MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No proste .... az budu myslet, ze bude hezky, neco zkusim domluvit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Poprve v Mimoni ... pokud vim termin navrhnul Bimboun, misto JasteR ... a fakt bych tomu nerikal velka seslost a ze si nemohl dorazit za to Te nikdo neobvinuje, to se muze stat bohuzel kazdemu z nas. to je pravda, že termín navrhnul bimboun, místo jaster, ale původně jsme se chtěli sejít někde s bimbounem, oslovil jsem ho, a pak se terpve vymýšlelo kdy on bude mít čas a kde to uděláme vim že mě nikdo neobviňuje, taky jsem to nijak nemyslel, jen informace že jsem prostě nedojel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No proste .... az budu myslet, ze bude hezky, neco zkusim domluvit. to vypadá, že jsi věštec počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 to vypadá, že jsi věštec počasí Bohuzel nejsem, kdybych byl, uz je tu pevnej termin ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Bohuzel nejsem, kdybych byl, uz je tu pevnej termin ! prosim tě, jak psal KoktaviaRRS, něco sem šoupni ať se každej připraví, a počasí buď bude nebo ne, dyť se nic snad nestane? kdo bude chtít stejně přijede a kdo ne, tak ne, jedno odpoledne si snad každej dokáže udělat volný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 prosim tě, jak psal KoktaviaRRS, něco sem šoupni ať se každej připraví, a počasí buď bude nebo ne, dyť se nic snad nestane?kdo bude chtít stejně přijede a kdo ne, tak ne, jedno odpoledne si snad každej dokáže udělat volný Tj souhlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) Tj souhlas Jaster: OK Bimboun: co to napravit příští neděli Editováno: 25. Únor 2008, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nej by bylo vzit 3 auta ... necipovany, cimbu, sportmotor ... na letiste a vyzkouset. Hlasim se jako nechipovany auto To myslis jako kdy a co ? To jak se sesly 3 auta ? jojo, právě ten sraz s těmi třemi auty, to jsem uspořádal já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 To myslis jako kdy a co ? To jak se sesly 3 auta ? jojo, právě ten sraz s těmi třemi auty, to jsem uspořádal já Kdyz myslis, nebudu Ti to vyvracet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Kdyz myslis, nebudu Ti to vyvracet nebuď naštvanej, dělám si prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 nebuď naštvanej, dělám si prdel Ja nejsem nastvanej Nejsem nasiraci se typ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jaster: OK Bimboun: co to napravit příští neděli A kde ale..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 A kde ale..? to záleží na počtu zájemců, když jich bude dost, tak je ideální mimoň, když nás bude pár, jako vždy, tak normálka v bílině nebo v teplicích, nebo možná i v mostě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak mi autii uz jezdi a na silnici drzi jako pribity, toz sraz kdekoli kdykoli v nedeli cokoli Hodte sem nekdo termin, minule jsem to opravdu byl ja! Proste se vsichni pripravi a budem doufat, ze to vyjde. O tech Vanocich to vyslo super. A vite jak, stesti preje pripravenym..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 tak mi autii uz jezdi a na silnici drzi jako pribity, toz sraz kdekoli kdykoli v nedeli cokoli Hodte sem nekdo termin, minule jsem to opravdu byl ja! Proste se vsichni pripravi a budem doufat, ze to vyjde. O tech Vanocich to vyslo super. A vite jak, stesti preje pripravenym..... já jsem připraven! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 hlavne bych se rad vratil k puvodni myslence, coz znamena srovnani nechip - Cimbu chip - sportmotor chip. Uz si nepamatuju, kdo śi vzal na starost obstarani sportmotoru, dotycny ozvete se, haloo.....uz tu mame krome meho Cimbalka kombalka take Honzu83, nechip vzdy zastoupi MichalF.....ale ten sportmotor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 hlavne bych se rad vratil k puvodni myslence, coz znamena srovnani nechip - Cimbu chip - sportmotor chip. Uz si nepamatuju, kdo śi vzal na starost obstarani sportmotoru, dotycny ozvete se, haloo.....uz tu mame krome meho Cimbalka kombalka take Honzu83, nechip vzdy zastoupi MichalF.....ale ten sportmotor.... souhlas pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ještě by to chtělo nějakou tu edici, třeba 4... , že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jen info o mych starostech: odesel predni tlumic do vecnych lovist a auto nepojizdne. Netusil jsem, jaky bude problem sehnat tlumice na RSku...davat 3,8tis za origo se mi opravdu nechtelo. Hlavne slepe neverit standardnim prodejcum tlumicu - sice vam prodaji tlumic na RS, jenze je stejny jako na vsechny ostatni 1,8, 1,9 a 2,0l !! Coz je nesmysl, ze...Tak jsem se pustil do shaneni tlumicu podobne charakteristiky origo tlumicum, ale proste vetsina druhovyrobcu je nema. Kdyz uz jsme nasli novinku, ktera parametry odpovidala a primo pro RS je urcena (Bilstein B4 Sport), tak tyhle na RSku nepasovaly !!! A opravdu JEDINOU pasujici NAHRADOU (technicky i charakteristikou) se ukazaly Monroe Reflex Sport. Tak jsem tam vrznul hned vsechny ctyri a vypada to moooc dobre...tak asi tak PS: se vsim pomohl Sebo, timto mu dekuji za spolupraci, nebylo to jednoduche ani pro nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ja v nedeli taky muzu, Martyp take. Sportmotor slibil ucast jen mu mam dat vedet, dalsi Cimbu take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 A pak mozna kluci z OII kam to teda pripadne pisnem taky. Ale zalezi na pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Jen info o mych starostech: odesel predni tlumic do vecnych lovist a auto nepojizdne. Netusil jsem, jaky bude problem sehnat tlumice na RSku...davat 3,8tis za origo se mi opravdu nechtelo. Hlavne slepe neverit standardnim prodejcum tlumicu - sice vam prodaji tlumic na RS, jenze je stejny jako na vsechny ostatni 1,8, 1,9 a 2,0l !! Coz je nesmysl, ze...Tak jsem se pustil do shaneni tlumicu podobne charakteristiky origo tlumicum, ale proste vetsina druhovyrobcu je nema. Kdyz uz jsme nasli novinku, ktera parametry odpovidala a primo pro RS je urcena (Bilstein B4 Sport), tak tyhle na RSku nepasovaly !!! A opravdu JEDINOU pasujici NAHRADOU (technicky i charakteristikou) se ukazaly Monroe Reflex Sport. Tak jsem tam vrznul hned vsechny ctyri a vypada to moooc dobre...tak asi tak PS: se vsim pomohl Sebo, timto mu dekuji za spolupraci, nebylo to jednoduche ani pro nej a máš to nížší, nebo stejně? octaviarrs: a co ta nablýskaná edice v neděli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 a máš to nížší, nebo stejně?octaviarrs: a co ta nablýskaná edice v neděli? NO WAY !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 a máš to nížší, nebo stejně?octaviarrs: a co ta nablýskaná edice v neděli? Menil jsem jen tlumice, takze stejne. Ale nakonec to mam vyssi (hlavne predek, asi o 1,5cm odhadem), pac ty stare uz byly unavene. Vypada to ted lip, kdyz neni predek prilepen k zemi a take je to prakticke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 vzkaz od koktávkyrrs:Mimoňské letiště, 9:30,neděle 2.3. Ende :-D :-D :-D napiš to tam ty,ty jsi takovej organizátor,máš za to u mě lízátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.