Doli Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu. Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! Uz ji mas doma? Ja mam namontovano. Editováno: 25. Únor 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) vzkaz od koktávkyrrs:Mimoňské letiště, 9:30,neděle 2.3. Ende :-D :-D :-Dnapiš to tam ty,ty jsi takovej organizátor,máš za to u mě lízátko => Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště. Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. Účast zatím potvrzena: Honza83+octavia rrs bimboun Michal F Martyp Doli Petr81-pokud vstane :-)) JasteR Tomáš Superfatty přislíbeno: černé RSo - chip Cimbu + filtr žluté RSo - chip černé RSo - série Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS žluté RSo od Martypa Luke288 P2M Editováno: 27. Únor 2008, autor: octavia rrs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bimboun Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 nedele 2.3. v 9:30h Mimon - Bimboun OKi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 když do toho nic nevleze, a vstanu tak se na ty Vaše benzínový smrďochy taky přijedu podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak poradte, ktery? Ze zkusenosti. Bridgestone Potenza RE050 A -JasteR doporucil. nebo osvedcene z vyroby CONTINENTAL SPORT CONTACT 2 Stoji uplne stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 když do toho nic nevleze, a vstanu tak se na ty Vaše benzínový smrďochy taky přijedu podívat Vsak s Tebou jako zastupcem TDi pocitam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Tak poradte, ktery? Ze zkusenosti. Bridgestone Potenza RE050 A -JasteR doporucil. nebo osvedcene z vyroby CONTINENTAL SPORT CONTACT 2 Stoji uplne stejne. Bridgestony ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 MichalF: Taky myslim! Prece jen ty contiku uz jsou trosku starsi generace a neuskodi vyzkouset neco jinyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 MichalF: Taky myslim! Prece jen ty contiku uz jsou trosku starsi generace a neuskodi vyzkouset neco jinyho. Podle testu sou super ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Podle testu sou super ! Taky jsem koukal. Tak je jdu objednat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Taky jsem koukal. Tak je jdu objednat. Ja myslim, ze je to dobra volba ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 (editace) Pokud to pujde, tak v nedeli dorazim, mame to s Michalem asi 60km takze no problem.. Ted uz jen zavolejte do chiny at poruci vetru, desti PS: Doufam ze dorazi naka naftova ORSII ..a kdo ma ten 4x4 TDi Movesko? Editováno: 25. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 JasteR: Ja jsem naftovej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 ..a kdo ma ten 4x4 TDi Movesko? Jojo ten co nas vsechny prijede spraskat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 No aby jsme za nim neco videli pres ty saze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 No aby jsme za nim neco videli pres ty saze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! Uz ji mas doma? Ja mam namontovano. Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 => Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště. Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. Účast zatím potvrzena: Honza83+octavia rrs bimboun Michal F Martyp Doli Petr81-pokud vstane :-)) JasteR přislíbeno: černé RSo - chip Cimbu + filtr žluté RSo - chip Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS Měl bych mít taky čas rád přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. Ouu,tak to jsem zvědavej jak vypadá RSo na Superleggerách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia rrs Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Měl bych mít taky čas rád přijedu OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) octaviarrs: sis pořídil 1.6ku? uka vyměnim za moje tři válce neděle 2.3. - oblačno, 7-11° Editováno: 26. Únor 2008, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Hele kde se sejdem? Ja prijedu od MB, tak kde budete? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rska Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Tak hlavne to poradne dokumentujte at my co to mame daleko s toho taky neco mame hlavne videa na you tube a pocity chci taky chip tak at mi pomuzete rozhodnout se tak at vam preje pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Hele kde se sejdem? Ja prijedu od MB, tak kde budete? Hele primo z MB jede treba Petr81 ... takze se treba dohodnout s nim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Nebojte se, co se tyce pocasi tak cela akce se potvrdi nebo se to zrusi v patek dle predpovedi. Min tyden celej hlasili v nedeli dest az v patek rikali jasno .. a jak bylo ? Vite sami. Jinak pokud je sraz v 9:30 tak v klidu prijedte na 10tou protoze stejne se driv nesejdem. Jinak sraz nebude primo na letisti, ale pred Mimoni obec Plouznice. ODKAZ NA MAPU : http://www.mapy.cz/#x=133834496@y=13786624...88709_147228545 Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.