Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hlasim sa uz z Bulharska takze ceny v madarsku od 0.88-1 €  srbsko od 0,76 -0,80 €  a bulharsko 0,61-0,68€ co som zaregistroval po ceste  .Dialnica v srbsku neskutocne rozbita zlate cesty v rumunsku a za Nis makaju na dialnici same obmedzenia a rychlost znizena policajne hliadky v srbsku a bulharsku madarsko pohoda slovensko tiez asi preto lebo som cestoval v noci a pani policajti spali :kol-28:

ahoj, jen tak pro zajimavost, jaky je tedka v Bulharsku pocasi...

super, díky za info, možná by jsi mohl dát potom samostatné vlákno do sekce Pokec nejen o plynu, trochu nám přiblížit středisko Bansko, nějaké fotečky ... přece jenom tam převládají fotky z letní cesty do BG, tak můžeš být průkopníkem ze zimního pobytu :kol-28: , ikdyž co jsem dnes slyšel ráno v rádiu, padaly včera v BG teplotní rekordy, na jednom místě bylo +25°C :kol-32:  ... svět se zbláznil

Bolo tu celkom teplo dnes 11 °C sneh sa pomaly topi vo vyssich polohach uplne super najvysia lanovka je  2529 nad morom . fotiek je vela ak bude cas tak zavesim nieco . Ak to zhodnotim tak maximalna spokojnost rad sa vratim aj nabuduce.

a mužeš nam popsat kde přesn ě jsi, nějaky odkaz na google maps, at se mužem pokochat, nebo nějaký plánek trasy kudy jsi jel.. dekujemeeee

To nie je problem tu je http://www.banskoski.com/bg

Trasa ta ista ako na more len za sofiou sa inak odbocuje . Cez sahy  madarsko sezeged- beograd -nis- pirot -sofia -bansko mal som to  1300km nejakych 15 hodin na hoteli som prvy slovak ani cech tam nebol poznaju nas ale od mora su tu vacsinou rusi greci anglicania macedonci a srbi . Bolo to tu akesi domotkane :kol-28:

Upraveno od stukator

• 4 týdny později...

dneska jsem projizdel Veseli nad Moravou a neveril jsem svým očím- CSAD Veselí cena 16.40...

To je divné, ČSAD bývalo dycky nejdražší.

Já zato byl v Brně a taky sem byl překvapen.....nemile 17,90. (nějaká Benzina jak se jede do centra z D2)

tankoval jsem tam vcera, na stojanu 16.40.. jeste minuly tyden 17.20...jezdim kolem kazdou nedeli.. jinak v Brne nejlevnejsi 16.90 u kauflandu v Kr. poli. v Bohunicich 17.20, okoli Brna na jih 17.70-18.60

Ta Benzina je hned prvni benzinka nalevo jak vjedes do Brna, za ni je Baumax..Shell ma v brne momentalne 18.40

Upraveno od JirkaBrno

ONO za Vysokým Mýtem, směr Mohelnice za 16.50,-

jj, bral jsem tam za tuto cenu min.sobotu, když jsme frčeli do Plzně :kol-47:

dneska čsad Veselí 16.20...

• 2 týdny později...

Tak Brno mame 16.40 Bohunice, 16.50 v Kr. Poli u cerveneho mlyna u Kauflandu, tam zavazi Kralupol...Jinak vsude nad 17kc, misty i 18.. :kol-29:

Upraveno od JirkaBrno

Holt tento rok to dolu asi nepujde...

.....dnes jsem měl docela zajímavý zážitek. Dojel jsem na benzinku ke stojanu LPG. Cca ani ne  2 metry před vyhrazeným místem pro tankování LPG stála Kia combi s brněnskou značkou. Asi také brala LPG pač měla na autě nálepku. Otevřené dveře od řidiče, jedná nožka vystrčena s auta ven. Z auta se valila oblaka dýmu  . Poněvadž se u této benzinky musí dojít pro obsluhu pro natankování LPG, tak jsem musel projít okolo auta a nožky :kol-47: ....V autě seděla blondýna :kol-54:zahalena dýmem od kouře z cigarety a přitom popíjela kávu :kol-34: . Co mě však dostalo, že při čerpání LPG do mého vozu blondýna vylezla s auta a se zapálenou cigaretou došla až k nám dozadu k autu a nevinným hláskem se zeptala, "nepřekážím Vám s autem?" :kol-44: ....zmohl jsem se jen na odpověď, že mi auto tak nevadím ale ta cigareta. Jestli si nechce zapálit ještě jednu. Odfrkla, co si to k ní dovolují popošla zpět ke svému autu a baňala dál, jako by se nic nedělo....nakonec zakročila obsluha, že tam nemá co kouřit. Blondýna odsekla, že se tak snad nic neděje, že to za chvílí dokouří a pojede. 

...... co dodat?

Pokud je to blondýna, tak ji poučí jedině pár facek nebo očmouzený kučery po zahoření směsi LPG+vzduch.

Vím o chlápkovi, kterej celej život pucovával díly na auto hadrem nacucaným v benzínu - a vajgla přitom z držky nepustil. A celou dobu se mu nic nestalo - protože měl svou dílnu vybavenou průvanem skrz otevřený vrata.

Pak ovdověl, dílnu prodal, přestěhoval se do garsonky a když si na starý kolena cosi chtěl vypucovat v koupelně, jak jinak než benzínem, výpary samozřejmě zareagovaly jak je jim přirozený. Naštěstí přežil - měl "jen" opálený vlasy, obočí a popáleniny asi na 15% povrchu těla. Prostě mu nedošlo, že PRŮVAN je to nejdůležitější, co ho celej život chránilo ...

Misubaro:No i takovi jsou bohužel mezi náma....

Mirku která to byla benzínka?tady u nás??blondýna je :kol-46:

dnes jsem jel v dědině vedle nás a cena 16,90, o víkendu 16,40.

Jinak blondýna je ..... , mě u jedné čerpačky obsluha tepala jen za puštěné rádio.

Saláti,

Domažlice AGIP 16,2 :kol-46:

to zas bude "zasr...ých" filtrů a vstřikovačů....

hmm tak csad Veseli nad Moravou ma uz 14 dni 16.20..salate..  Karle, nechapu co ma spolecnyho nizka cena- bordel a nekvalitni lpg.. to jakoze LPG za 22 korun je super paradne lepsi nez to za 16.20?? twl tady ty nazory mne uz pekne toci... pochybuju, ze csad ve veseli bude brat nejaky podradny sunt, nebo agw na Rohlence, kde maj lpg 16.90, nebo cadek, ktery ma i certifikaty kvality a ma 16.90  ..a pohadky o tom jak mas marzi 40 haliru nam litru a je to pro tebe skoro charita  si nech pro nekoho jinyho... V Brne jsem bral min. tyden, u Kauflandu, zrovna tam dojela cisterna Kralupolu, cena 16.50.. proste ne vsichni potrebuji vydelavat 3 koruny na litru LPG...

Upraveno od JirkaBrno

Podle Karlovi teorie by ale melo byt nejlepsi, protoze je nejdrazsi... tak si nestezuj a utikej tam natankovat..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.