Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Tento víkend cesta na Šíravu a v Michalovciach prekvapivo lacné tankovanie na Flage 0,56 €, škoda len že v mojom okoli 0,71 je minimalna cena.

ja jedu v sobotu smer velky meder, jeste doberu tu v cr co se tam vleze, na to bych mel ujet cca 450-500 km, tak uviidme, jelikož mam v planu udelat si vylet az na balaton, budu muset taky nekde v sr nebo v madarosu dotankovat..

• 2 měsíce později...

tak dlouho tu nikdo nepsal ... v sobotu cesta do Polska, Klodzko a Kudowa Zdój, tankování kousek za Klodzkem na Orlenu, platba kartou - zajímavost, obsluha se mě ptala, zda chci platit kartou ve Zlotých či CZK. Takže jsem platil v CZK, takže částka ze stojanu byla hned převedena na naši měnu (asi zřejmě pro to, že Orlen a Benzina je jedna firma), no a v přepočtu vycházelo 2,49 Zl. za litr na našich 15,90. V Kudowe Zdroji jsem viděl cenu 2,59 a před Klodzkem zase měli 2,29 Zl.

To je štandardna otazka v polsku, ak povies v CZ (pre nas v Euro), tak benzinka ti to prerata ich vlastným kurzom, ak povies v zlotych tak banka určuje kurz (ten je spravidla výhodnejsí), nie je to zavisle na benzinke je to štandardna otazka aj v ostatných obchodoch pri platbe kartou.

Upraveno od jozef janosik

áha, tak v tom případě bude cena za litr ještě lepší ... teď jsem dohledával lístek a "Orlen kurz" byl 6,37 CZK / 1 PZl ... což asi pravda v bance bude o něco málo výhodnější kurz. Jinak zkušenosti s platbou mám jen cash :kol-28: na tržnicích a tam jak jsem vypozoroval, že přepočítávají v kurzu 7CZK/1PZl :kol-46:

Na některých benzinkách to v

Polsku takto přepočítávají.Zajímavé je,že když si vyměním peníze ve směnárně v Polsku,tak mě vyjde litr levněji,než kdybych platil kartou.Na začátku září byla cena v Polském těšíně 2.3 Zlotých,tak to vycházelo na asi 14.26kč za litr a to je pěkné.Nevím jak je to ale s kvalitou plynu v Polsku.Mění tam kapalný i plynný filtr po 10000km.Bylo mi řečeno ,že při delších výměnách by za chvilku nebylo měnit co,že by se zanesli vstřiky.

• 4 týdny později...

brno bohunice zerogas stale 15.90...

• 3 týdny později...

hmm tak je tu prvni pula listopadu a v brne drzi furt cenu 15.90..16.40... kdyz to vemu z lonska, kdy byla cena nekde u 17cti korun...

zajeď si do Lipůvky, tam mají skoro celoročních 17,50 :kol-46:

Nebo do Domažlic, tam jsme měli jaro/léto flaga 17,4 (nyní 17,6) a Agip 17,5 (nyní kupodivu16,2).

Pořád lepší než letní Francie na Shell u dálnice z prastarého stojanu, který vydával zvuky jako že teda ještě já a pak už nikdo za přijemných 0.998, zato první v Belgii u dálnice za 0,669 jen sem se pral se stojanem, kartou, obsluhou a mým vybroušeným esperantem :D.

Brandýs nad Labem Benzina na Mělník 15,90.   

Agip -  Střítež - u Jihlavy 18,50  - Agip Hladov také 18,5

Když jsem přezul na zimáky Barum, pokles spotřeby o minimálně 0,3 litru..... letní Bridgestone Turanza

Brno zerogas 15.90,8km Rajhrad 18.50, 3km od teto cerpacky jina 16.90.. nechapu.. ale budiz...

• 2 týdny později...

Je tu někdo z Ostravska / Opavska? Kde tankujete plyn? Vaše zkušenosti? Podělte se prosím :)

LPG v Brandýse .18,90, Nehvizdy 18,90 a Praha Poděbradská 19,20 Kč - katastrofa..........................

Treo to jsou normální ceny,nebo jsi napsal ty největší??U nás zdražili z 16.80 na 17,70 a v Polsku už zdražili taky takže už se to tam  moc neoplatí.

To jsou čerpačky, které zdražily o 2 až 3 koruny.....jezdím k benzině,  eurooilu a shellu

Mikulov Benzina 17.10, Holasice u Rajhradu 16.90, Brno Bosonohy 16.40... Shell Brno u MPalace 18.90 stabilne at je leto nebo zima..

Že bych jel natankovat za bráchem do Brna?  Má to jeden problém, půl nádrže vyjedu tam a půlku zpátky, takže úspora nula :-)

Byl tady nějaký boj mezi čerpačkama, Benzina byla na 15,90, Eurooil 16,20, asi již někoho udělali a nebo to vzdali

tak na to, že brno ma nejdražší benzin z cele republiky tak mame aspon levnejsi plyn...

plyňákům je  v Brně hej, tam je ten rozdíl v ceně vyšší než u nás, víc šetříte  :-)

Benzina České Budějovice 18,90,- Kč, Těšovice 18,20,- Kč a Obora totéž. Šlo to prostě skokově o 2,5,- Kč. Už aby bylo léto. kol11

dneska Brno Bohunice 16.40... yeah.. loni na stejne cerpacce 17.50.. jak to dělaj, nevim..

Dnes Eurooil Nehvizdy 17,90 - sleva o kačku, Lukoil na Černém mostě v Praze 17,20

u nás vedle v dědině zdražili už min.víkend z 16,90 na 17,80, tak jsem teď v týdnu bral plnou v Lipůvce u Brna, kde mají zatím celoročně 17,50

Ahoj,  v Kolíně u Lukoilu mají na víkend pěkné akce -0,5Kč/l. V pátek jsem tankoval za 16Kč/l. Mají dodavatele Primagas, takže by neměl být s kvalitou plynu problém. Navíc tam skutečně jezdí dost aut pravidelně z Kolína, včetně taxi, pizzerií a nikdo si nestěžoval.. U předchozí čerpačky, kde jsem převážně v minulosti bral jsem takové štěstí neměl a pravděpodobně z tohoto nekvalitního plynu se mi zalepily vstřikovače... Takže pokud někdo nemáte výhrady k této čerpačce, teď budu jezdit převážně sem a snad už najezdím na ty vstřikovače podstatně lepší porci km...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.