Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.

Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! ;) Uz ji mas doma?

Ja mam namontovano.

Editováno: , autor: Doli
Vloženo (editace)
vzkaz od koktávkyrrs:Mimoňské letiště, 9:30,neděle 2.3. Ende :-D :-D :-D

napiš to tam ty,ty jsi takovej organizátor,máš za to u mě lízátko

lol

=>

Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště.

Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. :palec2:

Účast zatím potvrzena:

Honza83+octavia rrs

bimboun

Michal F

Martyp

Doli

Petr81-pokud vstane :-))

JasteR

Tomáš

Superfatty

přislíbeno:

černé RSo - chip Cimbu + filtr

žluté RSo - chip

černé RSo - série

Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS

žluté RSo od Martypa

Luke288

P2M

Editováno: , autor: octavia rrs
Vloženo (editace)

Pokud to pujde, tak v nedeli dorazim, mame to s Michalem asi 60km takze no problem..

Ted uz jen zavolejte do chiny at poruci vetru, desti lol

PS: Doufam ze dorazi naka naftova ORSII

..a kdo ma ten 4x4 TDi Movesko?

Editováno: , autor: JasteR
Vloženo
Zdarec, koukam ze se tady planuje uz srazik. No ja jsem se pustil do shaneni letnich pneu, tak snad neco brzo vyberu.

Martyp: Jsem nevedel ze jdes taky do anteny?! ;) Uz ji mas doma?

Ja mam namontovano.

Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. :) Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. ;)

Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! :palec2: Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. ;)

Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. ;)

Vloženo
lol

=>

Neděle 2.3. od ca 9:30,Mimoňské letiště.

Zatím to dejte vědět všem o té neděli a v pátek by se to ještě potvrdilo,nebo zrušilo podle předpovědi počasí. :palec2:

Účast zatím potvrzena:

Honza83+octavia rrs

bimboun

Michal F

Martyp

Doli

Petr81-pokud vstane :-))

JasteR

přislíbeno:

černé RSo - chip Cimbu + filtr

žluté RSo - chip

Golf 4 1,9TDi 4x4 215PS

Měl bych mít taky čas rád přijedu :)

Vloženo
Caues...No hele,antena..Uz sem o ni premyslel dyl,a pak jsem videl,ze jsi ji sehnal,tak jsem se trochu vic zacal zajimat..Pak jsem volal znamymu,co dodava dily do servisu,dle cisla dilu,jak jsi vyfotil..A nekdo to psal i do tvyho tematu..On mi trvdil,ze by tam FM melo byt,mu rikam,ze ne,at to zjisti a pak az objedna..Tak mi rikal,zas to same,ze by melo byt..Nezavazne na mem potvrzeni objednal...A kdyz prisla..Co nezjistil?Ze tam FM neni.. :) Tak ji poslal zpet...Takze mam zatim kulovy a budu muset objednat tu samou,co mas ty.. ;)

Jj koukal jsem na fotos a vypada to paradne! :palec2: Doufam,ze dorazis,abych na to mrknul.. ;)

Jinak kuci,zkusim na nedeli jeste jeden zlutej sportmotor..A pokud ma prezuto,bude na OZ Superleggera 19".. ;)

Ouu,tak to jsem zvědavej jak vypadá RSo na Superleggerách :feve:

Vloženo

Tak hlavne to poradne dokumentujte at my co to mame daleko s toho taky neco mame hlavne videa na you tube a pocity chci taky chip tak at mi pomuzete rozhodnout se tak at vam preje pocasi. ;)

Vloženo

Nebojte se, co se tyce pocasi tak cela akce se potvrdi nebo se to zrusi v patek dle predpovedi. Min tyden celej hlasili v nedeli dest az v patek rikali jasno .. a jak bylo ? Vite sami.

Jinak pokud je sraz v 9:30 tak v klidu prijedte na 10tou protoze stejne se driv nesejdem. Jinak sraz nebude primo na letisti, ale pred Mimoni obec Plouznice. ODKAZ NA MAPU :

http://www.mapy.cz/#x=133834496@y=13786624...88709_147228545

Loc: 50°37'50.895"N, 14°45'0.47"E

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...