Aischylos Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Zdravíčko, četl sem zběžně fóra, ale na tohle sem nikde nenarazil, tak se chci zeptat... Dneska ráno sem jako obvykle vyjel a hned mě zarazilo, že se mi zezadu auta ozýval zvuk jakoby dvě plechovyk narážely o sebe....nevěnoval sem tomu moc pozornost, ale jak jsem si otevřel okno, tak sem zvenku slyšel zvuk jakoby o sebe pískaly-vrzaly dvě kovové plochy...zvuk zesiloval a nabíral na fekvenci s přidávající rychllostí...takže za chvíli byl jednotné pískání...přešlo to samo od sebe až po přejezdu kolejí.... Utíkám s autem hned dneska do servisu, ale chtěl sem poprosit, jestli někdo neví co to je... Díky moc za reakce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 predpokladam ze to bol zaseknuty kamienok a vypadol pri prejazde nerovnosti. Povacsinou sa zasekne medzi chranicom a brzdovym kotucom v prednom kolese Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aischylos Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 predpokladam ze to bol zaseknuty kamienok a vypadol pri prejazde nerovnosti.Povacsinou sa zasekne medzi chranicom a brzdovym kotucom v prednom kolese Díky, díky, díky, díky! Netušíš, jak se mi ulevilo, máš to u mě...:-)) ptal sem se i kolegů v práci a ti maj stejný názor a pokud si to myslí někdo i zde ulevilo se mi velmi... Přeji pěkný den.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 mne sa toto stalo 3krat, prvy krat na dialnici a nemohol som sa toho zbavit ale pocas 200km to prestalo (kamiemienok sa obrusil), druhykrat sa mi to stalo pri schadzani kopca, pomohlo vytocenie kolesa do max rajdu a pohnutie sa, no a trei krat pomohol az srubovak (musel som to odstrabnit sam mechanicky za pomoci srubovaka) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 5. Únor 2008 Sdílet Vloženo 5. Únor 2008 (editace) ahojte,chlapci mal som ten isty problem s kamienkom.Kamienok vypadol pri natoceni kolies a pohnuti sa.Vsetko bolo ok.Ale teraz pozorujem ze ked brzdim v malej rychlosti tak pocujem pravdepodobne na strane spolujazdca cuchanie ked brzdim .kolesa som mal dole s prednej napravy nic som nenasiel kotuc nieje zhrdzaveny dosticky su dobre :(neviem si rady skusal som aj poriadne zahriatie brzdy aj nejake smyky boli ale nic nepohohlo este raz diki za kazdu radu Editováno: 7. Únor 2008, autor: Reso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 nevie mi nikto poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 ja len čo znamená "cuchanie"? dre niečo? pobuchuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 aha, tak sa ospravedlnujem ze som sa nevyjadril spravne, diki profor to cuchanie znamena ze mi nieco dre ako keby tam nieco zavadzalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 neviete nikto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 ach jaj takze nikto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.