Srpen 8, 200817 r tak ja dodam cenu z talianska 0,68 euro a oznacenie GPL . a kedze to pisu opacne je treba k stojanu nacuuuvat
Září 28, 200816 r dnes som objavil plyn u nas v Trencine kde tankuju za 15,90 a plyn znacky FLAGA. ake mate s nim skusenosti. ja som jazdil asi 5-6 mesiacov len na slovnaft a dnes sa mi zdalo to auto akesi zivsie. co vy na to majstri kde tankujete vy aku znacku plynu: probugas, flaga, slovnaft ??? alebo nieco ine ?
Září 28, 200816 r Co vím, tak flaga nic moc. Já beru u nás TOMEGAS a je super. Někdo tady psal že se dělá z jiné nafty než ruské a je to prý lepší . tak nevím.
Říjen 11, 200816 r Ahoj LPG v Martine 16,30 Sk, spokojnosť, ináč ceny sledujem na natankuj.sk a človek má prehlad.
Říjen 11, 200816 r V suvislosti so znacnym poklesom ceny ropy (vzhladom na USD) , aky je vas nazor na pokles ceny LPG ako ropneho derivatu ? Da sa ocakavat nejaky pohyb vzhladom na prichod zimy a zmeny pomeru propanu a butanu? Kedy zhruba dochadza k prechodu na zimnu zmes ? Sledujem ceny LPG na www.natankuj.sk a pohyb cien je minimalny resp. ziaden (obdobie jul -> oktober)
Říjen 11, 200816 r Autor V suvislosti so znacnym poklesom ceny ropy (vzhladom na USD) , aky je vas nazor na pokles ceny LPG ako ropneho derivatu ? Da sa ocakavat nejaky pohyb vzhladom na prichod zimy a zmeny pomeru propanu a butanu? Kedy zhruba dochadza k prechodu na zimnu zmes ? Sledujem ceny LPG na www.natankuj.sk a pohyb cien je minimalny resp. ziaden (obdobie jul -> oktober) skorej ako natankuj.eská treba vidiet pozadie. ale nie manzelkino, alebo susedky. Slovn@ft diktuje ceny na trhu a je to je kurv@ lakoma.... ked ceny ropy typu Brent , od ktorych sa odvija kotovanie na burze klesnu, neznamena to ze firma S. sa ponahla znizit ceny, pretoze kontrahuje cez nejaku nenapadnu firmicku na Malte, alebo v inej danovej a colnej pérdely. ked nakupovali na 3.Q nikto o svetovej finanacnej krize netusil. ukoncim teda tento premudrely elaborat tym, ze ak budu znizovat ceny, tak nie pre tvoje pocity pri plateni LPG, alebo pre moje kraasne oci, ale s krvacajucim srdcom...a pojde to pomaly, ako hovori moj otec : "pomaly, ako hladnemu sranie.." mimochodom tato pozdravujem...
Říjen 11, 200816 r :-) Heh, to ze to ide pomaly vidime na cenach benzinov a nafty u nas... (skoda komentovat) Pokial ide o konkurenciu, tak zrejme nejaka existuje vid. postupne "zlacnovanie" LPG po zruseni spotrebnej dane.. Ja viem o minimalne troch-styroch dodavateloch LPG na Slovensku : Slovn@ft, Probug@s (Jurki), Fl@via (Polsko), Fl@ga ??, niekto tu spominal aj nemecky plyn, ze sa vozi k nam. priklad: vyjazd Michalovce smer Kosice Jet-14.60 SK Slovn@ft-15.90, pumpy vzdialene 30metrov.. Zrejme by pomohlo aj keby okolite staty zrusili dan z paliv (aspon tie v EU). Inak minule som bol na Ukrajine a tam benzin vysiel na 28Sk a plyn 22SK !! Uff
Říjen 12, 200816 r Já být Váma tak se zas až tak moc nedaruju, z vyšších míst se doneslo, že v Evropské unii nesmí být nulová spotřební daň, takže to vypadá, že se na Slovensku bude zase cena plynu zvyšovat...
Říjen 12, 200816 r Dnes v 10,00 hod na JET u Vyškova 16,40 a zpátky večer už jen 15,90. Tak nevím, jak to tam dělaj.
Říjen 15, 200816 r Autor Vkládáte někdo ceny lpg na tento web?Ceny LPG nie, my vkladame ceny sem : natankuj.sme.sk
Říjen 15, 200816 r Vkládáte někdo ceny lpg na tento web?Ceny LPG Jo ja celkem pravidelne, hlavne ceny v okoli kde pres tyden jezdim do prace.
Říjen 15, 200816 r ja som este nikdy nemal spomenute stranky otvorene takze nevkladam ani nekontrolujem. ale aktualne trencin 15,90 a kremnica 16,90 ostatne je viac.
Říjen 16, 200816 r To: amigo Tankuješ pri Shellke Flagu? Aká je tam kvalita, niekde som čítal, že Flaga robí problémy.
Říjen 16, 200816 r to - inskeu flagu len v nedelu poobede doplnam co som minul cez vikend inak tamkujem slovnaft . ale kvalita flagy uplne v pohode dokonca mozno u auta lepsi vykon a mensia spotreba. ale to su poznatky kolegu ktory na nu jazdi pravidelne kazdy den a ja len v pondelok. mam to od ruky som sihotar. takze skus a porovnaj a daj vediet. najhorsie skusenosti v TN mam pri bile u sukromnika a avanti.
Říjen 16, 200816 r Musím ešte 2 týždne počkať, kým mi namontujú LPG. Napíšem potom, ako ide motor na rôzne LPG.
Listopad 10, 200816 r co sa deje s tymto svetom dnes normalne plyn v trencine slovnaft 16,70 a vedla Jet 15,70 !!! CO JA BUDEM ROBIT S TOLKYMI PENIAZMI KUA
Listopad 10, 200816 r Tak u nás je benzín 27,- kč a plyn pořád 15,- kč. Benzín klesl o cca 5,- kč a plyn o 0,20-0,30,-. serou na nás.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.