Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

... smerem na Boskovice je Lipuvka, Tank ONO 18.50, naproti čerpačka 18.50, Boskovice OMV 18.50.

malinko poopravím Lipůvka je Lukoil a naproti je Zerogas, cena bohužel souhlasí :kol-26:

opraveno... no, jeste ze v brne je to aspon za 16.90.. zatim... rikali mi tam borci, ze se nezastavi, jezdi tam aut jak.. maku..

v tom Brně ten směr na ty Bosonohy, to je tam u toho autobazaru v té zatáčce?

jojo, kdyz jedes rovne smerem na Bosonohy, tak je odbocka doleva na dalnici, za ni je benzinka Petra, pak dalsi odbocka doprava - zatocis, projedes zatacku, projedes pod mostem a po leve strane je LPG plnicka s cedulou jak vrata LPG 16.90..pak se zase napojis zpatky na hlavni.. byvaj tam celkem fronty, hlavne odpoledne, ale co vim, jezdi tam pulka brna a v poho..maj otevreno od 7-20 hodin.

Upraveno od JirkaBrno

jj, jel jsem tama 2x služebně (nedávno), nicméně pro mě je tento konec Brna z ruky, soukr.tama nejezdím

jo plyn jde zase pomalu nahoru tankoval jsem v praze na robinoilu za 16:30 a uz tam maji 17,20Kc. Skoda ze se na internetu neda najit aktualni cena na cerpackach. Mapa LPG-cernosice ma mnohdy i mesic stare udaje. V nemecku se ted pripravuje zakon, kde budou CS povinny zverejnovat na internetu sve ceny, to by se mi libilo i v CR. Jedine kde vim ze to je je tank-ono a neptun-harfa.

Dalsi vec v nemecku cena plynu pres rok tak nekolisa jak v CR, drzi se konstantne na 20Kc at je leto nebo zima. Takze v lete se snazim maximum natankovat v CR a v zime zase maximum v Nemecku...

www.ceskybenzin.cz... hledat ceny, klikneš na region, vybereš co ccheš... neni tam vše, ale jde tam najit par čerpaček..

to jsem neznal diky, ikdyz mohlo by tam toho byt orpavdu trosku vic :)

Upraveno od silarm

pro Maltu a Blanecáky- dle vseho LUKOIL na Lipuvce slevnil na 18.30...

nene, je to jenom opět jejich středeční akce, platná každou středu od 6:00 do 22:00. Kupodivu s nimi drží basu i u Zerogasu naproti

darebáci.. 20halířů sleva... to se teda předali.. očividně s cenama drží basu celý blansko i s boskovicema.. ještě aspon v tom Brně je nějaká konkurence a dobrý ceny..

Musím potvrdit, že letos se v Blasnku, Boskovicích, Letovicích a Lipůvce vůbec nenamáhali s nějkaým letním poklesem cen plynu. Jsou to svině... kol100

tak tak, chtělo by to otevřít TankOno někde poblíž .... to pak funguje ... to pak i v Mýtě prodává Shellka Natural za 35,60 ... cena před 14 dny, když jsem se vracel ze srazu z Bolky

tak Shellka , viz clanky, razantne snizila ceny, skrz boj s konkurenci... no, taky sem byl vyvalenej, kdyz sem jel do Boskovic pro auto a vsude plyn za 18.50.. doufam ze brnak zerogas udrzi 16.90 co nejdyl..

Tak AGW v Brně jde nahoru kurevsky rychle, už mají 18,20... to zase bude vejvar, takhle prudký nárůst ceny zcela jistě nekopíruje a nezohledňuje jen ceny na trhu, ale i potřeby majitele čerpačky ;)

asi tě to jako zákazníka zajímat nebude, ale je to aktualně tak, že zisk po zdražení je nižší než před tím, dodavatelé teď zvyšují ceny závozů až o 1.70 Kč, začíná podzim, mění se složení plynu atd.,nafra,ADR poplatky....

Promiň Karle, pozadí neznám, jen mi jako zákazníkovi vrtá hlavou tak prudký nárůst cen během tak krátké doby a po různých kauzách benzinek, kartelových dohodách, zdražování sotva médii proběhne zpráva o budoucím negativním vývoji cen a druhý den zdraží všichni, tak suma sumárum to na mě jako zákazníka neznalého pozadí dělá dojem, že je to podfuk a čerpadláři si mastí kapsy, protože sezónních výkyvů cen LPG jsem si již několik let dobře vědom, ale dle mého soudu žádná pořádná topná sezona ještě nezačala, tak mi to přijde přehnané takto razantně zdražovat doslova během pár dní... Když budu konkrétní, tak před 14 dny cena 16,60, další tankování po týdnu skok o korunu a po dalších cca 3 dnech o dalších 40 haléřů na mě seriozní dojem nedělá... ;) Taková zima zase není, aby se jen sezonními vlivy vyšplhala cena LPG tak prudce nahoru...

Ale pokud jsou zatím i zdražování transportu plynu ze strany dodavatelů a ostatní vlivy, jak popisuješ, tak se tímto pro tentokrát omlouvám jak Tobě, tak i ostatním čerpadlářům -_-

cena propanu se obchoduje podobně jako ropa a další suroviny.... v létě se bere velké množství butanu a minimum propanu, podzimem se začíná přidávat víc propanu...nádherný případ p.Čadka v Brně, kokni na jeho stránky za kolik prodává plyn....já osobně beru pouze Primaplyn a Flagu(stené zásobníky,stejné cisterny), ale za cenu co on prodává já nikdy plyn nenakoupil....takže si můžeš udělat obrázek sám...a co myslíš, jaké marže mají čerpačky benzínové, jsou to řádově haléře z litru, jak se říká na "svých" jsou jen výrobci a distributoři, pumpy ze skušenosti vydělávají jen na shopech a dalších aktivitách kolem....

Koukám, koukám... Prolustroval jsem to na netu, v každém případě jsem žil v domnění, že marže čerpaček jsou minimálně 1,-Kč/litr a jako zákazník nedokážu posoudit, zda rozdíl v ceně LPG třeba 1Kč/litr je dána obchodní politikou majitele čerpačky nebo lze takto rozpoznat i kvalitní a míň kvalitní LPG..

Já měl vždy obavy z natankování nekvalitního plynu a následných technických potíží či drahých oprav a tak ať už nad cenami brblu jakkoliv, tak vždy tankuju kvalitní LPG, v mém případě na čerpačce přímo u montážní firmy, kde mi LPG dělali, pod dojmem, že kdyby byly potíže a chtěli mě nějakou následnou opravu svést na nekvalitní plyn, tak bych jim to omlátil o hlavu, že tankuji jen u nich... Jak bych uspěl je samozřejmě ve hvězdách, ale za 12 let, co na LPG jezdím, jsem s kvalitou plynu u nich žádný problém neměl a naštěstí ani obecně s kvalitou plynu problém nebyl, ať jsem tankoval občas i někde jinde, když jsem byl na cestách, v zahraničí apod. A nejlevnějším čerpačkám se vyhýbám... Ale když to vezmu třeba v Brně, tak např. u Benziny jsou ceny LPG vždy jedny z nejvyšších a tam si myslím, že to třeba obchodní politikou je, navíc je (soudě občas podle znechucené obsluhy) pro ně prodej LPG jen doplňkovou záležitostí, která je neživí a berou ji (zvláště obsluha) asi občas jako trochu přítěž...

V každém případě Karle díky za pohled na věc i z opačné strany pultu ;)-_-

muj kamarad bere v brně, nejlevnějsi cerpacka, cena 16.90... bere tam do dvou aut 2 roky... jen tam, pouze pokud jede někde daleko bere jinde.. s autem nebyl 20t kilometrů na plynoveém servisu, jezdí pořád... ted jsem tam bral,beru tam co mám plyn, tedy 10 slabých dní... cena 16.90, na 235km jsem do plne dotankoval 17.15 litrů, placeno 290 korun, spotřeba 7,4 litrů...říkal mi chlapík, že maj zásobník na 10 000litrů a každý třetí den doplňují, poděkoval mi , že jsem k nim přijel.. v pohodě.... takže i kdyby měli 1kč marži, spočítejte si, kolik jim to dělá za měsíc.. mám v okolí- Rajhrad- flaga, cena 17.80dnes sem jel kolem odpoledne z nákupu, motorest u Toma, flaga, 17,50jel jsem kolem ráno, Holasice, cena 16.90, jel jsem kolem dneska odpoledne z nákupu, autobazar Karpíšek, Velké Nemčice, Flaga, 17.50, nemám ověřeno aktuálnost, jel jsem kolem ve středu.... vesměs to jsou čerpačky, které mají prodej plynu okrajově, nemyslím si, že se tam točí stovky aut denně.. jak to dělají, pane Karle.Lpg, že jsou tak levní.. že by to dotovali..? čadek má 17.50, pro své zákazníky 16.50, ceny na netu.. pohádky o tom, jak máte na prodaném litru marži sotva halíře bych sem netahal.. zlevněte, budou k vám jezdit, budete mít lepší nákupky, víc vyděláte... ale asi vám radit nemusím, vy sám víte, kolik máte nákupku.. je to stejne jak benzín.. Blučina, cena 36.50 pokud platíte v hotovosti... ostatní benzinky.- 37.20, 38.50, 39.40.. normální zloději.. stejný benzín z čepra Syrovice, ceny horší jak v Rakousku.. jděte se bodnout.. budu schválně sledovat ceny a klidně je sem hodím, zatím nejvíc zdražilo AGW, cena 18.20, jinak se to zatím drží..jiný kafe je sever brna- lipůvka, 18.50, Boskovice, OMV- 18.50... 3 benzinky stejne ceny.. že by kartel....??? :rock:

Upraveno od JirkaBrno

co kdyby jste si přečetli co jsem psal, já mluvil jen o složení plynu, ne o kvalitě, vidím, že o tom nevíte vůbec a vůbec nic, záležitosti benzinek s desetníkovými maržemi je ta druhá věc....JirkoBrno, kolik už jsi toho najel, první nádrž, takže prakticky o plynu nevíš nic, nic o složení, spotřebách, odparcích a zjišťování kvality apod.,nevím co vlastně děláš, kde děláš, a jestli vůbec víš co je to kartel....radši jezdi a že ti někdo nakecá, že každý 3 dny vytočí 10 tisíc, nesmíš taky všemu hned věřit, myslím, že ti není 12let...

ne KArle, neni, ale miluju tyhle řeči vás- obchodníků... o plynu vím to, že na něho jezdí několik lidí od nás z práce , několik let a všem to jezdí.. nevím, proč bych měl tankovat za 19 korun , když mám funkční plyn za 17, stejně jako čadek, který prodává za 16.50 svým zákazníkům,, myslíš si že ten plyn jako dotuje??? Podívej se, Karle, nemyslím si, že člověk musí vědět všechno, já na plyn toho moc nenajel, ale znám osobně lidi, kteří na plyn najeli desetitisíce km, takže mám z čeho čerpat.. tvoje reakce naprosto odpovídá tomu, že jsem ti očividně šlápl na kuří oko... že.. těm borcům celkem věřím, ono když jezdíš kolem nich a vidíš tam každou chvíli to, jak jim doplnují nádrž o něčem svědčí.. dneska byli předem mnou lidi a spolu se mnou jsme brali celkem 100l plynu... jsou nejlevnější, jezdí tam pulka Brna, to že ty tomu nevěříš je jen tvoje věc.. a co se týká tvé poznámky, že o plynu vím prd, řeknu ti jedno udělal jsem si auto u člověka, kterej má dobrý reference ne jen zde na forum ale stačí, když řeknu někomu, kdo je od fochu, kde sem si dělal plyn, tak mi řeknou- jo toho znám, ten je na plyn nejlepší.. to mi stačí, mám aspon dobrý pocit, že jsem udělal vše pro to,aby to bylo pořádně udělaný... vím, že dle tebe je vše kromě BRC shit, ale já se rád přesvědčím o tom, že to tak není... :kol-31: a co se týká cen. stojím si za tím, že celá jižní morava je kartel jako prase... kol114 . 3 benzinky 8km od sebe aby měli stejny ceny, to je teda fakt nahoda...a když se podíváš sem, http://lpg.cernosice...pis.php&okres=5 tak celé brno sever je za jednu cenu 18.50.. zázrak... zato pražáci maj 5 benzinek kde je plyn za 15.90... :kol-26: EDIT- žluta benzinka na Lipuvce je stejny provozovatelo jako moje v Bohunicich- ZEROGAS:. jak je možny, že brno maj za 16.90 a lipuvka za 18.50.. ?

Upraveno od JirkaBrno

vidím, že neumíš ani číst příspěvky...hlavní složkou je složení plynu, dále doprava, ADR a spotřební daň, pak situace každého prodejce, energie,výplaty, revire a další a další věci kolem...takže suma sumárum to vše se odráží v cenách..to, že sisi nechal udělat auto tam a tam je tvoje věc, já se jen snažím vysvětlit přítomným o kvalitách zařízení, nabízím 4 druhy, takže neplácej nesmysly stylem že preferuji BRC, ano, patří momentálně mezi 3 nejlepší zařízení na trhu Landi Renzo, Prins,BRC), kolik lidí si zde na ně stěžuje a kolik na ty ostatní...pořád jen se řeší vstřiky, pístky a dokola a dokola.při montáži navrtávání, upravování, převrtávání trysek, po najetí pár tisíc km vlivem horší funkce a unavených pružinek jiné hodnoty....narozdíl tyto 3 systémy při ladění jen zvolí typ vstřikovače a pak celou životnost fungují....pokud za mnou přijde zákazník, pokud nepřijde na doporučení a ukážu mu, jakou má volbu, v 95% si zvolí to nejdražší, ale zároveň nejkvalitnější....a když jsme u těch cen, taky tvůj otec nedělá autoškolu za 6500,-, nebo jo, a jestli ne, tak proč, jezdí na plyn, tak snad jezdí levně, taky z toho má jistě super vývar, nebo ne??? Když to vezmu kolem a kolem, taky si myslím, že ty se svým autem jezdíš hodně draho, já si pořídil X5 sice starou 11 let, ale víš proč...abych se dověděl co nejvíc o automatech, jak řadí, jak plní motory, protože děláme tak 55-60% aut 5,6,8 válce a vyladit automat je zase jiná liga, pro tvou informaci po třech více jak 2 měsících bádání ji mám vyladěnou na 12-14 litrů, při 170 kW je to výsledek velice dobrý....takže nech těch tvých narážek vůči BRC, já jsem dost starý na to, abych se dohadoval co je a co není lepší nebo horší, jesli je jeden větší zloděj než druhý,že ten a ten má takové a makové ceny, taky někde pracuješ a chceš výplatu... uvidíme až budeš mít najeto přes 600-700 tisíc na plynu jako já jak budeš spokojený..

no nic chlapci, prosím zpět k tématu :spam: , dohadovat se můžete v lampárni

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.