontovat ziarovky zo svetla , inac by svietili az do aleluja . Celu cestu som siel v dazdi a cez kaluze. Potrebujem aj schemu zapojenia na svetla, az by sa neaka dobra dusa zlutovala nadomnou , budem mu strasne povdacny. Mam Fabku 1,2 12V 47KW, rocnik 2003. Za radu dopredu dak vopred vdaka :help: :help:

A nenechal jsi náhodou zapnutý směrovky? :help:

taky bych to tak viděl

• Autor
Cafte Fabkaci mam problem s obrysov. (parkovacky) svetlama na lavej strany auta. Ostaly my svietit aj po vypnutom svetle a aj po vytiahnutia klucika zo spinacky. Rano som dosiel do prace a na parkovisku som musel demontovat ziarovky zo svetla , inac by svietili az do aleluja . Celu cestu som siel v dazdi a cez kaluze. Potrebujem aj schemu zapojenia na svetla, az by sa neaka dobra dusa zlutovala nadomnou , budem mu strasne povdacny. Mam Fabku 1,2 12V 47KW, rocnik 2003. Za radu dopredu dak vopred vdaka :help: :help:

Dakujem za info , mali ste pravdu bol to zapnuty prepinac smerovky sorry ze som Vas otravoval s takouto blbostou. ale ved viete viac hlav , viac rozumu.Bohuzial uz niaky piatok my nefunguje mikrospinac vo dverach sofera a prave preto my nefunguje ani akusticky piskac ktory by ma upozornil na taketo sprostosti. Uz si to musim dat do poriadku lebo ma to zacina pekne stvat. Ale tu schemu zapojenia svetiel by som potreboval aj tak. teda az sa nieky ochotny by to hodil sem na sklo. Este raz dakujem za radu , a majte sa pekne. :palec2: :palec2:

Stiahni si dielenskú príručku a tam sú všetky schémy! :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.