Únor 12, 201015 r Benziny v Brne jsou taky na 15,90, Slavkov 15,50, Robin oil jeste ma 13,90 ale to nebude mit dlouhy trvani
Únor 12, 201015 r U nás ze 12,70 na 14,90 a 14,70, prostě přecházejí na zimní plyn ještě než přijde jaro. Holt začly žně.
Únor 12, 201015 r Chces rict, ze prechazeji na zimni cenu, ne? Tohle nema se zimnim plynem spolecnyho ani ň i kdyby se rozkrajeli.
Únor 13, 201015 r určo myslel "zimní" plyn, páč se na zimu mění poměr propanu a butanu a s ním i cena
Únor 13, 201015 r No pokud sis nevsiml, tak zima uz zacala hodne davno a pomalu by spis mela koncit, davat ted po skonceni mrazu "zimni smes" je trosku podivne
Únor 13, 201015 r Ten přechod na "zimní plyn" před příchodem jara, je myšlen samozřejmě ironicky, protože jinak jde těžko obhájit zvýšení ceny ze dne na den o dvě až tři koruny na litr. Naštěstí tu je u nás ještě lukoil, který zatím drží cenu na 12,70.
Únor 13, 201015 r Hodne zajimavy je, jak vsem v tech obrovskych nadrzich dojde plyn najednou a musi vsichni zdrazit sulini
Únor 13, 201015 r Chtěl bych se jen zeptat Malty, které k...y myslel, mě osobně za posledních 14 dní dodavatel zdražil nákup víc jak o 2 Kč , takže neházej vinu na prodejce, kdyby jsi o tom věděl víc, i ostatní, jak v tom figurují celní úředy a další věci, prodejci plynu/nadnárostní společnocti/ nás mají v hrsti, takže pokud jseš a musíš být u nich upsaný, mohou si s každým dělat co chtějí....
Únor 13, 201015 r To je bez pochyb. Ale neda se rict pul slova proti tomu, ze cerpadlari zdrazi hromadne ne v momente, kdy jim dojdou zasoby za novou cenu, ale kdy zahlidnou novy ceniky. A to taky neni zrovna fer jednani.
Únor 14, 201015 r Chtěl bych se jen zeptat Malty, které k...y myslel, mě osobně za posledních 14 dní dodavatel zdražil nákup víc jak o 2 Kč , takže neházej vinu na prodejce, kdyby jsi o tom věděl víc, i ostatní, jak v tom figurují celní úředy a další věci, prodejci plynu/nadnárostní společnocti/ nás mají v hrsti, takže pokud jseš a musíš být u nich upsaný, mohou si s každým dělat co chtějí.... tak to vidíš, tak pak jsem myslel ty k... dodavatele, nepředpokládám, že by sis jen tak sám svévolně zvedl cenu o dvě kačky, asi bys pak toho tolik neprodal, fšici by jezdili jinam. Jen nechápu ty rozdíly, když dnes v Kunovicích jsem bral za 13,40 ...
Únor 15, 201015 r Taky tam beru a po novém roce už zdražili o korunu.... sem si říkal dobrá zimní cena:) No ale jak to tak sleduju a podle toho co píše Karel očekávám , že ještě korunu přidají
Únor 15, 201015 r no mamina se divila proč odbočuji z obchvatu do Kunovic a proč nepokračuji směr Brno. Tak jí povídám ... kamoš z fóra tady tankuje a vím že tu mají dobrou cenu, tak že doberem, abychom nemuseli tankovat ten drahý okolo Brna
Únor 15, 201015 r Tak už neni drahy jen okolo Brna,včera jsem byl v Ostravě a bral na jedne čerpačce(už radši nevim jak se jmenuje )za krasnych 15,50 :feve: .Jsem zvědavy kam až to poleze
Únor 15, 201015 r No doufám, že už to bude vrchol opravdu to vypadá, že cílová zimní cena je cca 50% ceny benzinu a tam už při cca 15kč lpg vylezlo:(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.