Srpen 30, 200916 r V Chomutově dále zuří válka o zákazníka mezi LukOil,Shell,Agip.Tentokrát nevydržel LukOil a asi od pátku mají lpg za nádherných 9,90
Srpen 30, 200916 r U nás se pořád drží na 11,00 a za každých 20 litrů dostávám razítko a až jich budu mít 20 tak dostanu 10 l LPG zdarma. No nekup to
Září 1, 200916 r Autor dve som nasiel aj v blave, co idu pod 40 halierov : http://natankuj.sme.sk/?go=vyhladavanie&am...=2&znacka=0
Září 1, 200916 r Autor aha, ty si to myslel tak, ze na tranzitujucich cudzincov nikto nemysli. tak to mas pravdu !! na druhej strane, tankoval som na Slov-Nafte a prisiel poliak zacal si tankovat LPG sam. vybehla za nim obsluha a upozornovala ho, ze sam tankovat nemoze. poliak stale vykrikoval, tak obsluha zablokovala stojan. ja som akurat platil sluzobnu naftu (hanba, velika potupa !), ked prisiel poliak s hrubym krkom, retiazkou na krku hrubou jak z bicykla, hlava vyholena a vykrikoval nieco, ako ze doma by do poriesil s 9mm a ze bla bla.... tak som ufujazdil a neviem mile deti, ako tato mala rozpravka skoncila. ale vecer pride ujo rozpravkar Maltar a povie vam, ako sa tankuje na Balkane. dobruu noc deti... Upraveno Září 1, 200916 r od colins
Září 1, 200916 r ja ti dam ujo Maltar no všade na Balkáně přijedeš k čerpačce a ať už tankuješ benál nebo plyn, vrazíš ruce do kapes a čekáš dokud nepřijde obsluha a nenatankuje ti. Říká se tomu umělá zaměstnanost
Září 1, 200916 r Ale hlavně stojany s LPG mají mezi normálními stojany a né někde 1,5 km daleko . A navíc se obsluha usmívá a není nasraná, že musela vylézt z pumpy a jít takovou štreku natankovat LPG nějakému debilovi, který nemá na normální palivo
Září 2, 200916 r No zrovna v Blavě u Slovnaftu u zlatých písků myslím ve směru na víden mi už 2x odmítli natankovat. Že si tam každý tankuje sám, tak si taky tankuju sám:) což má výhodu hlavně v noci, že člověk nemusí čekat. Uplně stejně čepuju na shellce hned za brnem směrem na prahu, kde taky odmítají vylézt a to i přes den:( Jj a ty stojany to je u nás opravdu extrém v Německu sou společné, v Itálii, Francii, Belgii a Holandsku taky snad se taky dočkáme normálního komfortu Upraveno Září 2, 200916 r od WLK111
Září 2, 200916 r Co je to normální komfort? U nás nejsou čerpací stanice vybaveny pistolemi s odvodem tlaku při odfuku, navíc předpisy to ani neumožňují, takže podle předpisů ti musí obsluha bezpodmínečně vozidlo natankovat, je to jen lenost obsluh na českých čerpačkách, a to, že tě Shell za nějakých 150 kč proškolí a ty si můžeš tankovat sám je jen úsměvné, viděl jsi někdy ruce, které byly např. popáleny plynem jen z důvodu, že na přípojce nebyla krytka a v té drážce ležel malinký kamínek, který zabránil rovnému připojení pistole? moje žena obsluhuje na čerpačce 15 let, používá při tankování předpisové rukavice a nepřál bych ti vidět, jak si popálila ruku, když při zmáčknutí pistole při nasazování prasklo pero uvnitř pistole... a teď mi vysvětli, kdo za to bude odpovědný, když se někomu něco takového stane? Počítej s tím, že ti pojišťovna nedá ani kačku, protože předpis jasně mluví, že obsluhovat zařízení může jen osoba proškolená a na základě ŽL na plnění nádob plyny... IBP už se na to zaměřuje, budou za to velice tvrdé postihy a odebírání ŽL....
Září 3, 200916 r Plně souhlasím, taky sem si pořídil rukavice, i když hlavně kvůli tomu, že sem přes léto byl v holandsku a okolí a protože to s pistolí moc neumím měl sem strach abych se nespálil. V německu mají systém co u nás a bez obsluhy takže nic moc, ale holandský systém mi přijde o hodně lepší a tam se nedivím, že si každý bere sám protože mi přijde ,že tam se nic zlého stát nemůže. Jinak komfortem sem spíš myslel to že třeba v zimě nestojím u stojanu bokem všech ostatních a padá mi sníh za krk zatím co oni čepují benzín pěkně pod střechou, případně to nemám ke kase 200m z ůplného konce benzinky a podobně
Září 4, 200916 r tankoval som sam len 2krat raz som sa to u nas ucil a zaplynil som pol pumpy a raz v noci v madarsku cestou z chorvatska kde pracovala brigadnicka a bala sa toho viac ako ja. inak mi vzdy tankuje obsluha ale je pravda ze nechodim do bratislavy . tam aj tak nic dobre nieje - skoda je tam chodit
Září 4, 200916 r Já jsem už taky parkrát tankoval v Bratislavě u Slovnaftu a mohu potvrdit,že obsluha naprosto neochotná .Bylo mi řečeno,že si mám natankovat sám.Chlap to zvládne,ale nevím jak by to dopadlo se ženou.Asi by odjela bez natankování.
Září 11, 200915 r Tak Chomutov má možná problémy s neplatičema,ale určitě tu všichni jezdí autem LPG 9,80 už i na Shellu,tak jsem jim tam dneska nechal 336smart bodů,cena ještě o 2 kačky dolů,prostě natankováno do plna 42,6 litru za 334Kč no neberteto Asi bude brzo zima,že se chtějí rychle zbavit letního plynu
Září 11, 200915 r Tak to se ti jezdí za 9,80. V Ostravě pod 11.40Kč plyn nejde, a neslevní a neslevní parchanti
Září 11, 200915 r Chlapi já bych si raději moc nestěžoval, aby náhodou ta cena nešla směrem nahoru než dolu
Říjen 22, 200915 r čauky...kucí prosím vás jak je to s plynem na D2 směrem od Brna kolem Břeclavi na Slovensko...Lanžhot....než vjedu na Slovensko abych nabral plnou.-)díkas...
Říjen 28, 200915 r jezdím tama, když jedu na dovču, ale nikdy jsem to nesledoval, zda tam někde něco je, páč jsem vždy bral až v Blavě
Říjen 29, 200915 r Frýdek Místek aktualni cena LPG mezi 11 30 až 13 kč....tak uvidime jak se to bude pře zimou vyvijet
Listopad 2, 200915 r Tak jsem zjistil že přímo na dálni D2 z Brna na Bratislavu není LPG...pak bylo až na slovensku,jen jsem postřehnul značku na dálnici LPG..nevím ani cenu. Tankoval jsem na čerpačce Lukoil v Maďarském Gyoru 1litr za 1600 forintů....což je cca 16kč:-)obsluha strašná...musel jsem dojít dovnitř k obsluze která cca po desíti minutách vylezla mě natankovat...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.