Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Vlašim - 18.90,- , Benešov - nejlevněji - 17.99,- , jinak 18.90 , Pro mě daleké Uhlířské janovice - 17.80,- , Mirošovice jsem slyšel, že 17,-Kč, ale nemám to stopro a nízká cena je tam ovlivněná tím, že prodejce šmelí se spotřební daní - nakupuje jako topný LPG (co pamatuji, tak je tam snížená spotřební daň proti auto-LPG i když je to vlastně stejné).

Minulý týden jsme byli přes víkend v Kostelci nad Orlicí, tak po okolí - od 18,-Kč do 18,90,-Kč, cestou z Brna nejlevnější 16.90 myslím, že v Libchavy, ale pumpa nepůsobila zrovna košér, takže jsem tankoval Hungas u Benziny v Kostelci za 18.50. Náchodsko viz výši - 18-18.90.

Upraveno od mirek2007

Kuřim je stabilně celoročně na 18,50 :kol-28: , včera jsem tankoval tam vedle nás v díře zvaná Chornice za 18,30, což mi říká že je tam oproti min. týdnu slevnění o 0,50Kč a což mi zároveň připomíná, že tam budu muset zajet o víkendu, kdy mívají normálně slevu 0,50Kč, takže budou točit za 17,80 Kč. Jinak jsem teď dlúho nikde nebyl, takže o vzdálenějším okolí nemám momentálně ponětí :kol-32: .

tak malto, třeba celá břeclav a přilehlé dědiny jsou kolem 19ti korun, brno je 19.50- benzina, shell, ale je pár plynovek, které jsou za 17.70- dunajovice, Rajhrad- dálnice motorest u Toma, Holasice u Rajhradu.. obecně je drahá Flaga a Benzina.. na cestě z Mikulova je Benzina s plynem za 18.50 a 3 kiláky od toho je LPG za 17.70.. tam jezdím, spotřeba lehce nad 7 litrů.. těžko říct jak jsou na tom s maržema, ale pokud čadek prodává za 16.30, tak otázka je jaká je nákupka plynu, nebo odkud čadek tahá LPG.., pochybuju, že by šel pod nákupku..

Upraveno od JirkaBrno

včera jsem bral plnou za 17.20 Lukoil na vyjezdu z Prahy směr Uvaly.

Mis:jojo..tam jsem bral taky dnes...pěkná cena oproto ostatním....jinak SHELL Kutná Hora pod kaňkem na hlavní směr Kolín -Čáslav 17.50......

hmm to svedci o tom, ze Brno shell za 19.50 je proste nehoraznost... at si o tom mysli kazdy svoje.

tak v Brně byly vždycky nehorázné ceny v porovnání s republikou

tak to jo, ale i v Brne je LPG za 17.40 vcelku dobre kvality... ovsem druha stranka veci - Benzina v Komarove, Shell u Mpalace... vsude 19.50.. tak bud maj takovou marzi, nebo maj nejakej ,,lepsi,, plyn..

Takže ja uvedu nějake ceny z Frýdku Místku-Autoplyn Ivan Škapa 16,70,Gascontrol 17,60 a Shell 17,90-nejdrahši v okoli Fm a řekl bych že kvalita teda nic moc....

tak včera po dlouhé době delší trasa (do UH), takže po trase:

Boskovice OMV i Pentaco shodně 18,50

Lipůvka Lukoil 18,50

AGW u Rohlenky (motorest na D1 směr Vyškov) 17,90

Slavkov u Brna naproti Shell 18,70

Buchlovky u Střílek 18,30

že by jaro? Ono i u nás vedle v dědině opět slevnili a to už na 17,90 a s víkendovou slevou je to už celkem příjemných 17,40 :kol-47:

• 2 týdny později...

dneska projeto- dalnice lukoil za Holubicemi 18.30, Luhačovice 17.90, Veselí nad Moravou 16.90, Veselí nad Moravou čsad 18.50, Strážnice 17.20.

veselí nad moravou LPG 16.10..

• 2 týdny později...

ahoj plynaři......dnes ranní cesta do Olomouce a zpět. Bral jsem 2x do plna na ONO za Vysokým Mýtem směr na Mohelnice.

Cena 15.90,- :kol-47:

jj se mate, jih moravy je v pr...li.-.. tady nejlevneji 17.70... ale ted jsem jel z práce a zdálo se mi že tam vidím 17.50.. no uviidme.. holt Brno, tady jsou drahý PHM..ve Veselí ej 16.10... mazec...

Tank ONO, bylo vždy mimo republikový průměr ... jedu za necelé tři týdny, na sraz Orbioňáků cestujících do BG do Kerska + Praha + k Rakovníku pro hliníkáče, tak se těším jak tam budu brát až po hrdlo :kol-28::kol-47:

zítra jedu do Luhačovic, taky se stavím do Veselí a vemu co se do flašky vejde.. maj tam i silný čerpadlo a minule jsem do 48l nadrže narval 45 litrů.

No Brno už i na AGW 17,60 (pro stálé zákazníky, jinak 17,90), což už je ale i tak co říct  ;)

Ale Lipůvka se svými 18,50 mě teda dostává  kol100

tam je to celoročně fuck ... prostě úděl hlavních tahů a dálnic, nahodí "cenu" a buď ber nebo neber a jeď dál :kol-46:

shell za hodonínem 17.20, euro oil tuším u Vnorov 17.20, Veselí čsad 18.50, Veselí Hunsgas 16.10, Uherský Ostroh 17.10.. jinak dálnice u Brna 18.50, Rosice 17.90, Zerogas Brno 17.40, čadek 16.30 pro své montáže, Rajhrad 17.80 , dalnice za rajhradem 17.70, Nosislav 18.50, Rakvice 18.40. tož tak. Dneska projeto.

Tak tomu říkám vyčerpávající info z našeho regionu :kol-47:  :kol-24:

prijde mi ze nejdrazsi je flaga, dobre ceny ma Hunsgas..

• 2 týdny později...

min.týden o velikonocích, trasa Jev.-Šumperk-Hrabišín tak po trase:

Chornice 17,50 (o víkendu sleva 0,50); Zábřeh 16,90; Bludov 17,20; Šumperk 16,90(Lukoil) nebo 17,20.

dnes

Jevko-Uh.Hradiště

Lipůvka (Lukoil i Zerogas) 17,90 ... konečně !!!, ještě včera měli 18,50

Rohlenka 17,90 a dál už jsem to nesledoval, tuším St.Město OMV bylo 17,90

no začíná to jít dolů.. i flaga v Němčicích se dostala na 17.80 a to je flaga nejdražší.. ještě by mohlo jit Brno pod 17 korun a bylo by to super..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.