Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

v Srbech to tak mají u všech, u OMV v Subotici, anebo i v Blue Petrol v Pirotu

tak ja dodam cenu z talianska 0,68 euro a oznacenie GPL . a kedze to pisu opacne je treba k stojanu nacuuuvat :p

• 1 měsíc později...

dnes som objavil plyn u nas v Trencine kde tankuju za 15,90 a plyn znacky FLAGA. ake mate s nim skusenosti.

ja som jazdil asi 5-6 mesiacov len na slovnaft a dnes sa mi zdalo to auto akesi zivsie. co vy na to majstri kde tankujete vy aku znacku plynu: probugas, flaga, slovnaft ??? alebo nieco ine ?

Co vím, tak flaga nic moc. Já beru u nás TOMEGAS a je super. Někdo tady psal že se dělá z jiné nafty než ruské a je to prý lepší . tak nevím. ;)

• 2 týdny později...

Tak dneska JET u Vyškova na dálnici nádherná cena 14,50 Kč za 1 litr LPG :palec2::palec2::palec2:

Ahoj LPG v Martine 16,30 Sk, spokojnosť, ináč ceny sledujem na natankuj.sk a človek má prehlad.

V suvislosti so znacnym poklesom ceny ropy (vzhladom na USD) , aky je vas nazor na pokles ceny LPG ako ropneho derivatu ? Da sa ocakavat nejaky pohyb vzhladom na prichod zimy a zmeny pomeru propanu a butanu? Kedy zhruba dochadza k prechodu na zimnu zmes ?

Sledujem ceny LPG na www.natankuj.sk a pohyb cien je minimalny resp. ziaden (obdobie jul -> oktober)

Já si myslím že ceny +- zůstanou stejné ;)

• Autor
V suvislosti so znacnym poklesom ceny ropy (vzhladom na USD) , aky je vas nazor na pokles ceny LPG ako ropneho derivatu ? Da sa ocakavat nejaky pohyb vzhladom na prichod zimy a zmeny pomeru propanu a butanu? Kedy zhruba dochadza k prechodu na zimnu zmes ?

Sledujem ceny LPG na www.natankuj.sk a pohyb cien je minimalny resp. ziaden (obdobie jul -> oktober)

skorej ako natankuj.eská treba vidiet pozadie. ale nie manzelkino, alebo susedky. :D

Slovn@ft diktuje ceny na trhu a je to je kurv@ lakoma....

ked ceny ropy typu Brent , od ktorych sa odvija kotovanie na burze klesnu,

neznamena to ze firma S. sa ponahla znizit ceny, pretoze kontrahuje cez nejaku

nenapadnu firmicku na Malte, alebo v inej danovej a colnej pérdely.

ked nakupovali na 3.Q nikto o svetovej finanacnej krize netusil.

ukoncim teda tento premudrely elaborat tym, ze ak budu znizovat ceny,

tak nie pre tvoje pocity pri plateni LPG, alebo pre moje kraasne oci,

ale s krvacajucim srdcom...a pojde to pomaly, ako hovori moj otec :

"pomaly, ako hladnemu sranie.."

mimochodom tato pozdravujem... -_-

:-) Heh, to ze to ide pomaly vidime na cenach benzinov a nafty u nas... (skoda komentovat)

Pokial ide o konkurenciu, tak zrejme nejaka existuje vid. postupne "zlacnovanie" LPG po zruseni spotrebnej dane..

Ja viem o minimalne troch-styroch dodavateloch LPG na Slovensku : Slovn@ft, Probug@s (Jurki), Fl@via (Polsko), Fl@ga ??, niekto tu spominal aj nemecky plyn, ze sa vozi k nam.

priklad: vyjazd Michalovce smer Kosice Jet-14.60 SK Slovn@ft-15.90, pumpy vzdialene 30metrov..

Zrejme by pomohlo aj keby okolite staty zrusili dan z paliv (aspon tie v EU).

Inak minule som bol na Ukrajine a tam benzin vysiel na 28Sk a plyn 22SK !! Uff

Já být Váma tak se zas až tak moc nedaruju, z vyšších míst se doneslo, že v Evropské unii nesmí být nulová spotřební daň, takže to vypadá, že se na Slovensku bude zase cena plynu zvyšovat...

Tak ked nesmie byt nulova, tak mudra vlada da 0,0000003 % :palec2: a jede se dal ..

Dnes v 10,00 hod na JET u Vyškova 16,40 :feve: a zpátky večer už jen 15,90. Tak nevím, jak to tam dělaj.

Vkládáte někdo ceny lpg na tento web?Ceny LPG

Jo, já někdy. Třeba dnes u dvou čerpaček :palec2:

• Autor

nie, my vkladame ceny sem : natankuj.sme.sk ;)

Jo ja celkem pravidelne, hlavne ceny v okoli kde pres tyden jezdim do prace.

ja som este nikdy nemal spomenute stranky otvorene takze nevkladam ani nekontrolujem.

ale aktualne trencin 15,90 a

kremnica 16,90 ostatne je viac.

To: amigo

Tankuješ pri Shellke Flagu? Aká je tam kvalita, niekde som čítal, že Flaga robí problémy.

to - inskeu flagu len v nedelu poobede doplnam co som minul cez vikend inak tamkujem slovnaft .

ale kvalita flagy uplne v pohode dokonca mozno u auta lepsi vykon a mensia spotreba. ale to su poznatky kolegu ktory na nu jazdi pravidelne kazdy den a ja len v pondelok. mam to od ruky som sihotar.

takze skus a porovnaj a daj vediet. najhorsie skusenosti v TN mam pri bile u sukromnika a avanti.

Musím ešte 2 týždne počkať, kým mi namontujú LPG. Napíšem potom, ako ide motor na rôzne LPG.

• 4 týdny později...

co sa deje s tymto svetom dnes normalne plyn v trencine slovnaft 16,70 a vedla Jet 15,70 !!! lol

CO JA BUDEM ROBIT S TOLKYMI PENIAZMI KUA :help:

Tak u nás je benzín 27,- kč a plyn pořád 15,- kč. Benzín klesl o cca 5,- kč a plyn o 0,20-0,30,-. serou na nás. :aggressive:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.