Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Jsem myslel že to máš dál. ;) Mě se to nevyplatí, u nás mají za 12,00

to víš my jsme ten výběžek Pardubického kraje a vlastně nepatříme nikam a kousek to máme všude ;) , jen né do Pardubic <_<

Právě jsem byl natankovat a cenovka byla 11,50 za litr LPG. Poprvé v životě tankuju pod 12,- kč :p:p:p

kuna u nás už držíja měsíc a půl 11,90 a pořád ne a ne dolu

si stěžujte, cestou do práce v Lipůvce drží už půl roku 13,50 a nehnou se

jinak vedle v dědině malinko slevnili na 12,50 a o víkendu mají o padoš méně, ale zase neberou kartu

Tak ja po cestě taky nepotkávám žádnou krom jedné pod 13 a to jich míjím asi 6. Zřejmně si pumpaři řekli, že to už nám musí stačit:(

tak to je pak škoda že TANK ONO neexpandovalo také k nám na Moravu

přesně tak :help:

Taky myslím,že je to škoda.Já sice de fakto,každý den jezdím přes Vysoké Mýto,tak si ty 4km zajedu,ale ostatním bych tu parádu také přál.:).Nejde jen o LPG,ale ten rozdíl v benzínu od ostatních pump je také docela propastný.2,50 až 3kč.

Taky už sem uvažoval že podniknu nějaký výlet jako Malta jen pro ten pocit:) Mít takovou někde tady tak měsíčně ušetřím cca 1000:(

Tak u nas v Trenčíne teraz tankujeme, resp. uz asi 3 mesiace za 0,39€ co je celkom slusne a dufam ze to vydrzi este dost dlho. Je to radost sa vozit, ked pozriem na enu benzinu

kluci....potřebuju radu..jedeme s klukama semka..http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=67894

nevíte jaké je to s LPG v Polsku a ukrajině??nemůžu na internetu nic najít...

v Polsku je to v klidu, tam je LPG pomalu v každé dědině, ale ta UA nevím :feve:

na tebe jsem zrovna myslel když jsem to sem psal ty pane cestovateli...:-)jojo polsko jsem si taky tak myslel...nějaká mapa by nebyla???tak těch pár litříků benzínu mě po UK nezabije:-))

Hm,

Upraveno od Jaroě

V Polsku je čerpaček plno a cena se pohybuje v přepočtu asi 10 kč za litr a na Ukrajině nevím jak s Lpg,ale plná nádrž benzínu tam vyjde na 20 euro,tak podle mně není co řešit.

m,
Co to znamená?

jojo vím že je tam benál za pár káče lol no není co řešit...jsem zvědavej...dám věděti co a jak a za jaký prašule...

Pokud máš navi, tak na www.poi.cz lze stáhnout do navigace body zájmu a je tam i sekce EU LPG, CZ LPG,IT LPG a další.

Tak sem měl minulý týden debatu z čerpadlářem jak je v čechách levno a to že má 11,90 a je nejlevnější je pěkné, ale že sů aj levnější. No a dneska ráno hlásí 11,30:))))

v pátek jsme byli ve Svitavech něco vyřizovat, tak jsem to protáhl do Mýta k ONO, plná za 380,-. V sobotu jsme vyrazili do Práglu na výlet a jeli jsme jak jinak než vrchem na Mýto a Hr.Králové a po new D11 do Práglu. Když jsem projížděl ráno okolo ONO měl jsem už na nádrž namotáno 130km, nicméně jsem si říkal vezmu až nazpět. Bral jsem až večer zpátky, plná za 402,-Kč nějakých 40,63l :palec2: , no prostě bomba za těch 9,90 lol . Takže výlet pro celou rodinu do práglu za nějakých 440,- Kč nemá chybu. Busem bych za tu cenu jel akorát já sám ... o vlaku nemluvě ... LPG forever lol:p:p:p

Teď už jen aby těch 9,90 bylo všude. U nás pořád 11,50 ;)

Čau lidi ! nevím jestli jsem dobře , ale sháním nějaký seznam nebo mapku čerpacích stanic LPG . Jezdím po republice a občas nemůžu na čerpačku natrefit . Nevíte jestli něco takového existuje ? diký za info ....

šikovná je navigace s body zájmu lpg, tedy pokuď cestuješ po vlasti častěji

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.