Červen 13, 201312 r Ja tomu tiež veľmi nerozumiem, keď sa pozriete na stranku 1SPS tak zistíte že LPO predávajú vo Zvolene, Nitre za 0,59 € a v Poprade za 0,77 €. Na jednu a tu samu čerpačku mi to príde dosť.
Červen 13, 201312 r tak u nas vše 16.90- nosislav flaga, holasice hunsgas, Rajhrad hunsgas, motorest u tOma za rajhradem.. všichni šli na 16.90. Nejlevnější je momentalně Brno lískovec, kralupol za 15.90.. níž si myslím že už to nepujde..
Červenec 2, 201312 r kluci Slováci, může mi prosím někdo zjistit cenu LPG na Jurki v Malackách? Díval jsem se na natankuj.sk a bohužel zrovna tuto mají "zaklíčovanou", zkoušel jsem různé fígly, které mi tu kdosi kdysi poradil, jak tu cenu dostat a nejde to. Na OMV na Lamači v Blavě vím že by mělo být 0,76 Euro a Slovnaft v Malackách by měl být 0,73 Euro. Chystám si pomalu přehled tankování na další cestě do BG
Červenec 3, 201312 r Malto dneska jedu z Madarska ,tak se ti tam podívám.Chcu tam brát taky.Někde jsem našel,že snad by měla cena být 0.669E ,ale jistý si nejsem.Mělo by to být Jurki,ale nikdy jsem tam nejel,tak snad to najdu.
Červenec 3, 201312 r jj, to najdeš, páč je to jak sjedeš z dálnice na Malacky, tak je kousíček za sjezdem kruháč a hned za ním po levé straně je Jurki a cca 100m od ní po pravé straně je Slovnaft, takže nazajíždíš nikam hluboko do Malacek. Díkec moc, nejhodnější . Jinak ceně bych věřil, páč obecně co mě vyjeli Jurki, tak byly levnější než ostatní a tady ta v Malackách byla zaklíčovaná, páč byla v daném regionu nejlacinější
Červenec 3, 201312 r Takže už jsme doma.Cena Lpg v Madarsku kolem 280 forintů je asi jen pro zoufalce. Jinak ceny po cestě zpět.Slovnaft Lamač0.749E,Malacky Jurki 0.649E,ptal jsem se a mají otevřeno od 6-22 hod.Vedle je jak píšeš Slovnaft cena 0.73E ale otevíračka navím ale předpokládám že non stop,protože při příjezdu do Malacek je cedule LPG non stop,ale kde jasné není.Po ceste tam jsem přijel z vrchu od Žiliny tankoval jsem na slovnaftě a cena nevím přesně,ale asi 0.769.
Červenec 3, 201312 r super díky, vyčerpávající info , máš to u mě Dušane . Jo ta nonstop v Malackách je slovnafťácká, jinak tam pojedu určo ráno, takže Jurki je v poho. Když to provnám s loňským rokem, kdy jsem bral u OMV na Lamači v Blavě za 0,76, tak to bude velká úspora. Vůbec jsem se díval, že letos by to mohlo být ta cesta celkově lacinější, páč Srbové tak o 2kč na litru níže a BG jsem také viděl tak 0,50Kč levněji.
Červenec 3, 201312 r ahoj, chvapci... je nekde na ceste mezi Bratislavou a Velkym Mederem LPG cerpacka... tankuje tam nekdo?? cena?? diky
Červenec 3, 201312 r loni byla kolem 78,90 Dinárů, co jsem zatím našel na stránkách, tuším ELP, tak to bylo 69,90 čož je v reále o 2kč níže
Červenec 3, 201312 r jel jsem tama naposled tak před 13 roky, takže něco tam bylo, ovšem jak to tam vypadá teď to nevím , ale v Blavě na tu stranu také něco bude, najeď si na natankuj.sk a hoď si tam patřičný kraj, palivo LPG a třeba ti to něco najde
Červenec 3, 201312 r tak na trase v okrese Dunajská Streda, máš tři cestou OMV v Šamoríně a Slovnaft v Blatné nebo D.Strede
Červenec 4, 201312 r Takže jen pro zajímavost.Dneska jsem jel opět přes Slovensko směr Itálie a v Banovcích nad Bebravou při příjezdu od Trenčína cedule 0.56E za litr a při výjezdu z Topolčan směr Hlohovec 0.59E.To by se tankovalo,ale já jel Oktávkou a tam jestě Lpg není.Jinak pro ty co si myslí,že je u nich drahý plyn,tady v Itálii cena za benzin 95 je kolem 1.8 E a jezdit za tuto cenu asi schladí každého.Dobral jsem si ale do plna v Salzburku tam byla cena 1.37E a pak na Brenneru jsem ještě radši dobral do plna,at nemusím v Itálii brát žádný benzín.Jinak severní Itálie cena Lpg kolem 0.78E
Červenec 10, 201312 r potvrzuji Malacky, ČS Jurki: 0,649E, bral jsem tam 1.7. A jen se podělím o ČS LPG dále cestou přes SK a HU do Chorvatska... Další ČS LPG je OMV na Lamači, mě překvapila i ČS těsně před hranicemi do Maďarska, loni jsem ji tam neviděl nebo tam ještě nebyla... V Maďarsku LPG natož něco jiného ze zásady netankuji, ty ceny nemají smysl.... V Chorvatsku je ČS LPG více jak hub po dešti, nejvíce jich přibývá na klasických benzinkách, které rozšiřují o LPG svůj sortiment... Cena LPG v HR je vesměs 4,96 HRK/litr LPG a to všude, projel jsem to od hranic s Maďarskem, přes Zagreb, Karlovac, Šibenik až po Dubrovník a Orebič na Pelješaci, což je snad nejvzdálenější výspa chorvatské pevniny (vyjma Dubrovníku a Cavtetu, kde ještě mají LPG). Cena všude 4,96HRK, jen jedna pumpa na dálnici u Zagrebu vydřidušsky zkouší 5,20HRK, ale nemá to smysl tam brát, naberete LPG na každé další pumpě... Překvapilo mě, že je úplně jedno, zda tankujete na dálnici nebo sjedete z dálnice do města, cenu 4,96 drží všichni... A ještě jedno příjemné překvapení - LPG mají na dálnici opravdu všude, není už potřeba mít, jako před pár lety, mapky, kde že jsou ty LPG pumpy ukryté... A od Šibeniku až přes Makarskou až po konec dálnice ve Vrgoraci má dokonce LPG úplně každá benzinka po cestě Tak dovoleným a LPG zdar a všem přeji pěknou dovču a bezpečný návrat Upraveno Červenec 14, 201312 r od Wassermann
Červenec 14, 201312 r Tak aktualizuji můj okruh. Vlašim - 17.90 - 18.30, Benešov 17-18,-Kč, Bystřice - Benzina 15.50,-Kč
Červenec 15, 201312 r pokud by to nekoho zajimalo-cena LPG v Bulharsku, Burgas je 1.18leva.. potkal jsem asi 3 benzinkyy a vsude stejna cena.. benzin stoji 2.8 leva
Červenec 15, 201312 r v nedeli jsem se vratil z Primorska... cestou z Burgasu do primorska jsem potkal asi 6 benzinek a ve 3 meli LPG, takze pro pripadne cestovatele hlasim cenu..
Červenec 15, 201312 r poslyš to je nějaké divoké, nejdříve se ptáš na pumpy k Medéru a nakonec se octneš o 1400 km dál
Červenec 15, 201312 r ne neni... tyden jsem byl v bulharsku, ovsem letecky, na takove cesty , t.j. z Brna do Primorska autem proste nejsem, .. do Mederu, potazmo Madarska odjizdim az posledni tyden v cervenci.. jeste dodam, ze letecky je trasa Brno - Burgas 1110 km.. nejkratsi cestu po zemi mi to tu hlasi 1400 km a to fakt autem a 2 deckama neeeeeee Upraveno Červenec 15, 201312 r od JirkaBrno
Červenec 23, 201312 r čau klucí...koukám na ty vaše ceny na Moravě a je mě na blééé...tí:-))))jelikož jedu příští týden do Bojnice..tak se chystám tankovat ve Vysokým Mýtě za krásných 14.9kč...pak cestou někde před hranicema se slovenskem....někde za Uherským Brodem..Bánov atd....je tam nějaká levná čerpačka jako tady u nás?doporučíte??ale asi toho chci hodně díky...
Červenec 23, 201312 r levna je ve veseli nad moravou, tam jsou 3, nejlevnejsi je na vyjezdu na slovensko, pak je csad ta je nejdrazsi a kousek pred csad je ejste jedna zastrcena.. jinak- proc na bliti, my tu mame 15.90, pak dost kolem 16ti- ja beru 16.50... to mi neprijde zase tak moooooc strasny, na tu bidu tady s benzinem, ten mame suverenne nejdrazsi snad v evrope..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.