ladiktm Vloženo 13. Červen 2014 Sdílet Vloženo 13. Červen 2014 4 Octavka: jaky mas modelovy rok a motorizaci a jakou znacku povodních origo tlumičů jsi z auta demontoval? dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 15. Červen 2014 Sdílet Vloženo 15. Červen 2014 (editace) Tak auto je stare 14 let, vuz vlastnim 7let, je tam 1,4 44kW na LPG, demontovany jsou original tlumice a dorazy - uz tam zbyl jen asi 5cm kousek, ktery nemel s dorazem nic spolecneho :-),ale tlumice nemohu rici zda uz je nekdo menil, najeto mame na tacho 308 000 km, jinak v tlumicich nezbyla uz zadna kapalina, tycka sla bez odporu zasunout dolu i nahoru, komplet vytekle, uz se na ne jezdilo dlouhou dobu, zadek pri nerovnostech odskakoval jak splasena kobyla :-) uz se to nedalo vydrzet, zvlast pro bezpecnost, me to pripadalo ze pokazde jedu nekam jinam :-) Editováno: 15. Červen 2014, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Může pasovat podvozek - tlumiče a pružiny z A3 na Fabku v kombajnu ? Nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 (editace) V 6. 2. 2014 na 20:45, kosumberak napsal: Ahoj, na mé fábce mi při přejezdu děr dost bouchaly zadní tlumiče, takové tvrdé nepříjemné rány... servis, který nám dělá v práci auta mi vyměnil zadní tlumiče (kayaby), ale dělá mi to pořád..sice míň, ale pořád..... služební fábka, se kterou kluci jezdí na servis jak prasata - retarder neretardér 90km/h to nedělá.... četl jsem zde, že se s tlumiči mají měnit i nějaká uložení apod... je možné, že když mi to nevyměnil, že to bouchá právě toto? Už to k němu nechci dávat, když mi vyměnil tlumiče a nepřijde mu divné mi to dát jako "hotovou" práci, když to bouchá stejně.. Na fábce je na zadku tato kovová uložení: https://tatechnix.cz/33162-horni-ulozeni-tlumice-skoda-fabia-zadni-naprava-streetstar.html Tam vpodstatě nemá co bouchat. Pokud ti to vyměnili a něco tam nezapomněli, tak se tam neni co k bouchání. Skutečně ti vyměnily ty tlumiče? Editováno: 4. Prosinec 2018, autor: Martinro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 (editace) Zdravím,nechci zakládat nové téma,ale chtěl bych se zeptat jaké by jste doporučili horní uložení předního tlumiče na F1 1.9TDi combi.Tedy značku Sachs,Lemforder,SKF,Meyle a td.. Děkuju. Editováno: 9. Září 2014, autor: lebeda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 9. Září 2014 Sdílet Vloženo 9. Září 2014 Já dával origo,ale jen proto,že jsem je měl skoro zadarmo. Jinak bych z těch značek dal jaké koliv. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Může mi,prosím,někdo sdělit,jaký je rozdíl mezi tlumičem 6Q0413031BH a BJ? Objednal jsem na Fabia Combi 1.9Tdi rv.2007 BH,ale podle VIN mám mít BJ. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Casy Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Jestli ty BH nejsou pro slabší motorizaci viz. obr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 To mi právě není nikdo schopen říct. Tady například je pro všechny: http://www.cc-autodily.cz/tlumic-perovani-pred?brand=SKODA&model=FABIA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 niečo na to bude čo píše Casy ... lebeda: pozri na dátový štítok čo tam máš tie PR čísla BH = G01,G05 BJ = G02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 22. Září 2014 Sdílet Vloženo 22. Září 2014 Ale dle DP jsou PR čísla rozhodující k určení předepsaných hodnot vozidla. Tedy sbíhavost atd. G01,G02 a G05 je standardní podvozek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 tak inak... BJ priemer piestnice 22mm BH priemer piestnice 20mm tak už teraz vieš,prečo si mal objednať BJ ..jednoducho kvôli tvojej motorizácii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lebeda Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Velmi děkuji. Dnes jsem celý den pátral a takhle jednoduše a výstižně mi nikdo nikde nebyl schopen odpovědět. Ještě jednou děkuji.Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 za málo menovče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Mám takový problém, u mé Fabie Combi I 1.4 TDI se mi objevilo vrzání předních tlumičů při přejíždění překážek, nejčastěji jako jsou příčné retardéry. Čím by to mohlo být, napadá mě horní uložení tlumičů či axiální ložisko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 vrzať môže aj uloženie stabilizátora... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Dobrá, zkontroluji to. Jak se případně řeší oprava, musí se uložení vyměnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 najprv odpoj tyčky stabilizátora a skús pohýbať stabilizátorom hore-dolu ...ak bude vŕzať,tak treba vymeniť samotné lôžka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Dobrá, snad to ještě nějaký ten týden počká, udělám to u známého mechanika, až mi bude přezouvat pneu. Dělá se to líp, když je auto na zvedáku, zajímavé je, že mi toto vrzání a klepání na nápravě, popsané v jiném vlákně, začalo dělat až před cca měsícem po technické prohlídce. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 zhoda náhod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Slabý Vloženo 2. Březen 2015 Sdílet Vloženo 2. Březen 2015 Snad ano, az tedy bude cas, mrknu na ten stabilizator, diky za tip ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) zdravim, tak aj mna caka vymena tlmicov chcem aby to bolo konfortne. pruziny mam H&R -30mm.. ake by ste odporucili? Editováno: 30. Březen 2015, autor: kukino963 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 31. Březen 2015 Sdílet Vloženo 31. Březen 2015 Ja mám na takom znížení tlmiče billstein zo škodadielov. po cca. 4 rokoch sú ešte dobré, ale plánujem tam dať trochu tuhšie tlmiče. Komfort je dobrý, nedá sa to porovnať so štelovacím podvozkom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kukino963 Vloženo 1. Duben 2015 Sdílet Vloženo 1. Duben 2015 tie tu viaceri odporucaju tak som ich pozeral a zorvna maju na ne akciu .... chcel som konfortnejsie z toho hladiska ze ked prejdem po nerovnosti tak auto dost skace tym ze su pruziny tvrdsie.. tie tlmice pomozu ci ani moc nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kachna80 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Mám takový problém, u mé Fabie Combi I 1.4 TDI se mi objevilo vrzání předních tlumičů při přejíždění překážek, nejčastěji jako jsou příčné retardéry. Čím by to mohlo být, napadá mě horní uložení tlumičů či axiální ložisko. nemusi to být tlumice, me takhle pri prejizdeni retarderu vrzaly silentbloky na poloose.. ty velke kulate, stacilo prostrikat vhodnym olejem a bylo po vrzani.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.