Publikováno Prosinec 2, 200717 r Ahoj, potřeboval bych radu kde najdu na motorové stěně napájení na přední mlhovky, kam nasunout napájecí kabel od pojistky v kabelové skříni motorové stěny(číslo --označení) dík.....
Prosinec 2, 200717 r Ahoj, potřeboval bych radu kde najdu na motorové stěně napájení na přední mlhovky, kam nasunout napájecí kabel od pojistky v kabelové skříni motorové stěny(číslo --označení) dík..... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=25555
Prosinec 2, 200717 r Autor Dík, ty obrásky mám vytištěné, na nich je nakreslen jen rozvod kabeláže kterou mám objednanou u Romana25. Snad jsem na nich jen to napájení přehlídl, nepochopil.....
Prosinec 2, 200717 r Napájanie v motorovom priestpre nehladaj, hmlovky sú napájané zo spínača svetiel... Dík, ty obrásky mám vytištěné, na nich je nakreslen jen rozvod kabeláže kterou mám objednanou u Romana25. Snad jsem na nich jen to napájení přehlídl, nepochopil.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.