Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tak asi začíná topná sezona:( u nás zdražili o 1kč :aggressive: na 12,30:(

V Chomutově dále zuří válka o zákazníka mezi LukOil,Shell,Agip.Tentokrát nevydržel LukOil a asi od pátku mají lpg za nádherných 9,90 kol5

U nás se pořád drží na 11,00 a za každých 20 litrů dostávám razítko a až jich budu mít 20 tak dostanu 10 l LPG zdarma. kol5 No nekup to :p:p:p

• Autor

u nas sa drzi na 39 miestnych halierov !! :p

no možná v Trnavě, ale v Blave už to tak slavné není <_<

no ale hladaj to tam kvoli 2 korunam ... to viac prejazdim nez to najdem ;)

• Autor

aha, ty si to myslel tak, ze na tranzitujucich cudzincov nikto nemysli.

tak to mas pravdu !!

na druhej strane, tankoval som na Slov-Nafte a prisiel poliak zacal si tankovat LPG sam.

vybehla za nim obsluha a upozornovala ho, ze sam tankovat nemoze.

poliak stale vykrikoval, tak obsluha zablokovala stojan.

ja som akurat platil sluzobnu naftu (hanba, velika potupa !),

ked prisiel poliak s hrubym krkom, retiazkou na krku hrubou jak z bicykla,

hlava vyholena a vykrikoval nieco, ako ze doma by do poriesil s 9mm a ze bla bla....

tak som ufujazdil a neviem mile deti, ako tato mala rozpravka skoncila.

ale vecer pride ujo rozpravkar Maltar a povie vam, ako sa tankuje na Balkane.

dobruu noc deti...

:p

Upraveno od colins

ja ti dam ujo Maltar :smich:

no všade na Balkáně přijedeš k čerpačce a ať už tankuješ benál nebo plyn, vrazíš ruce do kapes a čekáš dokud nepřijde obsluha a nenatankuje ti. Říká se tomu umělá zaměstnanost ;)

Ale hlavně stojany s LPG mají mezi normálními stojany a né někde 1,5 km daleko :smich::smich: . A navíc se obsluha usmívá a není nasraná, že musela vylézt z pumpy a jít takovou štreku natankovat LPG nějakému debilovi, který nemá na normální palivo :p:p

No zrovna v Blavě u Slovnaftu u zlatých písků myslím ve směru na víden mi už 2x odmítli natankovat. Že si tam každý tankuje sám, tak si taky tankuju sám:) což má výhodu hlavně v noci, že člověk nemusí čekat. Uplně stejně čepuju na shellce hned za brnem směrem na prahu, kde taky odmítají vylézt a to i přes den:(

Jj a ty stojany to je u nás opravdu extrém v Německu sou společné, v Itálii, Francii, Belgii a Holandsku taky snad se taky dočkáme normálního komfortu :unsure:

Upraveno od WLK111

Co je to normální komfort? U nás nejsou čerpací stanice vybaveny pistolemi s odvodem tlaku při odfuku, navíc předpisy to ani neumožňují, takže podle předpisů ti musí obsluha bezpodmínečně vozidlo natankovat, je to jen lenost obsluh na českých čerpačkách, a to, že tě Shell za nějakých 150 kč proškolí a ty si můžeš tankovat sám je jen úsměvné, viděl jsi někdy ruce, které byly např. popáleny plynem jen z důvodu, že na přípojce nebyla krytka a v té drážce ležel malinký kamínek, který zabránil rovnému připojení pistole? moje žena obsluhuje na čerpačce 15 let, používá při tankování předpisové rukavice a nepřál bych ti vidět, jak si popálila ruku, když při zmáčknutí pistole při nasazování prasklo pero uvnitř pistole... a teď mi vysvětli, kdo za to bude odpovědný, když se někomu něco takového stane? Počítej s tím, že ti pojišťovna nedá ani kačku, protože předpis jasně mluví, že obsluhovat zařízení může jen osoba proškolená a na základě ŽL na plnění nádob plyny... IBP už se na to zaměřuje, budou za to velice tvrdé postihy a odebírání ŽL....

Plně souhlasím, taky sem si pořídil rukavice, i když hlavně kvůli tomu, že sem přes léto byl v holandsku a okolí a protože to s pistolí moc neumím měl sem strach abych se nespálil. V německu mají systém co u nás a bez obsluhy takže nic moc, ale holandský systém mi přijde o hodně lepší a tam se nedivím, že si každý bere sám protože mi přijde ,že tam se nic zlého stát nemůže. Jinak komfortem sem spíš myslel to že třeba v zimě nestojím u stojanu bokem všech ostatních a padá mi sníh za krk zatím co oni čepují benzín pěkně pod střechou, případně to nemám ke kase 200m z ůplného konce benzinky a podobně:)

tankoval som sam len 2krat raz som sa to u nas ucil a zaplynil som pol pumpy a raz v noci v madarsku cestou z chorvatska kde pracovala brigadnicka a bala sa toho viac ako ja. inak mi vzdy tankuje obsluha ale je pravda ze nechodim do bratislavy . tam aj tak nic dobre nieje - skoda je tam chodit

Já jsem už taky parkrát tankoval v Bratislavě u Slovnaftu a mohu potvrdit,že obsluha naprosto neochotná .Bylo mi řečeno,že si mám natankovat sám.Chlap to zvládne,ale nevím jak by to dopadlo se ženou.Asi by odjela bez natankování.

Tak Chomutov má možná problémy s neplatičema,ale určitě tu všichni jezdí autem ;) LPG 9,80 už i na Shellu,tak jsem jim tam dneska nechal 336smart bodů,cena ještě o 2 kačky dolů,prostě natankováno do plna 42,6 litru za 334Kč no neberteto kol5 Asi bude brzo zima,že se chtějí rychle zbavit letního plynu :)

Tak to se ti jezdí za 9,80. V Ostravě pod 11.40Kč plyn nejde, a neslevní a neslevní parchanti ;)

Chlapi já bych si raději moc nestěžoval, aby náhodou ta cena nešla směrem nahoru než dolu :)

JJ, pravda, přece jen je dobré brát litr za 11Kč než litr benzínu za 30Kč :palec2:

• 1 měsíc později...

čauky...kucí prosím vás jak je to s plynem na D2 směrem od Brna kolem Břeclavi na Slovensko...Lanžhot....než vjedu na Slovensko abych nabral plnou.-)díkas...

Halo halo..kdo tam jezdí kluci:-)

jezdím tama, když jedu na dovču, ale nikdy jsem to nesledoval, zda tam někde něco je, páč jsem vždy bral až v Blavě

Frýdek Místek aktualni cena LPG mezi 11 30 až 13 kč....tak uvidime jak se to bude pře zimou vyvijet

Tak jsem zjistil že přímo na dálni D2 z Brna na Bratislavu není LPG...pak bylo až na slovensku,jen jsem postřehnul značku na dálnici LPG..nevím ani cenu.

Tankoval jsem na čerpačce Lukoil v Maďarském Gyoru 1litr za 1600 forintů....což je cca 16kč:-)obsluha strašná...musel jsem dojít dovnitř k obsluze která cca po desíti minutách vylezla mě natankovat...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.