Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hm,to je furt krásné. Já mám po cestě nejlacinější natural za 30,90 v Lipůvce naproti JETce. Jinak je v rozmezí 31,40-33,40. Plyn mám stále v rozmezí 15,50-15,90Kč.

Ohledně cen doporučuji používat databázi

http://lpg.cernosice.cz

a pokud možno i aktivně, tedy psát tam aktuální ceny ve Vašem okolí nebo kudy jezdíte.

Tak jsem ti tam doplnil cenu u Shelky v Olomouci - 15,60 a píšou body na Smart kartu ;);)

Mám prosbu,rád bych jel v létě do západních tater ,tak bych rád věděl kde dobře a levně natankovat.Budu rád za typy a případně ceny.Oblast Liptovského Mikuláše,Orava .

Dík.

Moc děkuju.Dobrá pomoc. Nevíš ještě jak to je u Bytče,je tam dálnice v provozu a je spoplatněna.Nebo jak to je .Někdo mi říkal,že tam nová silnice je,ale jak to je přesně nevím.

Ještě jednou děkuji.

hadam by si neplatil dialnicu z bytce do ziliny ked ides potom na oravu to mas nejakych 18 km a aj tak stojis pred zilinou pol hodiny co sa konci dialnica . len to ty pekne suchni po starej ceste a potom v Kralovanoch na Dolny Kubin a si na orave a z Oravy cez Huty a si v Zapadnych tatrach a v Mikulasi.

Skoda ti je platit dialnicu ked ju aj tak nepouzijes A 150 KORUN

to si daj radsej 5 -_- .

stastnu cestu

Jen pro úplnost doplňuji cenu LPG v Mirošovicích - sjezd z D1 na Benešov, Tábor, ČB - minulý týden 13,9 Kč - dlouhodobě jedna z nejlevnějších, maximální spokojenost :-)

Ahoj kluci, tak jsem včera čuměl jako puk, v Brně na Benzině na Hněvkovského lpg za 17,40,-Kč :wacko: To se něco stalo s cenama? Já pořád čekám nějaký citelný "letní" pokles a ono tohle... Doufám, že to nebude "nakažlivé" a neprojeví se to brzy i na ostatních pumpách... ;)

Ahoj,myslím,že to je nakažlivé ONO u Vysokého Mýta a vlastně celé ONO PLG 14,50kč.Jo,jo.Bude to stále ta polovina za benzin.Obchod je obchod:)

Ahoj kluci, tak jsem včera čuměl jako puk, v Brně na Benzině na Hněvkovského lpg za 17,40,-Kč :wacko: To se něco stalo s cenama? Já pořád čekám nějaký citelný "letní" pokles a ono tohle... Doufám, že to nebude "nakažlivé" a neprojeví se to brzy i na ostatních pumpách... ;)

jéééééé nazdáááááár Honzoooooooo, ty žiješ? Jsem tě chlape neviděl .... ;)

no na Hviezdoslavově v Brně, také Benzina to samé 17,40 :feve: . Dále pak AGW u Rohlenky 15,50, a Kunovice u U.Hradiště bylo v pátek 15,30 :palec2:

Ahoooj Malta :palec2: No nevím, jestli pro samé starosti žiju ale občas se sem na Vás kluci odskočím alespoň mrknout, když už ne aktivně přispívat :) Ale ceny lpg samozřejmě bez povšimnutí nemíjím :D

Upraveno od Wassermann

• 3 týdny později...

Chlapi, je 2.7. a ceny LPG nejak, aspoň tu v BA, neklesajú. Čo vy na to. kol100

no to je to co jsem psal v lampárně, že určo nebudou chtít slevnit okamžitě, ale nejdříve po vyprodání zásob :aggressive:

Chlapík na Slovnaftke mi povedal, že pôjdu s cenou dole až keď zlacnie aj OMV.

a OMV čeká na Slovnaft ne? No aby jsme se ted vůbec dočkali ;)

slovnaft sa drzi jak pijavica na 21,9-22,50 ale na orave uz to zacina klesat kolega hlasil tankovanie v martine za 16,90 a postupne sa pridavaju aj ostatni ja som dnes daval za 18,40 ale flagaplyn. lebo slovnaft nereaguje tak rychlo ako pri zdrazovani. myslim ze je to otazka tyzdna kedy pojdu vsetci na nizsie ceny. a potom si to uzijeme.

to je normalne radost prist na pumpu a kukat na tie pohlady od benzinakov ako zavidia :palec2:

to jediné mě upokojuje, že jedu až za 16 dní a to už doufám padne cena i u Slovnaftu a OMV, které mám při cestě ;)

Upraveno od Malta

Včera jsem se byl podívat v Prague a cena LPG na D1 - od 17,60(Shell,OMV,Agip) po 15,50 u Vyškova. V porovnáním s naftou (cca 36,- a benzínem 34,-) je to pořád zhruba půlka :palec2::palec2::palec2:

jo jasně, furt je to pohoda :palec2: , jen jsem si říkal že jak pojedeš tak budeš moci v Blavě doplnit za levněji, ale jestli to tak půjde dál, tak než se ti dva naproti sobě OMV a Slovnaft na té D2 na kraji Blavy domluví, tak budeš mít aji po dovolené myslím ;)

To je celkem jedno. Hlavně že už budu na cestě. :palec2:

hned bych jel s tebou .... kura jak já to ještě těch 14dní a něco vydržím :feve:

Třeba prací? :p:p Musíš víc pracovat,ať nemáš čas myslet na nic jiného :p:p:p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.