Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Dobře děláš :palec2: V německu třeba obsluha někde ani nepomůže, protože sama neví jak ,opravdu je dobré si to osahat už někde tady at pak nevzniká zbytečný stress a ve stresu jak známo se někdy nedaříja věci jak majú a člověk može zaplynovat pul benzinky:)

tak v nedělu jsem tankoval v Blavě u slovnaftu na Lamači, bral jsem do plna na kartu, včera přišel výpis, takže k přepočtu kurzu cena 13,40 (0,510 E)

• 3 týdny později...

Tak u nás zvedli cenu ze 14,00 na 14,40:( asi už je zima za vratama.....

no vypadá to na celoevropský trend, v Blavě jsem ve středu tankoval ještě za 0,52 a když jsme jeli v pátek na výlet na loď do Děvína, stál plyn už 0,540 Euro. To samé Bulhaři, když jsem dorazil měli na LUKOil všude 1,12 a v průběhu pobytu to zvedli na 1,14 Leva.

Chorvatsko má letos celoplošně a jednotně 4,45HRK/l, což je dle aktuálního kurzu v přepočtu decentně přes 16,00 - cca 16,30,-Kč/l, tedy nejvíc, co kdy bylo... fever.gif

Vloni byla letní cena o 1,1 HRK níže a předešlé roky stabilní a neměnná několik let 3,05HRK/l.... Ale ty časy už se asi nevrátí wink.gif

Upraveno od Wassermann

no loni BG mělo také 1,02 Leva takže zdražení o 10-12 stotinek což je zdražení o 1,40 -1,60 Kč.

Dneska Veletiny se 14,50 na 14,90 celosvětový trend asi už nezastavíme:(

Taky mna napadlo či to nebude silným dolarem měli by amici udělat nejakú botu aby sa nám slevnilo:)

A ja to rikal, ja to rikal lol

Ne, ze by me tesilo, ze jsem mel pravdu. :feve:

máš recht, ty jsi to už psal ještě ani neslevňovali :feve: ... také mě ten trend pranic netěší :feve:

• 2 týdny později...

Prostějov - u Mechaniky krásných 12,90 :palec2:

Veletiny tragických 15,40 :feve:

U nás 14,40 ty veletiny opravdu tragédie, Kunovice 14,90 :aggressive:

slavkov drzi stabilnich 15,90

Jj už od vánoc každý den se tomu divím:) stejně tak pod buchlovkama v létě měli 15,40 jinak furt 15,90.

a stejne tam porad nekdo bere, i kdyz o par km dal maji o vic nez 2Kc levneji :prc:

Ahoj kluci, mám takový malý rychlý dotaz:

Máte někdo zmapované možnosti tankování lpg při průjezdu Bratislavou na SK/HU přechod Bratislava - Poszony? Alias Rajka, která leží hned vedle? Projížděl jsem to před měsícem a narazil jsem pouze na dobře značenou možnost natankování lpg na jedné čerpačce na obchvatu Bratislavy značené jako Lamač (tuším to byla ČS OMV), ale tam zrovna lpg neměli a dál už jsem žádnou nepotkal a ocitl jsem se rovnou v Hungarii, kde už je to s lpg, resp. hlavně jeho cenou špatné.

Nemáte nějaký tip?

Slyšel jsem už dávno něco o tankování lpg přímo na hranicích do HU, měla to být Rajka, ale to asi člověk musí sjet z hlavní co vede na hranice a asi někde hledat, protože po Lamači už jsem cestou na přechod do HU na žádnou značenou čerpačku lpg nenarazil... :help:

ano to je OMV, tam beru pokaždé (pravda ale ještě se mi nestalo aby tam neměli LPG). Jinak přesně naproti přes silnici je Slovnaft (tam zase beru když jedu zpět), ale tam nevím jak ti vysvětlit, jak se tam co nejjednoduššeji dostat, když je to v podstatě v protisměru :feve: . Pak je ještě jakoby jedna OMV, když projedeš tunely Sitina, tak hned za nimi je odbočka vpravo a takový nájezd k mostu který vede přes tu čtyřproudovku. Tak se musíš dát na něj, přejet ho a za ním hned odbočit vlevo a pojedeš zpět jakoby na Brno. Ale nesmíš najet zpět na tu novou dvouproudovku, ale jet souběžně s ní po staré cestě na Brno (jezdilo se tak než otevřeli tunely Sitina) a tam pak po 200m máš OMV, kde je také plyn. Bohužel je to ale také situované směrem zpět, takže by jsi se musel zase pak nějak vracet. No a pak máš ještě možnost nabrat v Malackách, když sjedeš z dálnice, tak je to hned za tím sjezdem, máš to ale ještě nějakých 30km od Blavy. O jiných já nevím

• Autor

kua, na strankach OMV nic nie je.

Slovnaft tiez mlci.

a to sme v 21. storoci...hnus :help:

Upraveno od colins

Ahoj kluci, mám takový malý rychlý dotaz:

Máte někdo zmapované možnosti tankování lpg při průjezdu Bratislavou na SK/HU přechod Bratislava - Poszony? Alias Rajka, která leží hned vedle? Projížděl jsem to před měsícem a narazil jsem pouze na dobře značenou možnost natankování lpg na jedné čerpačce na obchvatu Bratislavy značené jako Lamač (tuším to byla ČS OMV), ale tam zrovna lpg neměli a dál už jsem žádnou nepotkal a ocitl jsem se rovnou v Hungarii, kde už je to s lpg, resp. hlavně jeho cenou špatné.

Nemáte nějaký tip?

Slyšel jsem už dávno něco o tankování lpg přímo na hranicích do HU, měla to být Rajka, ale to asi člověk musí sjet z hlavní co vede na hranice a asi někde hledat, protože po Lamači už jsem cestou na přechod do HU na žádnou značenou čerpačku lpg nenarazil... :help:

A netankoval jsi na té OMV náhodou večer? Oni totiž LPG mají, jen se jim nechce večer tankovat a tak tam pověsí ceduly že LPG není a mají klid. loni jsme jim tam nadával do zkurvených lenivých čobolů (omlouvám se všem kamarádům ze slovenska )

Ahoj kluci, díky moc za poznatky :palec2:

to Monty: nee, chtěl jsem tankovat v neděli okolo 9 či 9,30 dopoledne, tak nevím, jestli ještě měli noc.... ;)

Po pravdě moc se motat po Blavě se mi nechce, nerad bych nabral jiný směr než kterým chci jet ;):p Ne že bych byl na to takový přeborník, orientuju se dobře, ale v cizím městě ve změti nadjezdů a podjezdů a bez mapy mi to připomíná mé nedávné pocity, které jsem zažíval v Budapešti a ty moc příjemné nebyly. Ale pravda, na SK bych se aspoň domluvil :)

Zatím se mi tedy jeví jako nejméně problematické a časově ztrátové ty Malacky, tak snad to tankování příště pořeším tam, čert vem nějakých 30km a spoléhat na Lamač se mi nechce ;)

Děkuji za tipy a mějte se :palec2:

• Autor

wasserman: skus dat do maps.google.com --> "bratislava" "OMV".

vyhodi ti to zoznam benziniek, ked sa budes pohybovat hore a dolu kurvzorom,

zoznam sa bude dynamicky prisposobovat.

mozno malticka spozna, kde tankoval on a oznaci ti to farbickou.

• Autor

wasserman: skus dat do maps.google.com --> "bratislava" "OMV".

vyhodi ti to zoznam benziniek, ked sa budes pohybovat hore a dolu kurvzorom,

zoznam sa bude dynamicky prisposobovat.

mozno malticka spozna, kde tankoval on a oznaci ti to farbickou.

rovnako sa da vystopovat asi aj slovnaft.

post-27-035381900 1281022889_thumb.jpg

post-27-063711800 1281022920_thumb.jpg

Upraveno od colins

Vďaka Colins, to vypadá zaujímavo... :palec2:kol5

A můžeme si s Martinem (Maltou) aj kreslit farbičkami, to už jsem dlouho nedělal, hádám od Mateřské školky :)

Jen abych si to moc nedočáral a trefil podle toho taky někam :feve: Tedy někam trefím určitě, jen aby to nebylo kam nechci... :p

• Autor

nebudete vy dvaja daltonisti ?

kua, preco by ste sa inak vyhybali tym farbickam ??

hmmm..... lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.