Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

dnes na TA3 bezi okrem ineho aj sprava ze klesla cena LPG tak to som kurna zvedavy kedy sa to ukaze na stojanoch a ake velke bude zlacnenie

predpokladam 1 cent :aggressive: to kurva ohlasia ale ked zdrazie o 10 centov tak to netreba hlasit to treba ututlat sak si casom zvykneme :help:

Prikladam vyvoj na burze:

http://www.en.e-petrol.pl/index.php/liquid-petroleum-gas/border-prices

Treba si vsimnut ze cena PB je na urvni konca novembra 2010 a pomerne prudko klesa. Vtedy som tankoval za 0,469 Eura. Po novom roku pribudla este spotrebna dan + 1% navysenie DPH. Cize nejakych 0,135 E. Co by davalo cenu 0,604.

Priemerna cena je dnes 0,700 EUR/L. Rozdiel je 0,100 EUR = cca 3 Sk/L. No nebudem este kritizovat predajcov. Pockame, predsa len nevidime na ako dlho maju podpisane kontrakty s dodavatelmi ...

... a kolik potřebují vydělat :p Dokud je pomalinku polehounku lehké a vlažné konkurenční tlaky nedonutí, tak prudce zlevňovat nebude nikdo ;)

Hádám, že když to dobře půjde, tak šouravým krokem slezeme dolů na adekvátní úroveň tak někdy v půli roku :feve:

máte někdo zkušenosti s tankováním LPG v Itálii? Případně nějaký odkaz kde se dají pohledat informace o benzínkách?

Italové a plyn je hodně rozšířen, ale ty jejich siesty, kdy mají zavřeno mě hodně potrápily. Používám v navi poi lpg, v Itálii GPL, ale stává se, že kde má mít tak není a kde nemá tam je. Takže hlavně nečekat až bude plyn fakt docházet a raději když ho uvidíš tak natankuj dřív. Já jsem věřil navi a jel jsem přes 200 km na benzín a bral jsem až v rakousku a tam stál 0,9 euro. :feve:

díky za info. Budu muset tankovat někde v okolí Mnichova a pak znova cca u Bolzána. Pamatuješ si jestli je poblíž dálnice, případně hned na dálnici benzínka na plyn? :)

Upraveno od janjoy

Už jsem to našel - http://www.vendiauto.com/stazioni-gpl-Trento.html

http://www.vendiauto.com/distributori-gpl.php - prostě si tady vybereš region a je to, jde to přímo i přes google mapy, ale nějak nevím jak, např. pro maďarsko - http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=pl&msa=0&msid=113816912618239568464.00045f41df007def1380e&ll=47.174778,19.434814&spn=3.845926,8.184814&z=7

nebo ještě můžeš mrknout sem - http://www.gas-tankstellen.de/menu.php?jump=menu

Ale jak říkám, já přijel na čerpačku kde mělo být GPL, na zemi nápis GPL, šipky ke GPL a pak koukaly šrouby ze země po stojanu a to bylo vše. :)

A ještě si dovolím napsat - cena lpg v Č. Budějovicích - Vitogaz na Pražské za shelkou 16,20,- Kč. :palec2:

tak pomaly ale ozaj pomaly to klesa dnes som si vsimol aj slovnaft v PD dal 0,69 inak sa to toci od 0,66 az 0,72

dnes jsme byli na výletě v Prostějově a jak u čerpačky od Plumlova, tak i u Mechaniky (u Tesco) bylo 16,60 (tam jsem i bral)

Cena v Německu ve Freilasingu 0.759 E,Shelka před Znojmem 17.9kč. Na kolik půjde cena dolů na léto?Jak to vidite Vy?Zvažuji koupi Fábie 1.4tdi tak váhám.

To by bylo velmi pěkné vzhledem k současným cenám benzinu. U nás v Havířově je LPG za 18.20 a to je celkem dost,ale i tak lepší než jezdit na benzín.

Byl bych rád za cenu nižší než 16kč, jak se píše nademnou, v Havířově je LPG za 18,20kč, v Ostravě za 17,80kč...

Velká Bíteš, hned po sjezdu z dálnice, pořád docela krutých 17,90,- :feve:

A ještě si dovolím napsat - cena lpg v Č. Budějovicích - Vitogaz na Pražské za shelkou 16,20,- Kč. :palec2:

Tak jsem tam chtěl dnes natankovat a cena 19,60,-Kč. :feve: Takže se tankovalo jinde, protože tohle je podle mě zlodějna. :aggressive:

Ahoj,dnes Bělá p.B. 16,80 šli o 0,50 dolů,jinak včera Mimoň 17,80

byl jsem se podívát v Práglu včera a na některých čerpačkách mě mile překvapili s cenou LPG...16.7-16-9kč.....tož jako levnější než u nás kolem Kolína a v Pardubicích kde se drží pořád cca 17.1 až 17.9....Kurvy už aby to spadlo pod 15....

no to si děláš prd.. , 19,60 za plyn?!?!??? :o

Nedělám. Jsem si to měl vyfotit, ale já byl tak vyvalenej, že mě to ano nenapadlo. Jinak jsem cestoval ze Šumavy do Prahy a zpět a ceny od 16,50,- Kč do 17,50,- Kč.

Edit: Právě mě manželka seřvala, abych sem taky napsal, že jsem kvůli té pumpě v Budějcích chtěl jet přes Tábor do Prahy a nakonec jsem tam ani nenatankoval. Tak a snad už bude doma klid. :)

priste ji vyloz v Tabore a uz te nezerve lol

To nemůžu, kdo by potom doma uklízel a vařil.

Ale nějak mi ta cena nedala, tak jsem zjišťoval a trochu se v tom vrtal a zjistil jsem to, že cena je a byla 16,60,- Kč, ale nějaký dobrák si s tou cedulí hrál a tu jednu 6 otočil! lol Tak tomu říkám konkurenční boj. lol

no mně to bylo divné, když jsem se díval sem , že tam nebyla podobná cena. No pokud ta otočená 6 odradila i spoustu dalších porjíždějících (nemístních) jako tebe, tak mohli přijít o docela dost kšeftů

Link, ktory som uviedol vyssie je uz nefunkcny lebo Poliaci medzitym zmenili dizajn webu.

Prikladam novy link s cenami v Polsku :

http://www.e-petrol.com.pl/index.php/polish-market/prices-at-petrol-stations

Vidno, ze od Noveho roka im pekne klesaju ceny LPG a to aj napriek rastucim cenam N95 resp. nafty.

Inak ma to zmysel sledovat, lebo podstatnu cast LPG (aspon na Slovensku) dovazame prave z Polska.

Zaujimave je, ze u nas sa stale zatial zlacnovanie nekona...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.