Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravíčko, četl sem zběžně fóra, ale na tohle sem nikde nenarazil, tak se chci zeptat...

Dneska ráno sem jako obvykle vyjel a hned mě zarazilo, že se mi zezadu auta ozýval zvuk jakoby dvě plechovyk narážely o sebe....nevěnoval sem tomu moc pozornost, ale jak jsem si otevřel okno, tak sem zvenku slyšel zvuk jakoby o sebe pískaly-vrzaly dvě kovové plochy...zvuk zesiloval a nabíral na fekvenci s přidávající rychllostí...takže za chvíli byl jednotné pískání...přešlo to samo od sebe až po přejezdu kolejí....

Utíkám s autem hned dneska do servisu, ale chtěl sem poprosit, jestli někdo neví co to je...

Díky moc za reakce...

Vloženo
predpokladam ze to bol zaseknuty kamienok a vypadol pri prejazde nerovnosti.

Povacsinou sa zasekne medzi chranicom a brzdovym kotucom v prednom kolese

Díky, díky, díky, díky!

Netušíš, jak se mi ulevilo, máš to u mě...:-)) ptal sem se i kolegů v práci a ti maj stejný názor a pokud si to myslí někdo i zde ulevilo se mi velmi...

Přeji pěkný den....

Vloženo

mne sa toto stalo 3krat, prvy krat na dialnici a nemohol som sa toho zbavit ale pocas 200km to prestalo (kamiemienok sa obrusil), druhykrat sa mi to stalo pri schadzani kopca, pomohlo vytocenie kolesa do max rajdu a pohnutie sa, no a trei krat pomohol az srubovak (musel som to odstrabnit sam mechanicky za pomoci srubovaka)

• o 2 měsíce později...
Vloženo (editace)

ahojte,chlapci mal som ten isty problem s kamienkom.Kamienok vypadol pri natoceni kolies a pohnuti sa.Vsetko bolo ok.Ale teraz pozorujem ze ked brzdim v malej rychlosti tak pocujem pravdepodobne na strane spolujazdca cuchanie ked brzdim :(.kolesa som mal dole s prednej napravy nic som nenasiel kotuc nieje zhrdzaveny dosticky su dobre :(neviem si rady :( skusal som aj poriadne zahriatie brzdy aj nejake smyky boli ale nic nepohohlo este raz diki za kazdu radu :)

Editováno: , autor: Reso
Vloženo

aha, tak sa ospravedlnujem ze som sa nevyjadril spravne, diki profor ;) to cuchanie znamena ze mi nieco dre ako keby tam nieco zavadzalo :(

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...