Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

aj po novom roku trencin na troch pumpach 11,90 teda 0.395 € kol5

Se Vám to teď, bratia, jezdí, za pár halířů... :p

• Autor

Wassermann : manzelka zrusila v rodinnom rozpocte kolonku "Na benzin", pardon "Palivo". lol

Má recht, při těch drobných to vlastně ani nestojí za to....

...takže palivo teď vlastně táhneš ze svýho... a rodinný rozpočet uštří :D Chytrú máš ženu, musím jej :clap:

• Autor

spravne, ide to "ze svýho".

konkretne z polozky Vitaminy & doplnky stravy".

v preklade Pivo. :-(

ale aspon nepriberam.

lol

Nevíte prosím někdo či je v Rakousku na dálnici nějaká benzinka s plynem? Chystám se do francie na lyže což je 1200km po dálnici a při spotřebě 10l/100 mi nějak asi nezbyde než jet v rakousku kus na benzin:( v Itálii by snad Gpl nemělo být problém teda doufám:)

Kurna to sem nevěděl. V každém případě díky za radu našel sem jednu ale tam je lpg dražšší než u nás benzin tak asi přece jen upřednostním ten:)

no zkoušel jsem to dohledat, ale zatím jsem nic nenašel, že by to (zákaz LPG) platilo i pro rak.tunely, raději si to zkus ještě někde ověřit popř.mi řekni kterým tunelem chceš projíždět

WLK111. Napiš kudy chceš jet po dálnici v Rakousku.Předpokládám,že po A 1 směrem na Insbruck.Jestli to je tak,tak před Insbruckem je možno natankovat lpg přímo na dálnici.je tam poměrně draho.Cena kolem 0.8 E.Jestli jedeš ale po A 1 ze Salzbuku na Insbruck, tak doporučuji natankovat v německu,přes které projíždíš a tam je aktualni cena kolem 0.6 E.

No já přes německo nejedu. Mám to 16km na slovenskou dálnici. Takže pojedu po ní až za Vídeň. Po tom po A2 až na hranici s italii což je myslím Tarvisio. Pak 650km přes Itálii(když mi loni ukázala navigace že další změna směru je za 640km tak mi skoro vypadli oči z důlků:)) průjezd tunelem pod mont cenis (myslím že tak se jmenuje, loni nás navigace hnala na sedlo na kterém sme potom z francouzské strany lyžovali bo cesta je průjezdná jen 8 měsíců zbytek je to sjezdovka) no a po 25km jsem v cíli takže jedu 1300km furt rovně po dálnici což je sice o cca 100km delší, ale zas o hodně rychlejší než přes německo.

To Malta: No s tím lpg zákazem to v tom Rakousku nebude asi tak žhavé, byl sem přes vánoce 2x ve Vídni a měl sem strach co parkování bo vždycky parkuju na podzemním a u nás bývá zákaz, parkoval sem ve 2 různých a zákaz tam nebyl:)

S tím zákazem by mě to taky zajímalo :help: Pokud by to byla skutečnost, tak by to musela být nějaká rakouská specialita, protože ani u nás neexistuje žádný zákaz vjezdu do tunelu s lpg pohonem a když jsem před cca 5lety projížděl s autem na lpg trasu Vídeň-Graz-Klagenfurt, kde na úseku mezi Grazem a Klagenfurtem je tunelů jak dobrých, tak žádné zákazové značky nikde nebyly a o lpg ani zmínka, tak nevím, ale přikláněl bych se k variantě, že se i v rakousku do tunelů s lpg může bez omezení :feve:

BTW: ani v obecných předpisech pro jednotlivé evropské země, do kterých jsem se díval, nic takového není ;)

Jediná lpg-zvláštnost, kterou jsem tam našel, je ve Španělsku, kde lpg mohou tankovat jen vozidla taxislužby, ale soukromé osobě a komerčním firmám se nesmí prodat ani hlt lpg :rolleyes: A to dokonce ani turistům, kteří mají lpg legálně schváleno ve své domovské zemi a Španělskem jen projíždějí :wacko: To mi fakt hlava nebere :wallbash:

Ale Rakousko by mělo být ohledně lpg v pohodě. Tedy až na poměrně řídkou síť čerpaček... ;)

Upraveno od Wassermann

Jediná lpg-zvláštnost, kterou jsem tam našel, je ve Španělsku, kde lpg mohou tankovat jen vozidla taxislužby, ale soukromé osobě a komerčním firmám se nesmí prodat ani hlt lpg :rolleyes: A to dokonce ani turistům, kteří mají lpg legálně schváleno ve své domovské zemi a Španělskem jen projíždějí :wacko: To mi fakt hlava nebere :wallbash:

to samé platí i pro Řecko, to je taky jeden z důvodů proč jsem nejel autem do Řecka ale podvakrát do Bulharska ikdyž na vzdálenost je to nastejno ;) .

A k těm zákazům, asi máte pravdu, nakonec jediného zákazu jsem se dočetl pouze pro evropský tunel pod La Manchem, kde nesmí auta s LPG a myslím dokonce ani obytné přívěsy které mají vařič na PB a tudíž láhev.

vlku vyser se na ne na vsechny skopcaky rakusaky italy frantiky pod na slovac tu maju dobre palene aj lyzuvat sa tu mozes.

som si isty ze tu neni nic zakazane :palec2:

Tak dnes jsem tankoval na své oblíbené pumpě plyn zn. TOMEGAS za 13,10 kč. kol5:rock::clap::clap:

hezkyyyy montiku.

ja som si vsimol ze aj slovnaft sa rozhybal handlova a kremnica 14,70 a v trencine sa chysta konkurencny boj plynarov. sukromnik meciar 1,sps ohlasila znizenie na 9,90 som zvedavy ci dodrzi slovo. nech sa jebu medzi sebu nam to len vyhovuje :p

• Autor

ukazka z Rukovete pokrocileho uzivatela internetu :

Lekcia XI : Vyhybame sa expresivnemu vyjadrovaniu :

...pokrocily uzivatel nenapise :"nech sa jebu medzi sebu nam to len vyhovuje ",

ked moze pouzit kulatnejsiu frazu : "konkurecny boj firiem veduci k znizovaniu cien radi uvitame !"

chlapi, preboha uz sa to raz konecne naucte, lebo ma z vas raz naozaj jebne !

9,90? to budu jezdit rano do trenčína na rohlíky za ty peníze možu kupit aj kaviar a šampanske k tomu:)

ja to jebem : konkurencne firmy aj napriek slubovanemu suboju asi uzavreli vzajomnu dohodu o neznizovani cien pohonnych latok hlavne plynu a napriek avizovanemu znizeniu na 9,90 aj nadalej zostava cena na hranici sialenych 0,395 eura za liter :p

do puše colins dufam ze cil som to napisal dobre lol

no konečně, včera poté co jsem vzal ráno v Lipůvce plnou za 14,50, tak večer už KONEČNĚ nahodili cenu 13,50 :palec2:

To víš, čekali na Tebe, až pojedeš kolem a natankuješ a hned potom slevnili... ;)lol

Je super, že už to konečně leze dolů :)

AGW v Brně aktuálně 13,90, ale každý, kdo je jejich zákazník má slevu na 13,60, tak si taky nestěžuji ;)

Upraveno od Wassermann

jojo AGW co má ještě čerpačku u Rohlenky tak má taky 13,90

U Rohlenky už jsem se několikrát spálil, tak už tam netankuji :feve: Párkrát se mi stalo, že jsem taky spoléhal na to, že mají stejnou cenu jako ve městě, ale čas od času ji prostě skokově zvednou a asi se tak snaží nahnat zisky a těží ze své polohy blízko dálnice. Tak už u mě mají utrum... ;)

TERAZ ZO SPRAV :

dopravny podnik v blave pre nedostatok plynu odstavil prevadzku autobusov na CNG.

kurva ja si asi budem musiet nakupit plyn aj do bandasiek lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.